|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Witamy się i my
Właśnie wstaliśmy Sobie troszkę pospaliśmy. Dzisiaj mamy dzień pakowania i przenoszenia. Do piątku musimy się przeprowadzić do (wreszcie) naszego własnego mieszkanka Poza tym mały dostał od mojej sis kilka ogromnych pudeł ubrań i przyborów więc muszę to przejrzeć i zobaczyć co się przyda bo część jest po mojej siostrzenicy i TŻ nie pozwoli mi Sławciowi sukieneczek zakładać W każdym bądź razie to dopiero pierwsza dostawa z trzech ![]() Nie nadrobiłam dzisiejszego poranka jeszcze ale widziałam posta kolby. Kolba 3mam mocno kciuki za Wasz każdy kolejny dzień w dwupaku. Oby jak najdłużej ![]() Lecę się przeprowadzać mamuśki
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku. U mnie dziś wielkie pranie dziecięcych ubranek i układanie w nowej komodzie.
Patrzę na to rozłożone łóżeczko i nadziwić się nie mogę, że będę miała dziecko
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się w nowej części
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, ja to chyba tego brokula w ikea kupie, tak profilaktycznie na szczęście...
A Wiking przed chwila od mojego męża dostał to: http://www.babyfrosch.at/kissen/schu...-eule-turquise Oraz to: http://www.babyfrosch.at/spielzeug/k...ne-t%C3%BCrkis Chyba na powitanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#35 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za każdy dzień w dwupaku jeśli musisz to siedź jak najdłużej w szpitalu myślę, że Olusię zostawiłaś w dobrych rękach Bardzo mocno ściskam |
||
|
|
|
#36 |
|
Moderator
|
Dziewczyny wiecie moze co oznacza + karcie ciazy w rubryce szyjka macicy? Czy to moj gin sobie na cos wymyslil taki znaczek? |
|
|
|
#37 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to pierwsze też mi się marzy, ale obecnie nie stać mnie ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkich rozpoczętych tygodni i miesięcy
jesteśmy coraz bliżej celu![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ty masz minus w tym miejscu w karcie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
Ja się w nim nie szykuje na rozpakowanie. Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- A w ogóle to takie emocje tutaj, że i mnie się udzielają, choć generalnie przy tym drugim maluszku tak nie ekscytuję się jak przy pierwszym. Do tej pory bardzo spokojnie podchodziłam do wszystkiego. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja w miejscu szyjka mam wpisane przez gina : sformowana, a minus też mam ale przy opcji upławy pewnie to co wpisze tam gin to zależy jak go wyobraźnia poniesie. Mi to wypełniał jak byłam u niego na usg i czekaliśmy na zwolnienie aparatu przez drugiego gina Dodam, że tego dnia mnie nawet nie badał ![]() Dobra jedziemy do tej Ikei
|
|
|
|
|
#42 |
|
Moderator
|
To by było nawet logiczne - tylko wynikałoby z tego że dopiero od 33tc się pojawiła
A poważnie to same zobaczcie
Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2015-05-09 o 10:04 |
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolba jesteśmy z Tobą.
Wysyłam brokuły dla Ciebie i Oleńki Cytat:
Ja mam "ocena szyjki macicy" dwa razy mam tylko wpisane, raz 174, teraz miałam 140 ![]() To ja mam 140 szyjek
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jak najdłuższe 2w1---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Laski prasujecie pieluchy tetrowe? Czytałam, że nie wyprasowane lepiej chłoną
Ale takie nie wyprasowane licho wyglądają.... Kurna, mam 16 do wyprasowania i 10 flanelowych.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam się i ja Po zakupach kupiłam sobie dresy na chodzenie po domu po ciąży ![]() Ja pieluchy prasowałam teraz pewnie też uprasuje
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Ale tetrowe się badziewnie prasuje!!! Jakieś rady?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolba,tak całkowicie bez objawów? Domyślam sie jak bardzo musisz tęsknić za Ola ale lepiej zostań w szpitalu. Nawet bez względu na to że masz tak blisko szpital. Tam jesteś cały czas pod dobra opieką. Trzymam mocno kciuki żeby jak najdłużej udalo sie w dwupaku wytrzymać ![]() Cytat:
hahaWysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Wysoka temp i para
|
|
|
|
#50 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja nigdy nie urodzę ![]()
|
|
#52 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dziś wybieram się w odwiedziny do mamy i siostry. Mam już zrobiony niedzielny manicure, tylko coś wysychać nie chce Zjadłam kisiel instant, ale do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze pizzy Kolba trzymam kciuki, żebyś jednak jeszcze trochę wytrzymała A widzę, że Kate zamierza w Ikei rodzić, co by jakieś rabaciki wyłudzić W każdym razie
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Laski, jak wygląda ten slawetny czop? Bo mi chyba jakaś dziwna galaretka wyszla.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie i ja to juz 6 czesc watku i ja mam zamiar sie w niej rozpakowac to juz 36 tydz.
Cayenne wlasnie czop to taka dziwna galaretka podobna do sluzu ale bardziej taka galaretka Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#56 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że Mała posiedzi dłużej niż do poniedziałku. Szok, że tak nagle rozwarcie się zrobiło... Kiedy miałaś ostatnią wizytę? Nic wtedy nie zapowiadało skrócenia? Ja też myślę, jak dziewczyny, że lepiej żebyś została w szpitalu... U nas widziałam malusie dzieci nawet w odwiedzinach na oddziale patologii, więc może u Was też strasza będzie mogła Cię odwiedzić. Pisz, jak tylko będziesz miała jakieś wieści Cytat:
za bezstresową i szybką przeprowadzkę ![]() Dla mnie tam są bazgroły tylko... U mnie też lekarka pisze tak, że nic nie idzie się odczytać. Zaraz sprawdzę, jak to wygląda w mojej karcie. Edit: u mnie wszędzie skrót "ufr" oprócz jednego razu, wtedy przed szpitalem. Mi nawet para się ostatnio zepsuła a prasowało się dobrze Możesz to spokojnie prasować w maksymalnej temp.
Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2014-02-08 o 15:30 |
||
|
|
|
#57 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i sa sliczne gladziutkie. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do imienia, ślicznie dziękuję, że komuś się chce angażować ze mną..chętnie wybralabym imię Wiktor, serio... Z tym, że... Wiking na drugie będzie miał Krzysiu, po moim niedawno zmarłym tacie... Tata nazywał się (jako inną paniensko)...Wiktor więc byłoby Wiktor Krzysztof, a tata był Krzysztof Wiktor w jednej książce telefonicznej się walneli i wydrukowali go zamiast pod W, to pod K szkoda, bo mi imię Wiktor bardzo się podoba. Ale dla mnie to całe życie było nazwisko no i...Nie pisze Wam, ale mam naprawdę durna syt rodzinna, być może się rozwiode i wówczas wrócę do swojego nazwiska, wtedy Wiking też. Więc byłby Wiktor Krzysztof Wiktor ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() to właśnie coś takiego z wkładką wywalilam! Dużo tego powinno być? I co dalej? Wody, rozwarcie czy jak? Boszszszsz, ja chcę dotrzymac do poniedziałku... Nie chcę drugiego dziecka urodzonego w niedziele.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Wiem ze to moze odchodzic po trochu a po odejsciu moze dziac sie wszytko skurcze rozwarcie badz odejscie wod. Trzymam kciuki i powodzenia zycze
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- U mnie z ta szyjka wychodzi dlug. 1cm a rozwarcie 2cm Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Sobie troszkę pospaliśmy. Dzisiaj mamy dzień pakowania i przenoszenia. Do piątku musimy się przeprowadzić do (wreszcie) naszego własnego mieszkanka
W każdym bądź razie to dopiero pierwsza dostawa z trzech 

Po badaniu rano rozwarcie po nocy mam na 2cm
za każdy dzień w dwupaku jeśli musisz to siedź jak najdłużej w szpitalu myślę, że Olusię zostawiłaś w dobrych rękach
za 9 miesiac 

haha

tez byl gleboki i wyskoczyl.
Zjadłam kisiel instant, ale do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze pizzy