![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja w ciąży, on flirtuje z innymi przez internet :(
No trudno, nie pomyślałaś, mleko się rozlało, teraz trzeba działać. Wydaje mi się, że rady tyene są w porządku. W sumie jakoś musicie poukładać relacje.
Chyba że właśnie doszła do wniosku, że nie jest tak źle i możesz z tym żyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, nikt Cię tu nie chce dołować, po prostu tak sytuacja wygląda z boku. Zamieszkanie z kimś po miesiącu znajomości nie jest zbyt rozsądne, a zważywszy na zachowanie faceta, nie można powiedzieć, by rokował na odpowiedzialnego męża i ojca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ja z tym nie mogę żyć, niedoszła teściowa też uważa to za niedojrzałe i niedopuszczalne, szczególnie, że cieszyła się, że wreszcie jej synowi (nie jedynakowi jakby co) zaczyna się stabilizować życie. Tyle, że ja jestem taka, że albo wszystko albo nic i nie będę się dzielić z jakimś uzależnieniem (chyba że jest chęć wyjścia z tego) lub inną osobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Co faceci mają z tym internetem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Nie wiem, jak wyglądały Twoje poprzednie związki, ale w tym, w którym jesteś teraz parę nierozsądnych rzeczy zrobiłaś. Najbardziej nierozsądne było szybkie zapomnienie o portalu erotycznym odkrytym po raz pierwszy. Przyjęłaś wtedy wytłumaczenie faceta, które było po prostu absurdalne i prawdę powiedziawszy, uwłaczające dla Ciebie. Czasu już nie cofniesz, nie chodzi o to, żebyś sobie wypominała to, co zrobiłaś, ale żebyś jednak przemyślała sprawę i wyciągnęła wnioski na później. Na wszystkie sygnały alarmowe trzeba szybko i rozsądnie reagować, żeby potem nie okazało się, że sytuacja jest tragiczna, bo zignorowało się wcześniejsze ostrzeżenia. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ojej walcz o misia, bo on biedny rozumu nie ma i się uzależnił. Ludzie miejcie choć trochę godności do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-po miesiacu zamieszkaliscie razem.. a ta 'wasza kawalerka' to skad sie wziela? Tylko nie mow ze macie kredyt -dziecko bedzie szczesliwsze przy szczesliwej mamie niz przy rodzicach w pseudo zwiazku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- A moge zadac niedyskretne pytanie jakie zabezpieczenie zawiodlo? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Autorko, uważam że powinnaś szczerze porozmawiać ze swoim TŻ, nie musisz mu od razu mówić, że znowu widziałaś że pisze na tych portalach. Możesz pogadać z nim o tym jego fetyszu (bdsm), w sensie co w tym lubi, czego mu brakuje itp. Może wasze pożycie nie jest dla niego satysfakcjonujące, skoro teraz z niego zrezygnował gdy jesteś w ciąży. Generalnie też to, że pisze z innymi nie znaczy od razu, że się z nimi spotyka i realizuje swoje fantazje.
W każdym razie bez poważnej rozmowy się nie obejdzie, może rzeczywiście pomógłby tu też jakiś terapeuta czy seksuolog. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
No i po rozmowie, na razie zgodziliśmy się na pójście razem do psychologa/seksuologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
No ale jak zareagował? Tłumaczył się jakoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.