|
|
#31 | ||
|
sissy that walk
|
Dot.: Facet- Macho, Kobieta- Puszczalska. Dlaczego mężczyźni mogą zaliczać kobiety?
Cytat:
|
|
|
|
#32 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet- Macho, Kobieta- Puszczalska. Dlaczego mężczyźni mogą zaliczać kobiety?
Cytat:
![]() Heh offtopujemy to chyba temat już wyczerpany? ^^
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ta część mężczyzn to akurat zboczenie, nie ma to żadnego odniesienia do tematu. A temat sam w sobie dziwny. Z racji kierunku jaki studiuję, poznałem w miarę blisko kilkadziesiąt osób. Reakcje na takie stereotypy są od "nie obchodzi mnie to" do "facet też nie powinien się puszczać". Pojedyncze przypadki potwierdzające ten stereotyp oczywiście się zdarzają, jak w każdej próbce, ale to są raczej teoretycy, co to jeszcze nie przeżyli swojego pierwszego razu. Takiego kobieciarza, jakiego tu opisałaś znam jednego.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
||
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z własnych doświadczeń to tylko "puszczalskie" były bardziej inicjatorkami
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak by stanęła i nic nie powiedziała to pewnie byśmy tam stali jak kołki. Leszy, odbij ode mnie, zakończ krucjatę proszę. Tak, wszyscy jesteśmy tylko zwierzakami a ty jesteś wspaniały, nieskazitelny i padamy na kolana przed tobą. Jako jedyna osoba we wszechświecie potrafisz pokonać instynkt dlatego jesteś panem nieba i ziemi a teraz proszę, nie komentuj już tego co piszę. Zachowaj dla siebie tą zawiłość. Skoro jesteś takim samcem alfa to nie powinieneś teraz się mścić co chwilę, za to, że gdzieśtam zadrwiłem z ciebie kiedyś.
|
|
|
|
#36 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Oboje mamy rację. Pewnie masz około 28 lat. Znam parę kobiet przed 30 i faktycznie to co piszesz może być prawdą. To od dziś będę się "oddawał" ![]() Niezbyt fajne z tym "dała mi". ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Zazdroszczę. Ostatnio takiej chrapki dostałem na czarnowłose "nerdki" ![]() To ja jestem chłodny w takich poczynaniach. Nie przytulam ani nie pozwalam dotykać włosów nowo poznanym osobom ![]() A i ostatnio powrócił mi trądzik więc jakiekolwiek podrywy kategorycznie mi obcięto. Dopiero na jesień będę mógł zacząć kurację. |
||
|
|
|
|
#37 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Ale to, co piszę, dotyczy dziewczyn i kobiet w różnym wieku. Naprawdę nie każda czeka w wieży na księcia z bajki, choć tu spotykam się z tym kultowym "pierwszym krokiem". To jednak nie reguła, raczej wypośrodkowałabym to - według mnie nie zależy to od płci.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Beznadziejny, akurat Leszy ma całkowitą rację, niemniej widzę, że faktycznie lubicie się bić nawzajem swoimi grabkami Jak tak musisz podążać za instynktem to biegnij zapolować na tygrysa za pomocą dzidy, a potem zaciągnij niewiastę za włosy do jaskini, podążajmy śladami neandertalczyków, a jak!
|
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toż to jeszcze dziecko, kanarki się w głowie lęgną
|
|
|
|
#40 | |
|
sissy that walk
|
Zapamiętam to sobie
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko, ty się ciesz, ponieważ na piśmie masz to, co się nazywa "walącą po gałach czerwoną alarmową lampą".
Teraz brakuje jedynie, abyś ruszyła głową, dodała dwa do dwóch i przestała tego chłopaka traktować jako materiał na partnera Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-02-10 o 20:11 |
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45083223]A dlaczegóż to? Jeżeli wpadniesz w oko jakiejś pani to Twój trądzik będzie dla niej naprawdę mało znaczącą rzeczą
![]() Beznadziejny, akurat Leszy ma całkowitą rację, niemniej widzę, że faktycznie lubicie się bić nawzajem swoimi grabkami Jak tak musisz podążać za instynktem to biegnij zapolować na tygrysa za pomocą dzidy, a potem zaciągnij niewiastę za włosy do jaskini, podążajmy śladami neandertalczyków, a jak! [/QUOTE]Ale trądzik odbiera MI ochotę do podrywu i jakichkolwiek kontaktów z kobietami poza tymi koleżeńskimi. Parę dni temu jechałem autobusem, na początku był tłok ale pod koniec było luźniej a obok mnie stała dość atrakcyjna blondynka. Wpadła na mnie, przeprosiła i leciutko się uśmiechnęła, już miałem zagadać gdy sobie przypomniałem o trądziku ![]() Wczoraj podobnie. Wieczorem szedłem z kolegą a jakaś dziewczyna wyprowadzała psa. Dobrze, że się opamiętałem ponieważ to była 40 letnia sąsiadka mojego kolegi
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-02-10 o 20:20 |
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Skoro już powołujemy się na to, jak to robili jaskiniowcy, to czytałam, że podczas seksu kobieta głośno krzyczała, żeby zwabić innych samców i zachęcić ich do igraszek, żeby plemniki sobie rywalizowały i zwyciężył ten od najlepszego samca
. A że kobiety faktycznie są zwykle głośniejsze podczas seksu, to ponoć jest to pozostałość po tym. Jak to się ma do teorii o wrodzonej monogamiczności kobiet?
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45083223]A dlaczegóż to? Jeżeli wpadniesz w oko jakiejś pani to Twój trądzik będzie dla niej naprawdę mało znaczącą rzeczą ![]() Beznadziejny, akurat Leszy ma całkowitą rację, niemniej widzę, że faktycznie lubicie się bić nawzajem swoimi grabkami Jak tak musisz podążać za instynktem to biegnij zapolować na tygrysa za pomocą dzidy, a potem zaciągnij niewiastę za włosy do jaskini, podążajmy śladami neandertalczyków, a jak! [/QUOTE]Nie, nie mam racji bo prowadzę "krócjatem" i najlepiej na moje posty odpowiadać tylko słabiutką szyderą, bo tak łatwiej ![]() Gdyby nie wypowiedzi tutaj, na tym forum, to myślałbym, że ten stereotyp, jest... No cóż, stereotypem. W życiu pojedyncze przypadki poznałem takich ruchaczy, w moim otoczeniu dominują osoby nie wkładające/nie dające sobie włożyć z pierwszą lepszą osobą.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
A kształt penisa jest tak wyprofilowany ze odsysa spermę rywala na zewnątrz, do tego większy penis = wytrysk jest bliżej celu a większa przyjemność sprawia, że łatwiej o orgazm - poprzez pulssujące skurcze podobno też sperma jest pompowana do jajeczka.
Taak czytałem, pytanie ile w tym prawdy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A no to jak 20 to podsyłaj na zimę jakieś dziewuszki
|
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ej byłem pierwszy!
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
we Francji jest tak, ze faceci sami daja nieproszeni swoje nr telefonow, oprocz tego nadal mozna spotkac sie z bilecikami z napisanym imieniem, propozycja spotkania i/lub nr telefonu. Sama kilka razy w zyciu cos takiego dostalam. Takze co kraj to obyczaj.
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I błagam, udowodnij mi, zacytuj mi, gdzie napisałem, że TY masz takie poglądy?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
może dlatego, że mimo równouprawnienia to i tak facet jest 'wyżej'?..
|
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
odezwał się o rok starszy :d
|
|
#55 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O puszczalskich kobietachh to raczej biadola sfrustrowani, mocno zacofani samcy i z tym sie, owszem , spotkalam. Cytat:
Cytat:
Za to nikt Ciebie nie zmusza do siedzenia z idiota
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Parę razy w męskim gronie słyszalnym komentarze typu "ta laska to jest gościnna" itp. jednak nie była to wypowiedź w formie krytycznej a raczej żartobliwej. Przeważnie zgodna z faktami bo akurat dziewczyna jest zanana z dużej liczby partnerów seksualnych (co oczywiście nie oznacza, że mieli prawo ja oceniać w ten sposób).Dużo więcej tego rodzaju komentarzy słyszałam od płci pięknej i to w jadowitym tonie "ta dziwka to z każdym pójdzie" itp. Czytaj tańczy z facetem, który jej się podoba albo śmiała mieć fantastyczne nogi i założyć mini sukienkę a teraz całe męskie towarzystwo na nią patrzy. Kobitki też swoje dokładają do tego stereotypu.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
To widzę słyszałam tylko wersje "soft". W sumie cieszy mnie to ;-).
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#59 |
|
jestę wieszczę
|
Borze, błagam, nie rozmawiajcie o dorosłych sprawach z beznadziejnym, bo się tylko pokłócicie o różne podejścia do teorii, a praktyka nadal odłogiem leży
. Zawsze jak z kimś rozmawiam, to wiem, który to prawiczek, rozpoznaję po obsesyjnym zainteresowaniem seksem i wielkim bogactwie teorii ![]() Leszy, Twoje wypowiedzi kradną serce ![]() Btw. Zawsze mam wrażenie, że teksty o kłódce i kluczyku opowiadają żałosne typki, które boją się, że nie będą mieć żadnej kobiety, bo doświadczona ich rzuci po pierwszej nocy jako cienkie bolki, amen
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nosz jaka niedobra
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

Ale to, co piszę, dotyczy dziewczyn i kobiet w różnym wieku. Naprawdę nie każda czeka w wieży na księcia z bajki, choć tu spotykam się z tym kultowym "pierwszym krokiem". To jednak nie reguła, raczej wypośrodkowałabym to - według mnie nie zależy to od płci.
Jak tak musisz podążać za instynktem to biegnij zapolować na tygrysa za pomocą dzidy, a potem zaciągnij niewiastę za włosy do jaskini, podążajmy śladami neandertalczyków, a jak! 

.
Za to nikt Ciebie nie zmusza do siedzenia z idiota