![]() |
#31 |
🦄
|
Dot.: studniówka
Mnie kolega z klasy podwędził 0,25 wódki!! Nie ma to jak chamstwo. Ilośc w sumie niewielka, bo mieliśmy litr na dwoje w 4 częściach, no ale jak tak można...
Wracając do tematu- przypomniało mi się coś o fryzjerze- strasznie mi się nie podobało, jak mnie uczesała fryzjerka na studniówkę i w domu całkiem zmyłam włosy i ułożyłam po swojemu. Tak więc, Witch, umów się na tyle wcześniej żebyś miała czas na ewentualne poprawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
o fryzjera to raczej sie nie martwie,bo mam znajoma fryzjerka (kolezanka mojgo eks
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
🦄
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Marigold19 chyba masz rację.jak tylko odzyskam swój aparat to powklejam swoja fotki i mam nadzieje,że doradzicie mi jakim typem jestem (lato,zima,itd) i jak powinnam sie malować,bo ja nparwade poczatkująca jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Sukienkę kupowałam....(chyba jakoś na początku grudnia, a w styczniu 22 chyba miałam 100dniówkę), a faceta zaprosiłam (tego, z którym poszłam) chyba na tydzień przed 100dniówką
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
ja kupilam sukienke doslownie pare dni przed studniowką, ale to byla pohopna decyzja. Moglam kupic skromniejszą sukienke, w ktorej moglabym jeszcze wyjsc na inne okazje. A w mojej juz raczej nie wyjde, no bo z reguly na bale nie chodze.
U mnie na studniowce wszystkie panny mialy dlugie sukienki, a jedna dziewczyna wyskoczyla w takiej za kolanko, asymetrycznej, ubrala sie na styl hiszpanski, jakies kwiaty we wlosach, jezoo jak ona bosko i nie banalnie wyglądała. Dzisiaj bym juz bardziej przemyslala wybór sukni. A co do partnera to ja swojego wcale nie zapraszalam, jestesmy ze soba juz dlugo i bylo wiadomo ze pojdziemy razem. Ale gdybym miala dobre uklady z ex, i wiedzialabym ze moge sie z nim w ten dzien fajnie zabawic, to bym sie nie zastanawiała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
A czy chodziłyście na solarium przed 100dniówką, żeby się przyrumienić ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie ze to powinno byc uzaleznione od Twojej urody i stroju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
🦄
|
Ja chodziłam, ale mnie nie złapało (a chyba łącznie z 40 minut byłam w odstępach, tyle że mnie ciężko łapie) więc zrobiłam się pudrem a i tak koleżanki się pytały gdzie się tak ładnie opaliłam hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
ja sukienke szyłam 2 tygodnie przed studniówką, a mój facet garnitór kupował kilka dni przed
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.