![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: torba mieszcząca A4-wykrój wzór cokolwiek!
Kodeinko a nie masz jeszcze jakiś fajnych pomysłów na torbę tylko najlepiej taką ogroooomniastą?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
olusiu pomyślę nad tym - może coś znajde w necie
![]() taka torba przedewszytkim będzie musiała być mocna! z dobrego materiału i trwale uszyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
olusiu na ogromniastą torebke najlepszy jest krój mniej więcej podobny d otej czerwonej - chodzi o to aby było dno osobne i boki - to zwiększa pojemność. Wklejam fotke ( narazie tyle tylko znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Kodeinko ta czerwona torebka jest prześliczna, chciałabym coś podobnego uszyć. Widzę, że to nie pierwsza torebka uszyta przez Ciebie i chciałabym Cię zapytac o kilka szczegułów, mianowicie: z jakiego materiału uszyłaś czerwoną torebkę ( prezntuje się rewelacyjnie) i ogólnie jakie materiały sie najlepiej sprawdzają -żeby torebka dobrze się układała? W jaki sposób wszywa się podszewke tzn. technicznie krok po kroku co sie robi? Czy wzorki haftujesz ręcznie? Jakich nici używasz do wzorków? Zainspirowałaś mnie do działania, mam nadzieję że zobaczymy więcej Twoich prac. Masz talent!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Martulo za miłą wypowiedź
![]() Czerwona torebka uszyta jest ze skórki zamszowej (ale takiej lepszej która nie wytrze się po kilku tygodniach), Sztywniejsze materiały według mnie są lepsze na torebki niż te miękkie, ponieważ im torebka lepiej zachowuje kształt tym ładniej wygląda ![]() ![]() Martulo życzę powodzenia i koniecznie pochwal sie jak skończysz swoją torebeczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Kodeinko dziękuje bardzo za pomoc, ale jakoś nie widzę siebie z podobną torbą jaką Ty znalazłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Olusiu mogłabyś wkleić link, albo cóś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.