![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy potrafiłybyście zaufać facetowi, który w przeszłości zdradzał?
Cytat:
Putinowi również przedstawiają wymagania i co z tego wynika? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
po drugiej stronie szafy
|
Żeś walnęła porównanie...
![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Znajac siebie to nie umialabym zaufac. Za duzo scenariuszy w glowie potem
![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
U mnie też się pojawiły teraz obawy. Facet, którego znam od dobrego roku, z którym łączyło mnie nawet łóżko ostatnio powiedział mi, że mnie kocha - oczywiście obróciłam to w żart, a dlaczego? Mianowicie przez ten rok poznawałam go krok po kroku - ze mną sypiał i niby nikogo nie miał, natomiast zataił przede mną fakt, że jest z nią ileś tam lat. Sypiał z jej przyjaciółką, spotykał się z innymi pannami, chodził sobie do agencji towarzyskich - powód dlaczego to robi brzmiał "bo jak mnie denerwuje to jej robię na złość". Tak więc automatycznie odrzuciłam od siebie myśl bycia w związku z takim kolesiem, bo jeśli ja go zdenerwuję kiedyś to może też poleci do mojej sąsiadki, żeby zrobić mi na złość??
Może się zmienić, owszem. Jednak przez dłuższy o ile nie cały czas będziesz myślała czy czasem też nie jest u innej kiedy np. nie odbiera telefonów od Ciebie czy coś. Wiadomo, nie chodzisz za nim krok w krok, a babski umysł ma to do siebie, że obmyśla już milion sytuacji co by mogło się dziać w danym momencie. Możesz spróbować, bez ryzyka nie ma wygranych, jednak zastanów się czy warto tracić nerwy tak na przyszłość.
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Może być z takim facetem różnie. Nie znamy go, więc ciężko cokolwiek napisać. Może już nie kręcić na boku z innymi, a może robić to nadal. Jednak z tego co napisałaś wynika, że nadal macie inne podejście co do zdrady. Dla Ciebie zdradą jest flirt, dla niego nie. Rozmawialiście już na ten temat, więc znacie swoje zdanie. Od Ciebie zależy czy będziesz w stanie mu zaufać czy nie. Skoro nie masz teraz podstaw żeby nie ufać to nie przejmuj się tym na zapas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zależy od charakteru Twojego Tż, jego sposobu bycia, czy wpływa na niego otoczenia itd.... Ja wychodzę z założenia, że ta ciemna strona człowieka zawsze może się ujawnić. Jeśli ktoś raz zdradził....no cóż jest spora szansa, że zrobi to kolejny. Jeśli ktoś uderzył może zrobić to drugi raz itd.... Dobrze, że już na początku określiłaś jasno warunki ale musisz też nabrać dystansu i dowiedzieć się co on o tym myśli. Bo w słówka typu ' nie będę tego robił' - nie uwierzyłabym za bardzo. Może on nie dojrzał do poważnego związku. Trochę ryzykujesz....ale z drugiej strony? Każdy z nas popełnia błędy....tylko hmm...dla niego to nic złego ![]() Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2014-03-06 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
co raz bardziej przestaje wierzyć że na tym świecie istnieją jeszcze porządni faceci którzy mają jakieś wartości moralne. Jak dla mnie to dupek. Kręcić z dziewczynami tak dla zabawy? niech się swoim członkiem pobawi jak mało mu wrażeń. Żałosne do potęgi entej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jesteście razem już kilka miesięcy, powinnaś wiedzieć, czy masz do tego faceta zaufanie, czy nie. Jeśli masz, to w czym problem? A jeśli nie masz, to co musiałoby się stać, żebyś nagle, po paru miesiącach, zaczęła to zaufanie mieć? Czy jak parę osób napisze tutaj, że zaufałoby, to Ty nagle zaufasz? Nie sądzę. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Co do pytania z tematu- ja bym nie zaufała
![]() Babiarz nie zmieni się tylko dlatego, że kobieta mu 'zabrania'. Ewentualnie musiało by go mocno 'pierdzielnąć' uczuciem, że sam by przestał rozglądać się za innymi. To, że ty mu zagroziłaś rozstaniem, nie sprawi, że on zmieni poglądy, czy przestaną go kręcić flirty, podryw itp. Może będzie się starał unikać flirtów i bliższych kontaktów z innymi pannami, ale moim zdaniem to kwestia czasu. Na razie obiecał ci, że nie będzie tego robił tylko ze strachu. Nie dlatego, że nie ma takiej potrzeby, nie ciągnie go do innych. Bo pewnie ciągnie. Może z czasem coraz trudniej będzie mu się powstrzymać, będzie posuwał granice, będzie się dobrze krył.
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
nie, nie zaufałabym. przerabiałam już tę sytuację, dziś nie miałabym siły ani cierpliwości na tolerowanie takich zachowań.
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Nie no jeśli chodziłoby o dużego, dorosłego faceta co to miał te związki jak najbardziej poważne i zdradzał to nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ja bym sie nie zainteresowala facetem który w taki przedmiotowy sposob traktuje kobiety - tej nie kochał ale z nia był,(wielce nieszczęśliwy biedak), przelizywal sie z przypadkowymi pannami, z innymi pisał. Dużo to mówi o:
A) jego poczuciu moralności B) jego podejściu do bycia w związku w sensie ze ta jedna ktora powinna byc jedyna to dla niego za malo i Czuje potrzebe szukać rozrywek na boku Mnie jest żal tej jego byłej ktorej pewnie klamal ze kocha i z innymi nie zdradza. Do tego nie ma poczucia ze to było złe, zachowywał sie jak gnojek i nigdy wiecej juz tego nie chce powtarzac tylko głupio zwala winę na dziewczyne, ze tak go biedaka unieszczesliwiala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
astro-loszka
|
Cytat:
No ok, a czy to działa w obie strony? Jak on się na to Czy jeśli Ty chciałabyś powymieniać czułe wiadomości z jakimiś kolesiami, żeby nie wyjść z wprawy czy wdawać się w opisane sytuacje - pocałunki, macanki itp. z innymi kolesiami, czy także nie miałby nic przeciwko? To przecież tylko zabawa i nic złego ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
she-wolf
|
też bym nie potrafiła zaufać
![]() plus - oczywiście nie kieruję tego do wszystkich mężczyzn - często sprawdza się reguła, że osoba, która raz zdradziła, zrobi to po raz kolejny.. więc nie ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201611290918 Czas edycji: 2016-09-16 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ja powiem na moim przykladzie. Fact z ktorym bylam, mial wczesniej laske a pisal do mnie, potem byl ze mna, zaufalam. Byla rozmowa powazna nawet poplakal sie, powiedzial ze nigdy nie napisze do innej, nie bedzie ogladal sie za laskami, i wiesz co przez pol roku byla sielanka a potem... koledzy patrzyli na nne laski i on zaczal.. potem pisal z innymi az laski mi to wysylaly , te rozmowy i na koniec zerwal ze mna, twierdzac ze ja jestem glupia. a po 2 tygodniach ma juz nowa + wypisuje do innych. Ja juz nigdy w zyciu nie dam sie tak zrobic. Radzilabym powaznie pogadac, ale czasami to i tak nic nie daje..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.