|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
Ja mam ten i jak na razie się dobrze spisuje ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...eszonkowy.html
Edytowane przez anna_belle Czas edycji: 2014-02-21 o 20:52 |
|
|
|
|
#32 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie, takie wyglądające jak kawałki papieru ściernego, z tym że różowego. Jest ich chyba 10 w opakowaniu.
Ten z kwiatkami też miałam, ale nie lubię tych gąbkowych pilników, bo szybko się niszczą na brzegach.
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i tak wole ja od ciapania olejkiem, nawet szczotezki nie uzywam tylko od razu maziam Załuje tylko ze zdjec przed nie zrobiłam, mogłabym bardziej różnice zauważyc
|
|
#34 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
ale naprodukowałyście, już 2 strona leci
Melduje się i ja
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wczoraj skorzystałam z rabatu, nabyłam: -podpaski facelle, -szklany pilniczek ewa schmitt (jest super, przedtem nie lubiłam piłować bo metalowe szarpały mi końcówki paznokci), -dezodoranty isana, -krem bb rival de loop w promocji za 7,99 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...lm-6-in-1.html ten krem to moje małe odkrycie, nigdy wcześniej go nie widziałam i na mojej tłustej cerze radzi sobie dużo lepiej niż podkłady matujące, polecam gorąco na przetestowanie |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() Dzisiaj małe zakupy w rossmannie: płyn do płukania jamy ustnej za niecałe 5 zł i Olejek łapianowy Miała już któraś ten olejek?---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- -krem bb rival de loop w promocji za 7,99 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...lm-6-in-1.html ten krem to moje małe odkrycie, nigdy wcześniej go nie widziałam i na mojej tłustej cerze radzi sobie dużo lepiej niż podkłady matujące, polecam gorąco na przetestowanie oo Krem bb? Pobiegnę jutro po pracy i kupię na spróbowanie
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku
Ja w tym miesiącu byłam w Rossie tylko raz i to po rzeczy naprawdę potrzebne (żel pod prysznic Dove, krem do rąk Isana Med 5,5% Urea, zielony CC krem Bielenda), bo albo byłam chora, albo siedziałam cały dzień w pracy. Znowu choruję, ale jeżeli jutro się jakoś ogarnę, to skoczę po balsam do kąpieli Babydream fur Mama, bo właśnie mi się skończył, a to mój najlepszy kosmetyk ever do demakijażu.Ja to się muszę wreszcie ze denko zabrać, bo chcemy się z tż wreszcie przeprowadzić tak za kilka tygodni i nie chcę targać ze sobą kilku kartonów kosmetyków ![]() W ogóle to jestem sierotą roku, bo dopiero teraz zauważyłam, że niedokładnie sprawdziłam wczoraj skrzynkę mailową i mam już do wyboru zestaw nowości z Rossmanna. Oczywiście ponad dobę po mailu zostały do wyboru tylko 2 zestawy w totalnie nie mojej kategorii wiekowej. No ale w zestawie 60+ nie było w zasadzie żadnego kosmetyku do skóry dojrzałej, to go przygarnęłam
26.04.2019 - 9tc[*] Edytowane przez zawiechaczarny Czas edycji: 2014-02-21 o 21:51 |
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
bb to może za dużo powiedziane, na opakowaniu jest napisane beauty balm chyba, niby to krem rozświetlający ale dla mnie zachowuje się jak inne drogeryjne bb dostępne w Polsce, tylko że tańszy i lepszy i w składzie nie ma składnika przedostającego się do krwiobiegu (ważne dla kobiet w ciąży i karmiących-większość np. garnier niestety to ma)
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja
|
|
|
|
#42 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie polecić jakiś na prawdę dobrze nawilżający balsam do ciała? Miło by było gdyby dodatkowo ładnie pachniał
![]() I drugie pytanie dotyczące balsamów brązujących typu Lirene czy Dove. Przymierzam się do zakupu, ale codziennie intensywnie ćwiczę i co za tym idzie trochę się pocę, czy pod wpływem potu nie zaczną się robić jakieś zacieki? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii? |
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) od tygodnia sie smaruje ta odzywka (w SP jest w promocji
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie polecam za to masła z Bielandy - tego z bawełną, pachnie dziwnie, nie działa, długo się wchłania. Co do balsamów brązująych to nie powinny nic takiego robić o ile odczekasz aż się wchłonie. Ale to nie samoopalacz, żeby robił zacieki używałam kiedyś Lirene, chyba do skóry ciemnej i efekt był tylko jak nakładałam bardzo dużo.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ethylhexyl Methoxycinnamate
tutaj można więcej się dowiedzieć http://www.srokao.pl/2013/03/bb-krem...y-i-matek.html |
|
|
|
#47 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
I ja witam w nowym wątku
Jakoś ostatnio rzadko bywam w Rossmannie. Czyżbym niczego nie potrzebowała? Czekam na jakąś fajną promocje
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Ja czekam na promocję nutri-goldów od loreala i chyba się nigdy nie doczekam
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
czy od tego. Poniedzialki będęa nowe. Promocję?
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
W CND jest też takie śmieszne coś do paznokci, czym się je posypuje żeby była taka niby aksamitna (?) powłoczka i baza pod to. Baza kosztuje 3 zł, a ten "materiał" 3,60 zł. Z Wibo bodajże, przeróżne kolory. Oglądałam to, ale nie skusiłam się.
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Nowe promocje będą od piątku 28.02 (te ze Skarbu).
♛ Edytowane przez razdwapiec Czas edycji: 2014-02-22 o 09:57 |
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Zapisuję
To drogeria,w której najczęściej robię zakupy i jest ''winna'' moich zapasów.Gdzie kupujecie polskie kosmetyki: Uroda i Cztery Pory Roku?
Edytowane przez aganela8 Czas edycji: 2014-02-22 o 10:50 |
|
|
|
#54 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Ten zamsz na paznokcie? Nawet nei wiedziałam, że coś takiego jest w Rossku. moim zdaniem to szalenie niepraktyczne.
|
|
|
|
#56 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
Mam kolor sexy wamp
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4527513 1]Ten zamsz na paznokcie? Nawet nei wiedziałam, że coś takiego jest w Rossku. moim zdaniem to szalenie niepraktyczne.[/QUOTE]
Dokładnie to, tylko nie wiedziałam jak konkretnie to coś się nazywa. ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- A jak to działa w praktyce? Nie osypuje się później z paznokci? Bo ja oczyma wyobraźni już widzę wszędzie wokół mnie te drobinki.
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Możecie polecić jakąś czarną kredkę, która będzie się dobrze trzymać i co najważniejsze nie będzie się odbijać na powiece. Tak do 20zł. Robiłam już podejście do wibo i miss sporty, ale z żadnej nie jestem zadowolona
|
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja kredka jest w srebrnej oprawce. Juz się wszystkie napisy pościerały, bo wiekowa jest. tylko to w Naturze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

ale i tak wole ja od ciapania olejkiem, nawet szczotezki nie uzywam tylko od razu maziam
Załuje tylko ze zdjec przed nie zrobiłam, mogłabym bardziej różnice zauważyc
Miała już któraś ten olejek?

)