![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy wypada?
Tak, byłam i pytałam też w dziekanacie uzyskując informację, że mam kontaktować się mailowo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
I ja też bym Cię wyśmiała na miejscu wykładowcy. Także, skoro znasz odpowiedzi i albo się opamiętałaś albo dalej strugasz małolatę intelektem nie wychodzącym ponad gimnazjum i napiszesz tego meila. Nie wyładowuję na Tobie frustracji, bo ona u mnie nie istnieje a gdybyś do mnie do grupy dołączyła i miałabyś łatwiej niż reszta z nas to wierz mi, nie byłabyś mile widziana w grupie to raz a dwa miałabyś zrobione piekło na ziemi bo jednak jakaś sprawiedliwość musi być a nie, że jak ktoś się przeniósł to wielkie COŚ i on ma mieć łatwiej, takie coś nie przejdzie, zobaczysz. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- no i w czym problem? kontakt z wykładowcą to jedno a zadawanie głupich pytań i na forum i bezpośrednio wykładowcom jest niepoważne. Już sam fakt, że na to wpadłaś...ehhh szkoda klawiatury. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Zadałaś kontrowersyjne pytanie i chyba nikt nie podzielił Twojego zdania. Słyszałaś odpowiedź - nie, nie wypada pisać do profesora z prośbą o zaliczenie w inny sposób. Mimo to zaczęłaś się upierać, że jest Ci ciężko, że masz trudniej, życie Cię pokarało, same nieszczęścia. Doceń to, że gdyby ludzie na tym forum chcieli Ci dokuczyć, napisaliby coś w stylu: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
skąd ty możesz wiedzieć co robią inni studenci i czy się nad sobą użalają?
chyba nie masz co robić skoro miałabyś pretensje do nowego, że zaliczył jakiś stary przedmiot, który miałaś na 1 roku w inny sposób niż ty i pewnie nawet u innego wykładowcy. do grup, które mają zajęcia z innym wykładowcą i np. test zamiast egzaminu ustnego też masz pretensje? nie wiem jak można być tak zawistnym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja piszę ze swojego punktu widzenia - mnie byłoby glupio i czułabym się lekko bezczelnie prosząc o coś takiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie mam pretensji do innych grup, bo wykładowca każdy jest inny i każdy sobie ustala inne sposoby zaliczenia ale idąc do jakiejś tam grupy MUSISZ się dostosować a nie wymyślać takie farmazony. I jak chcesz, to pisz takie rzeczy do profesorów tylko, że licz się z tym, że osiągniesz zupełnie odwrotny skutek. I to nie jest zawiść, bo Ty jak byś miała mieć egzamin ustny a inni pisemny to byś właśnie robiła awanturę, że niby dlaczego oni mają mieć lżej? a no, ma być po równo a nie taryfy ulgowe dla takich studentów jak Ty. Taryfy ulgowe to mogą mieć osoby chore, niepełnosprawne itp. z wiadomych przyczyn ale często właśnie te osoby pokrzywdzone przez los w przeciwieństwie do Ciebie biorą to na klatę i dają radę, przede wszystkim z klasą, z taktem i z honorem. Ciebie nie opisuje żadna z tych cech. I nie pisz mi, ze Cię nie znam bo wystarczy poczytać, co Ty wypisujesz i wiadomo jaką jesteś osobą. I po raz kolejny zostałaś zjechana bo się trzymasz swoich wymyślonych głupot ale się tylko i wyłącznie odgryzasz dlatego, że my mamy rację a Ty bóg wie skąd masz dziwne pomysły. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Okropnie dużo masz tych zaległości ale to tak na marginesie.
Nawet się nie wygłupiaj z tym pytaniem o napisanie pracy zamiast egzaminu bo zrobisz sobie tylko większy kocioł. Czas chyba tylko do nauki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro przedmiot wymaga egzaminu, to ten egzamin musi być przeprowadzony. Po prostu naucz się, możesz umówić się na wcześniejszy bądź późniejszy termin, aby nie mieć tak zawalonej sesji, ale zamiana na pracę nie przejdzie, ona po prostu nie sprawdza wiedzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem na co Ty liczysz? na współczucie? matko kochana, dziewczę się przeniosło i róbcie co ona chce bo ona się przeniosła i ma braki, żenada. a co do Twojej przerwy i przenoszeni się to już Ci tłumaczyłam, że chora/niepełnosprawna osoba by lepiej wybrnęła z takiej sytuacji i nadal uważam, że jesteś księżniczką na ziarnku grochu bez krzty klasy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Ja na Twoim miejscu wolałabym jednak zaliczać ustnie. Odpowiadając masz szanse że wykładowca "wyciągnie" jeszcze coś z Ciebie jak nie będziesz znała odpowiedzi, coś podpowie, a nie zobaczy że źle i koniec
![]() ![]() Edytowane przez vilka1 Czas edycji: 2014-02-08 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Nie wydaje mi się, żeby autorka wątku chciała się wywyższać, mieć lepiej itp... Jedni mają większe, inni mniejsze rozeznanie, co wypada zrobić. Lepiej, że zapytała, a nie zrobiła najpierw. Nie odebrałam też jej postów jako lamentów księżniczki, dziewczyna normalnie pisze, czy trzeba tak chamsko jej odpowiadać?
Ja myślę, że co do formy zdawania, to może da się pisemnie, to wg mnie mniej stresujące. Praca nie przejdzie. Życzę pomyślnie zdanej sesji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Czocherovsky, a ja nie odebrałam jej wypowiedzi jako rzucanie się.... Nawet gdybym odebrała, to bym po prostu odpuściła wątek, a nie odpowiadała "rzucaniem się", a troszkę się szermierka zrobiła. Ja po prostu nie lubię konfliktów, zawsze można informacje przekazywać łagodniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Dulca dzięki.
A na żenujące komentarze poniżej poziomu nie zamierzam odpowiadać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Porozmawiaj z wykładowcami i zaplanuj egzaminy tak, żeby zdać. Część w sesji poprawkowej jeżeli będzie trzeba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.