![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Beta HCG 150 - czy moze sie mylic?
Okres pewnie dostaniesz, może tylko trochę opóźniony. Niestety to się często zdarza, gdyby nie badanie krwi, nawet byś się nie zorientowała, że byłaś w ciąży... przykro mi. Bardzo ci współczuję, jestem po ciąży pozamacicznej i trzech latach starań, więc wiem co czujesz...
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Wspolczuje.Ciezko powiedzec czy bylas w ciazy, czy to byl jakis blad labolatoryjny.Owocnych staran.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Według mnie w ciąże zaszłaś tylko się nie utrzymała dlatego beta spadła.. A dzieje się tak z powodów wad genetycznych widocznie coś zarodkowi brakowało i nie poradziłby sobie dalej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pocieszające jest to, że tak naprawdę podobno 2/3 ciąż w ten sposób się kończą. No i to, że wszystko z nami wporządku najwyraźniej. Ale przykre to... ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Dziś mnie boli głowa i jakaś padnięta jestem od kilku dni. Ciekawe czy to ma związek z tą c. biochemiczną |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autorko, przykro ze tak sie to zakonczylo, ale trzymam kciuki za ponowne zajscie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
powinnam moze stworzyc nowy watek ale jestem nowa i nie potrafie........sytuacja wyglada tak :w 5 tyg ciazy zrobilam bete hcg wynosila 2100 u /ml teraz pozniej dostalam plamien bralam duphaston exacyl i cyclonamine lekarz wyslal mnie na ponowna bete teraz powienien byc 7 tydz zrobilam ja a wynik byl taki sam jak wczesniej 2100u/ml lekarz powiedzial zebym odstawila leki i przyszla po skierowanie na zabieg.bardzo boje sie zabiegu bardzo stresuje sie cala ta sytuacja czekam na poronienie ale nic takiego nie nastepuje .czy jest szansa ze beta jeszcze urosnie czy to niemozliwe czy ktoras z Was miala sytuacje ze beta hcg zatrzymala sie a pozniej urosla ? bardzo prosze o odpowiedz....psychicznie sie wykanczam przez to wszystko...
Edytowane przez cassiegray Czas edycji: 2014-10-22 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
dzisiaj ide do lekarza powiem mu wszystkie swoje watpliwosci..zastanawia mnie dlaczego beta nie spadla przez tydzien chocby o jeden punkt..czy to wogolemozliwe? nie widzialam wynikow to lekarz ma do nich dostep dzisiaj chce je zobaczyc moze on zobaczyl w komputerze stary wynik i nie popatrzyl na date? nie wiem juz co robic nie zgodze sie na zabieg dopoki wszystkiego mi nie wyjasni a i tak napoczatku zapytam o tabletki poronne..co za sytuacja nawet jak sie okaze ze to fatalny blad to mialam tyle stresu....dam znac co nowego sie dowiedzialam dzisiaj...co dwa dni dowiaduje sie ze poronilam a pozniej ze wszystko jest dobrze jak mozna tak wplywac na czyjas psychike...oszczedzilabym sobie tego gdyby moj ''doktorek '' zrobil mi po 48 h od pierwszej bety kolejna i sprawdzi czy przyrasta...brak slow..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
wrocilam z wizyty jestem jeszcze bardziej skolowana bo widze na usg dziecko a lekarz mowi ze pecherzyk wysechl i kaze isc jutro do szpitala...nie wiem co mam robic ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Ja na twoim miejscu poszła bym do innego lekarza na konsultację nawet prywatnie poza tym zrobiłbym jeszcze raz bete w prywatnym laboratorium tak żeby dostać wynik do ręki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Co to za określenie ze pecherzyk wysechl? Kobieto idź koniecznie do innego lekarza na konsultacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Cześć nie wiem czy jeszcze tu ktoś zaglądam ja robiłam test z krwi gdzie wyszło mi 0,100 co to oznacza ? Czy to znaczy ze ciąży nie ma?
Ciała bym ale nie jest to jeszcze dobry czas na to |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Na wydruku z laboratorium masz na pewno pegende i tam jest napisane powyzej jakiej wartosci jest ciaza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.