|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: marzec różności, pielęgnacja i kolorówka
Kurcze, niedobrze
Czy na opakowaniu podana jest data ważności po pierwszym otwarciu? Nie mogę znaleźć w internecie ile wynosi dla Skinorenu, mam pod ręką AcneDerm i tu jest tylko 6 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- W taki razie poszukam jeszcze, albo zapytam w aptece, znalazłam w internecie opinie o 28 dniach, ale nie bardzo chce mi się wierzyć
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz coś u mnie za niego? podoba mi się też krem bb z sorayi
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,dziękuję za balsam,ale ze względu na koszty wysyłki wolę większe wymiany,a niestety prócz balsamu nic dla siebie nie widzę.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Pomadki już nie mam.
...---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- A mogę liczyć jeszcze na Euphoria Calvin Klein 2ml (niby wersja podstawowa, ale ja czuję paczulę, więc prawdopodobnie to Forbidden) :roll eyes: ???
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Odzywam się w końcu w sprawie tego Skinorenu, dostałam odpowiedź od producenta, że w jego przypadku obowiązuje tylko data ważności, a nie data otwarcia jak przy Acne Dermie, czy mogłabym prosić o fotkę tubki i opis jak dużo go zostało?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

Czy na opakowaniu podana jest data ważności po pierwszym otwarciu? Nie mogę znaleźć w internecie ile wynosi dla Skinorenu, mam pod ręką AcneDerm i tu jest tylko 6 miesięcy