![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: WYZWANIE: 30 dni z Mel B + boczki Tiffany
Przejechałam 24 km, teraz zjem dwie kanapki z chleba razowego i jak odpocznę trochę, to zabieram się za ćwiczenia
![]() Malinowa_mamba13, ja niestety właśnie muszę zacząć się pilnować, bo w jedzeniu słodyczy nie mam umiaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
![]() ja już po kolacji dwie kromki chrupkiego pieczywa z chudą wędliną i pół jogurtu naturalnego dużego. Ja powiem Ci że od słodyczy to jakoś się powstrzymuje bo wiem ile to pracy potem kosztuje ale mówię np o jakiejś jajecznicy z cebulką i serem tartym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Taka jajecznica to jeszcze nie taka tragedia w porównaniu ze słodkościami jakie potrafię pochłonąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ooo super wątek!
![]() dołączam się, dopisz mnie do listy ![]() ja zamierzam schudnąć kilka kg i, przede wszystkim, schudnąć kilka cm z ud i pozbyć się boczków ![]() buziaczki, dziewczyny ![]()
![]() |
#36 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Dzień 5 zaliczony
Ćwiczenia na nogi te pierwsze przysiady, wykopy meczą mnie chyba najbardziej. Mam nadzieję że będzie coraz lepiej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
za mną pierwszy dzień
![]() pierwsze ćwiczenie na pośladki chciało mnie zabić XD myślałam że mi się mięśnie poodrywają od kości ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Ja też już po
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
Cytat:
![]() uczucie jakby mi ktoś patyk pod mięsień wkładał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Coś chyba ze mną nie tak, bo największe zakwasy mam na plecach
![]() ![]() Może dlatego, że przyłożyłam się bardzo do rozciągania... Rozciągałam się sama, dla mnie taki krótki filmik to nie rozciąganie, bo 5-10 minut to ja potrafię nad jednym mięśniem się pastwić ![]() Robię śniadanie, trochę odczekam i zaliczam drugi dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
poćwiczone
![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
|
a skąd wzięłaś tą jogę ? masz linka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Ja też już dzisiaj ćwiczyłam
![]() A reszta jak? Poćwiczyły? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Ja również bardzo chętnie przyłącze się do tej akcji. Wcześniej podjęłam 30dniowe wyzwanie z Chodakowską- skalpel, jednak po 20 dniach czułam monotonie, która zniechęcała mnie do ćwiczeń. Dodałam wtedy ćw. z Tiffany oraz Mel B.- pośladki, abs, nogi. Niestety nie mierzyłam się, jeżeli chodzi o wagę to z 62kg spadłam do 57, ale najważniejsze jest to, że ciało jest jędrniejsze i czuję się o niebo lepiej. Mój cel: wysmuklić wewnętrzną stronę ud!!! Uniesienie i ujędrnienie pupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Już dopisuję do listy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Ja też chętnie dołączę do tego zacnego grona ![]() Ćwiczę z Mel B. już prawie 20 dni, ale dopiero od 1,5tygodnia wyzwanie. Do tego zaliczam jeszcze Shauna T. i jego insanity z dr. Oz ![]() A najgorzej wychodzą mi nogi, w ogóle nie mam w nich siły ![]() Diety nie trzymam, nie umiem się powstrzymać od jedzenia niestety, to i waga jako tako nie idzie w dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Melduję że wczorajszy 6 trening zrobiony, dziś dzień odpoczynku
![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Można się dołączyć do Was ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Spróbuj ćwiczyć z nami, my ćwiczymy dopiero od 3 dni, a jeżeli to wyzwanie na koniec nie doprowadzi nas jeszcze do doskonałości, to zawsze można je przedłużyć ![]() Dopisuję już wszystkich do listy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
Cześć dziewczyny
![]() ja wczoraj miałam tak paskudny humor że nie zmotywowałam się do ćwiczenia... dziś planuję machnąć skalpel bo mam okropne zakwasy bo Tiffany ![]() LuckyLove ja zaczynałam od skalpela tyle ile mogłam tyle robiłam ale szybko doszłam do wprawy i przeżuciłam się na skalpel 2 i ten bardziej mi odpowiada bo jest w dość szybkim tempie a ćwiczenia nie są trudne. Nie zniechęcaj się na początek bo będzie ciężko ale ważne że coś zaczynasz i próbujesz ![]() Ćwiczenia Mel B nie są trudne a fajnie się je wykonuje więc na początek też możesz wybrać sobie np 2 filmy i robić sobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
O czyli nie jestem sama
![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ed: Poćwiczyłam już dzisiaj ![]() ![]() Edytowane przez hairytale Czas edycji: 2014-04-03 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Wczoraj w nocy, czyli wtedy kiedy mam chęć największej odmiany życiowej zrobiłam następujące ćwiczenia:
- Mel B- ABS- ale ćwiczenie końcowe tzw. deska mnie niszczy ![]() - Mek B- pośladki - Tiffany 3 wybrane filmiki bonus: zamiast ćw. Mel B na nogi skusiłam się na ćwiczenia, które zachęcająco brzmią: nogi jak Miley Cyrus ![]() Macie jakiś sprawdzone balsamy, które zminimalizują cellulit? Miałam z Bielendy oraz Eveline w zielonym opakowaniu, ale nie widzę różnicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Bo tu trzeba masować! a przynajmniej moja koleżanka twierdzi, że jej bardzo pomaga zwykła oliwka i masaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Ja zaczynałam od Chodakowskiej i wtedy też się zmierzyłam. Ale to było z pół roku temu, jak nie więcej
![]() Niemniej strasznie, ale to strasznie mnie Chodakowska nudziła. 20 minut nie mogłam wytrzymać i z nudów i z moją kondycją na minusie. No a od kiedy zaczęłam Mel B., muszę powiedzieć że największym sukcesem jest to, że 3 tydzień idzie i ja ćwiczę ![]() Zrobiłam sobie zdjęcie na samym początku przygody z Mel, ale jakoś nie widzę tej poprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rety wszyscy rzucają, mój Mąż już rok nie pali ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Macie jakiś sprawdzone balsamy, które zminimalizują cellulit? Miałam z Bielendy oraz Eveline w zielonym opakowaniu, ale nie widzę różnicy ![]() Mi się zrobił tragiczny cellulit po tym jak szybko przytyłam, tylko mam wrażenie, że to raczej cellulit wodny. Pomaga peeling z kawy, masaże np bańką chińską, prysznic zmiennocieplny, balsam antycellulitowy z Ziai, picie herbaty zielonej, z pokrzywy (oczyszczają z toksyn). ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Hej to i ja do was dołączę.
Jestem Kaśka, mam 25lat, 162cm wzrostu i obecnie 50kg. Pierwsze ćwiczenia wystartowały dokładnie 24.02.2014 roku po tym jak tak z głupa przymierzyłam majtki od stroju kąpielowego i okazało się że wyglądam tragicznie. Ćwiczę dokładnie co drugi dzień, staram się ćwiczyć około 2 godzin tzn max 2 godziny dziennie. Co ćwiczę?? uwielbiam ćwiczenia Mel B, dokładnie ABS, ćwiczenia na pośladki, cardio i nogi. Kiedys robiłam skalpel chodakowskiej, ale mnie znudził, kilka razy ćwiczyłam cardio z fitnessblenderem ale mnie zniechecił strasznie ![]() Mierzyłam się zanim zaczęłam ćwiczyć, niby po 1 do 2 cm spadło, odrzywiam się zdrowo, nie chodzę głodna, z wagi spadło 2kg bo wyjściowa była 52kg. Tylko że mi nie zależy na ubytku wagi ale na cm, i na wyrzeźbieniu ciała do wakacji ![]() ![]() Mam nadzieję z wami uda mi się wyrzeźbić do wakacji i pozostać w formie już na zawsze ![]() Jak znajdę chwilkę wieczorem to wrzucę swoje wymiary sprzed ćwiczeń i obecne, oraz zdjęcia sprzed ćwiczeń i obecne ![]() Oczywiście zapomniałam napisać że walczę z moimi boczkami, oraz tyłkiem obwisłym, oraz celulitem wodnym na udach i tyłeczku ![]() Edytowane przez ciassteczkowa Czas edycji: 2014-04-03 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
Melduje że już po treningu
![]() dziś cały skalpel i 60 sek. krzesła co do palenia to ja rzuciłam w grudniu i teraz widzę jak to utrudniało wykonywanie mi treningów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.