![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłapałam go...
Dobrze radzicie, żeby pójść z obstawą i wtedy gdyby on tam był z pewnością by się zdystansował. Tylko musiałabym powiedzieć im jaka jest sytuacja, a w sumie nie chce już teraz wszystkim o tym rozgłaszać, robić jakiejś sceny. Chce tylko żeby on jeśli nadal ta jest to stamtąd spierniczał. Bez wyzwisk, awantur, bicia. Rzygać mi się chce tym facetem i zamiast go zwyzywać pewnie bym się popłakała. Natomiast tego, że nie dałabym się mu przeprosić jestem pewna. Wybaczyłabym wiele, ale nie zdradę i w dodatku tak perfidną.
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
A ja idę jeszcze o zakład, że wnioskując po reakcji pannice nie świadomą posiadania przez faceta dziewczyny. Wywal go i ciesz się, że stało się to przed ślubem.
http://www.youtube.com/watch?v=7UeH0...-03%20Odsapnij Na poprawę humoru ![]() Skoro można usuwać płody bo nie są jeszcze dziećmi to dlaczego nie można "usuwać" trzylatków? Przecież oni też nie są jeszcze dorośli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
.
|
podobała mi się rada z porąbaniem łóżka. ja bym wróciła do domu z siekierą i w razie w go postraszyła
![]()
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;45975666]a ona w ogóle wiedziała że on kogoś ma? bo jej reakcja jakby wskazuje na to że nie wiedziała...[/QUOTE]
dokładnie, sądzę że masz rację że "cudzołożnica" nie miała pojęcia że jest ta drugą, świadczy o tym jej reakcja. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-04-10 o 15:08 Powód: , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Takie porąbanie łózka może mieć świetne działanie terapeutyczne.
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a czy dziewczyna wiedziała czy nie to nie ma znaczenia bo wina jest tylko i wyłącznie jego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
z doświadczenia po moim trudnym ostatnim związku, powiem Ci tylko nie lituj się nad nim i walcz o swoje! Ja zdrady bym nie wybaczyła, dodatkowo zrobił to w Twoim mieszkaniu i na koniec dał Ciebie upokorzyć jego panience na jedną noc. Szanuj się
![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Faceci to swinie !!! A twoj ( mama nadzieje ze byly )narzeczoony zalicza sie to tej najgorszej grupy bezlitosnych, bezezglednych gnoi pozbawionych jakiegokolwiek sumienia. To wszystko bylo zaplanowane. Nie liczyl sie w ogole z twoja osoba, z twoimi uczuciami w ogole ma cie gdzies skoro tak postepuje . I tak jak wczesniej dziewczyny pisaly to na bank nie byl pierwszy raz. " Nie przekreslaj tego zwiazku "......yyyyy......no HALO to on to wlasnie zrobil. Podly gnojek i tyle . I nie miej dla niego zadnej litosci....nie zasluzyl sobie !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Jaki związek? Ten związek przestał istnieć jak zaczął bzykać na boku. Nie daj sobie zrobić wody z mózgu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Iść, wykopać na zbity pysk jak najszybciej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nic dodać, nic ująć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
ja bym jeszcze dodała - to taka rada techniczna - , że jak już się robaka z mieszkania pozbędziesz - działa przemeblowanie całego mieszkania kompletnie inaczej.
ostatnio byłam obstawą przyjaciółki, która również pozbywała się niewiernego chłoptasia (chociaż nie nakryła go tak spektakularnie), jak juz się wyniósl - poprzestawiałyśmy meble, zrobiłysmy sobie terapeutyczną sesję zakupową w Ikea zakończona kupieniem dodatków, które exiowi się nie podobały. Kumpela przyznała, że lepiej jest jej jak wraca do miejsca gdzie jest troche inaczej bo nie przypomina to miejsce jej jego - chociaż pewnie trochę czasu upłynie zanim całkowicie sie wyleczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie zgadzam sie z dziewczynami- kopnij go w tylek.... Nie jest Ciebie wart.
Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, trzymaj sie ![]() czekamy na dalsze relacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Ja też polecam obstawę zabrać - Ty będziesz pewniej się czuła, mając wsparcie, a gadzina nie będzie mogła próbować Cię bajerować. Jak weźmiesz panów, to po drodze wstąpcie od razu po zamki. Nie odkładaj tego na później.
Jak nie będzie spakowany- wystaw za drzwi mimo tego. Rzeczy spakuj i postaw za drzwiami. Nie będzie chciał wyjść - wezwij policję. Współczuję bardzo. Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić. Trzeba było poinformować panią, ze to twoje mieszkanie i to ona może stamtąd spadać. Razem z panem. A łóżko bym wywaliła, nawet jakbym miała spać na podłodze. Trzymaj się i popatrz na to z tej strony - lepiej teraz, niż po ślubie, z kredytem i dzieckiem. Wiem, marne pocieszenie, ale pozbyłaś się gnoja ze swojego życia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Bardzo mi przykro. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co musisz teraz czuć.
![]() Dziewczyny mają rację, nie możesz iść tam sama bo będzie Ci bardzo ciężko w razie gdy on tam będzie i w dodatku będzie próbował Cię przekonać do zmiany zdania oraz wymyślać jakieś głupie bajeczki na temat jego i tej laski. Pójdź chociażby z przyjaciółką, jeżeli nie chcesz narazie tego wszystkim rozpowiadać. Chociaż to on powinien się wstydzić, nie Ty. Co za dupek z niego. Brak słów. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
wasza koleżanka
|
Okropna historia, aż mnie zemdliło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Potwierdzam, przemeblowanie to świetny pomysł
![]() Łóżko wywal, a jak nie stać Cię na nowe, to chociaż zmień pościel. A najlepiej wszystkie komplety pościeli, bo diabli wiedzą, jak to z tym palantem było... Pogoda ładna, możesz pomalować ściany, poprzestawiać meble i dokupić jakieś dodatki- czymś trzeba będzie zapełnić dziury po rzeczach byłego. Nie pozwól mu na żadne tłumaczenia. Ani teraz, ani nigdy. To skończony dupek i dupkiem pozostanie, nawet wtedy, kiedy Twoja złość trochę minie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Po lekturze całego wątku, pozostaje mi tylko jedno - zgodzić się z Wizażankami. Właściwie ze wszystkim, co napisały...
Bardzo Ci współczuję i jednocześnie mam wielką nadzieję, że uda Ci się pozbierać po tym wszystkim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() A ta obstawa to właśnie po to żeby scen nie było i żeby szybko i sprawnie to załatwić. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Co za... Aż jestem ciekawa co dalej. Mam nadzieje ze sie nie ugniesz i dasz znac jak Ci poszło. Trzymam kciuki !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Może z tą drugą panną spotykał się już od dłuższego czasu. A to jest raczej pewne, bo laska na jedną noc by tak nie zareagowała, tylko siedziałaby cicho. A tak to może uważała się za dziewczynę tego dupka. I może po Twoim wyjściu wcisnął jej jakiś kit, że jesteś jego byłą i robisz sceny, bo chcesz do niego wrócić. Tacy ludzie potrafią zachować zimną krew i wymyślać bajeczki na poczekaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pochwale się swoim prawym sierpowym ![]() spadł ze schodów zachaczjąc rękoma obrazy zawiesozne na ścianie, gdy zeszłam za nim, leżał na podłosze i chciał sie sku***syn podnieść, to jeszcze przykopałam mu w żebra ![]() finalnie gdy wychodziłam rozbiłam (niechcący) wódkę, która wylała się na jegotelefon (leżący na ziemi, wypadł pdoczas jego upadku) ![]() nastepnego dnia, po szlochach wyciach i rzucaniach wsyztskim od niego, zabrałam swoje rzeczy z jego domu. a zostawilam przed brama w workach na smieci jego rzeczy i prezenty od niego. żałuje, boo moglam je sprzedać ![]() w kazdym razie dzwonil i prosil, nie dalam sie. on jest z ta lafiryndą teraz ![]() po miesiacach dowiedzialam sie ze to nie byla pierwsza dziewucha na boku.. bylismy razem 6 lat. wiec podejrzewam ze sporo ich bylo Jak widzisz nie warto marnować czasu, łez i serca w takiego ch*** Pozbierasz się, bedzie trudno ale dasz rade!!! Ja znalazlam milosc swojego zycia po dwoch meisaicach od tamtego incydentu, mamy wspanialego synka i bierzemy slub teraz w sierpniu ![]() ciesze sie ze tak sie stalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! nic nie dzieje sie bez powodu dla ciebie LOS tez ma dobry, lepszy plan powodzenia kochana ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
no właśnie... są na tym świecie tacy kłamcy że szczęka opada, doświadczyłam na własnej skórze.
![]() dla mnie najbardziej obrzydliwe jest to że to wszystko zaplanował, udał chorobę, narzeczoną wysłał do rodziców, zaprosił dziewczynę i dawaj... co do dziewczyny - myślę że nie wiedziała, myślała że jest jedyna, stąd taka reakcja, a nawet jak wiedziała to co to zmienia? wina chłopa i tyle w temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Autorko, zaciśnij zęby i pogoń tego obrzydliwca. Błagam nie pozwól się przekonać do "ratowania" związku.
Daj znać co zrobiłaś, mam nadzieję na opis wykopania chłoptasia z Twojego mieszkania, porąbania łóżka siekierą, spalenia materaca, obcięcia guzików z kawałkami materiału od koszul ............... jeszcze będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Co za łajza, szmata i pi.zda
![]() Tak jak dziewczyny napisały - żadnego kontaktu, nie reaguj na telefony, podeślij kogoś kto poinformuje typa, do kiedy mają zniknąć jego rzeczy. I, jakby to absurdalnie nie zabrzmiało - miałaś szczęście w nieszczęściu, że to wyszło teraz, a nie za rok. Masakra, takim typom powinno się coś na czole tatuować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.