|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zagdać, napisać?
Albo ty napisz do niej albo poczekaj aż ona napisze. Obojętnie. Może spróbuj przy okazji zaproponować jej spotkanie?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się odezwała i zapytała czy nie ma ochoty wyskoczyć na kawkę czy coś
![]() Skoro sama też napisała, to dobry znak
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Ona raczej nie napisze, a wtedy się odezwała bo chciała konkretnie coś na zajęcia. Lepiej chyba będzie ją zaprosić osobiście, chociaż jeszcze się nic nie zaczęło a już wg mnie jest koniec.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uważasz, że nie miała nikogo innego by zapytać o tą konkretną sprawę? Nie ma innych znajomych na uczelni? Jeżeli napisała do Ciebie akyrat to moim zdaniem jest coś na rzeczy. Poza tym to wydaje mi się, że za dużo jest w Tobie pesymizmu. Zmień nastawienie lepiej
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej nie jest tak, że gdyby nie poznała Ciebie, to nie miałaby kogo o to zapytać, co? A ten pesymizm i brak wiary w fajne rozwinięcie znajomości jest średni, bo takie rzeczy się wyczuwa. Poza tym, postawa "albo wygram, albo przegram" też nie jest dobra. Co, jeśli się okaże, że to jednak nie ta jedyna, ale za to fantastyczna kumpela? Będziesz marudzić, że "nie wyszło"? |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapominaj, że im Ty dłużej stoisz w miejscu, ktoś inny może Ci ją zgarnąć sprzed nosa.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.