|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaręczyny - pytanie o pierścionek:)
Cytat:
a Eternel ma właśnie 4 łapki a Stella 6 i chyba tym się głównie różnią Ja mam Stellę i jestem zadowolona po roku Mi się akurat podobało że ta otoczka z białego złota jeszcze powiększa optycznie brylant od góry
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2014-02-16 o 18:50 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny! Wielkie dzięki za wszystkie rady (i nagany też
)Widzę, że rzeczywiście, co osoba to inna opinia, więc pytanie o to, który pierścionek jest najlepszy, to jak pytanie o ulubiony kolor ![]() Przyznam szczerze, że chciałem pominąć etap podpytywania koleżanek, sióstr, wysyłanie ich na malutkie "przeszpiegi", bo znam te wszystkie koleżanki i wiem, że by nie wytrzymały i powiedziały mojej dziewczynie, co się szykuje, a zależało mi na efekcie zaskoczenia.... ...niestety, ten jest już chyba lekko spalony:P Dzisiaj, czytając Wasze rady i oglądając propozycje pierścionków, zapisywałem sobie w ulubionych zakładkach linki. Dziś wieczorem, kiedy włączaliśmy sobie na laptopie serial z portalu z filmami online, pokazało się kilka linków do pierścionka ![]() ![]() Gapa ze mnie, myślałem, że jak wyłączę historię to nie będzie widać! Wydaje mi się, że dziewczyna to widziała, ale głowy nie dam, przyjęła to z pokerową twarzą:P I tak już wie, że w marcu szykuję wyjazd niespodziankę, więc pewnie i tak się domyślała Ja i tak robię swoje!Dziękując serdecznie za wszystkie gratulacje i rady, zamykam wątek Mimo, że Wasze opinie często były zupełnie przeciwstawne, wiele mi naświetliły i myślę, że trochę się nauczyłem o pierścionkach![]() Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia
I miłego wyjazdu
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sama mam pierścionek z białego złota, chciałam obrączki z żółtego, ale jak zobaczyłam jak to wygląda- nie ma opcji (a biorę pod uwagę, że może wyjść, że będę chciała razem nosić). A mieszanego złota nie lubię.Cytat:
. Też takiego typu pierścionek chciałam i nie przepadam za mocno widocznymi "koszyczkami" na diament...To jest mój pierścionek, sama chciałam grubą, solidną obrączkę, bo mam za grube palce na delikatne, zwężające się obrączki . Po blisko roku, mogę też serdecznie Kruka polecić . Ale... nawiązując do kwestii autora- taki pierścionek chciałam, ale... też TAKI mi się podoba (no, może mógłby mieć nieco większy ten główny diament, ale ogólnie coś na ten styl). Choć z perspektywy czasu cieszę się, że mam prosty, klasyczny- przynajmniej się nie martwię, że mi diamenty powypadają (miałam już problem kiedyś, że w złotym pierścionku złamała się łapka trzymająca kamień, kamień wypadł... i nikt nie chciał się podjąć naprawy ).
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Koleżanka nie dawno dostała taki pierścionek zaręczynowy http://pranashop.pl/product-pol-1442...i-rozm-18.html w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach, bardzo mi się podoba jak na taką cenę. Wiecie czy są jakieś podobne do tego, tyle że z innym kamieniem?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

ciężko wytłumaczyć ale chyba mamy podobny gust jak eternal wpadł Ci w oko
a Eternel ma właśnie 4 łapki a Stella 6 i chyba tym się głównie różnią
13.03.2008

. Po blisko roku, mogę też serdecznie Kruka polecić