![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LUTY 2014r. -> Wymienię buty r. 36 <-
Ok, mogę wymienić ten pierścionek
![]() A jeszcze tak dla pewności: dorzucisz jeszcze te paski do podgrzewacza? ![]() Mogłabym jeszcze prosić o wymiary tych spodni (szer. w pasie, biodrach, udo, dół nogawki i długość nogawki?) : https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1391 964695 I czy ewentualnie za nie coś byś jeszcze u mnie znalazła ? ![]() Masz może jeszcze jakieś zbędne woski do tego podgrzewacza? Też z chęcią bym wymieniła ![]() Edytowane przez Edziorro Czas edycji: 2014-11-01 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Jest to 18 karatowy stop złota dyfuzyjnego - Gold Filled. Czystego złota w takiej cenie się nie dostanie .
Na powierzchni biżuterii zrobionej metodą tzw. „Gold Filled” znajduje się bardzo gruba warstwa złota, która może być sto razy grubsza nawet od warstwy złota nałożonej metodą pozłacania. Ich właściwości mechaniczne i fizyczne są praktycznie takie same jak złoto 18 karatowe. Przedmioty produkowane technologią dyfuzyjną zachowują swe piękna i błysku przez bardzo długie lata przy użyciu zgodnym ich przeznaczeniu. Wyroby „Gold Filled” produkowane w Stanach Zjednoczonych są produktami wysokiej jakości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam za zamieszanie, ale na razie się jednak wstrzymam z wymianką (dotarły do mnie właśnie pasty cukrowe do depilacji dlatego póki co sprzęcik do wosku byłby mi zbędny)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.