![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W marcu nowe i używane :)
W tej chwilo nie bardzo mam czym, ale na początku czerwca [może wcześniej] robię małe półproduktowe zakupy, więc coś się znajdzie, z tym, ze wtedy prawdopodobnie będzie lekka satyna, jeśli Ci to nie przeszkadza, bo aktualnie jest wręcz kredowo matowy
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- O, to bardzo chętnie ![]() Hide-a-Pore Medium Silk Naturals Golden Cloud Green Tea Night Rejuvanation Normal to Oil skin formula Widzę, że zarezerwowane są Sweetscents Oriental Ivory i Sweetscents Green Tea Primer light jakby nie poszły, chętnie przygarnę. A widzisz u mnie coś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jasne, nie ma pośpiechu
![]() Chętnie wypróbuję Beauty, Green Tea Finishing Veil [korektorów nie używam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Co do pudru Mad to nie powiem Ci, bo ja sama robię dosypkę z mojego słoiczka, a nie mam wagi
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Mogę zrobić większe, jeśli potrzebujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
niestety juz tak
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Hej, zamówiłam półprodukty,, dziś wysłali kurierem, jutro pewnie do mnie dotrą i zasadę do mieszania
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Jasne ![]() Tobie u mnie spodobały się: róż DIY [dam dużo, aby Ci wystarczyło na dłuuugie miesiące używania, jak nie dłużej] odsypka różu Lily Lolo ooh la la MAD Minerals Loose mineral SPF powder Nowy cake eyeliner La femme - szary Mehron setting powder Soft beige - odsypka w strunie Jak pisałam, mogę spokojnie zrobić większe odsypki, prócz różu LL, bo mam już gotową z wymianki. U Ciebie podobają mi się: Color blend white Sweetscents Green Tea Primer [zależałoby mi na takiej ilości, ile możesz oddać najwięcej] Hide-a-Pore Medium [tu podobnie] Green Tea Night Rejuvanation Normal to Oil skin puder Silk Naturals Golden Cloud finishing powder te podkłady Sweetscents i Joppy, o których pisałaś Resztę to tyle, ile uważasz, aby się do wymiany wyrównało ![]() ![]() Nie wiem, czy się wszystko zgadza..? Jakbyś chciała, to mam jeszcze poza wątkiem dwa lucent powder EDM, mogę sypnąć na próbę i Aussie perk me up ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hide a Pore light nie trzeba, jeśli będę mieć medium i nie ma wielkiej różnicy
![]() Ah, chyba się zamotałam, pewnie mi o Green Tea finishing veil chodziło ![]() ![]() Powiem Ci, że Aussie to rewelacyjny rozświetlacz jest ![]() Dorzucę Ci też odsypkę samorobnego primera, który sprawdza się także u innej Wizażanki ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Dla mnie super ![]() Dry flo, mikrosfery, krzemionka, sproszkowane liście baobabu oraz dodatek olejku z drzewa herbacianego. Cudoownie matuje filtry i to te tłuściochy, nie świecę się praktycznie do demakijażu ![]() Za bambusowy podziękuję, miałam z BU i się z moją cerą kompletnie nie zgrał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wezmę, bo widzę, że kolor cieplejszy i jasny, a z przyjemnością poznam nowe marki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Nie ma sprawy, zapraszam kiedy indziej w takim razie
![]() Powiedz jeszcze tylko proszę, czy sitka z silk naturals pasują Ci do słoiczków z Annabelle?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mam so elixir edp 50ml nowe w folii chętnie wymienię na Vanille noire 50ml nowe w folii ![]() Jesli jesteś zainteresowana to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
A czego szukasz za vanille
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Mam np j.lopez Live luxe 50 ze 100ml ? Bardzo bym chciała ta Vanille a nie wiem czego szukasz bardziej konkretnie ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Nie mam tego niestety,szkoda ze nie jesteś zainteresowana wymiana ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Vanille Noir edp 50 ml Yves Rocher lub mleczko perfumowane Vanille Noir Yves Rocher ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
6. Nowe Culture Bio odżywcze mleczko do demakijażu Miód & Muesli Bio 200 ml Yves Rocher
11. Nowy peeling roślinny do ciała 30 ml Yves Rocher 15. Mydło glicerynowe Stara Mydlarnia coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Chimay
|
coś za
7. Nowa zafoliowana maska odbudowująca do włosów z olejkiem jojoba i masłem karite 150 ml Yves Rocher 6. Nowe Culture Bio odżywcze mleczko do demakijażu Miód & Muesli Bio 200 ml Yves Rocher ?
![]() |
![]() |
#49 |
Wieczne Kutango
|
Nowe zafoliowane Comme une Evidence edp 50 ml Yves Rocher coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Mam Joop le Bain 40ml z ubytkiem niewielkim(później sprawdzę ile). W wątku nic za niego nie widzę,masz może coś pod ladą?
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Z Rochera jedynie irys lub cocon bym chciała. Vanille noir też lubię ale mam już zapasik. Tak ogólnie to lubię ambry,przyprawy,kadzidła, wzięło mnie też na Womanity |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? podobają mi się rzeczy od pkt 6 do 15
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Ambra piękna jest,też mam zapasy. O Yrię pytałam kiedyś na wątku rocherowym i ktoś mi napisał,że ma coś wspôlnego z Euphorią,więc odpada niestety. Szkoda że iryska tak mało.
Mleczek perfumowanych Yves nie lubię,więc podziękuję. Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-08-30 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za tusz do rzęs i maskę do włosów Yves Rocher oraz próbke podkładu Amilie?
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Miniaturki zapachów Yves Rocher
Nowy dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka bio Pur Bleuet 125 ml Yves Rocher Sexy pulp może coś z moich wątków?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej,
może coś za : - maskę do włosów YR - tusz YR - mydełko ze starej mydlrni?
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
witaj,
więc przejrzałam ponownie wątek i masa rzeczy mi sie podoba, może zajrzysz do mnie i zobaczysz czy wybralabys sobie za nie coś? - Nowy zafoliowany pogrubiający czarny tusz do rzęs Sexy Pulp 9 ml Yves Rocher - Nowa kosmetyczka Yves Rocher Pop-Art -Nowa zafoliowana połyskująca pomadka Voile Brillance Arbuz Yves Rocher - Miniaturki zapachów Yves Rocher, pojemność zużycia jak na zdjęciu: * So Elixir * Come une Evidence * Moment de Bonheur * Neroli Oczywiście bardzo podobaja mi sie też pełnowymiarowe zapachy ale nie wpisuję ich tu b nie jestem pewna czy znalazłabyś u mnie rzeczy za nie. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- nie ukrywam że nr 1 jest dla mnie tusz bo jestem od niego uzależniona ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
hej, problem w tym ze nie wiem jak pachną
![]() ![]() wstępnie jednak mogłabym sie wymienić np koszula i bokserka (albo któreś spodnie i bokserka) za sexy pulp i miniatury (na płynie mniej mi zależy ale przy większej wymiance też bym była zainteresowana) edit chociaż w sumie tak sobie myślę że może zaryzykuje, raz się żyje a opisy tych perfum na kwc brzmią dobrze. rozumiem że mogłabym wybrać vanille noire albo so elixir tak?
Edytowane przez whoa Czas edycji: 2014-08-31 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie ją oddam bo nie używam jej i szkoda by się zmarnowała
![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
To co mnie aktualnie interesuje to tuz + kosmetyczka i ewentualnie te miniaturki, co za to bys chciala
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- a LRP effaclar to 125 ml ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- jeśli chcesz to mogę żele i werbene dla ciebie zarezerwować i dasz znać we wtorek? ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- super, w takim razie rezerwuję i dziękuję również za rezerwacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.