|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Roja Parfums Danger Parfum perfumy 33,18zł/ml
Melduję, że przesyłka ze śliczną wkładką jest już u mnie.
Dziękuję za obydwie. Jeśli chodzi o część zasadniczą, to nie jest miłość od pierwszego wejrzenia. Nie wiem, czy to w ogóle będzie miłość, ale z pewnością jest absolutny podziw od pierwszego niucha. Dla takiej klasy warto było poznać i warto będzie nosić, choćby po to, żeby od czasu do czasu powąchać sobie mankiet i przeżyć to WOW... Przypominają mi się stare, brytyjskie rezydencje, gdzie mieszkańcy chodzą w dwudziestoletnich butach, bo są lepszej jakości niż nowe - nie żebym znała ich osobiście... Bardzo jestem ciekawa innych przedstawicieli Roja, może będą jeszcze jakieś rozbiórki?
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymczasem moją uwagę absorbuje część dedykowana mężczyznom, a później konfrontacja perfum i edp ![]() Dziękuję z nasze kolejne, wspólne rozbiórkowanie |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
przesyłka dotarła
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Wprawdzie zgodnie ze stroną PP dotarła w kwietniu, ale odnotowuję datę zgłoszenia
ania105, Twoja odlewka czeka maksymalnie do piątku, myślę, że wykazałam dostateczną cierpliwość po tym terminie zamykam wątek, odlewkę zostawiam sobie, a Tobie dostaną się co najwyżej baty na gołą
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj minął ostateczny termin wpłaty od ania105, której niestety nie otrzymałam, także odlewka zostaje u mnie.
lorieno dziękuję za przekazanie wiadomości, jednak nie widzę powodu, abym miała czekać kolejne dni na przelew ![]() Wszystkie przesyłki dotarły bezpiecznie
![]() Bardzo dziękuję za wspólne zakupy, doskonałą współpracę i miłą atmosferę. ![]() |
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
To my dziękujemy
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Kochana Malgoniu u mnie zawiodly sprawy techniczne wyslalam wyjasnienia na pw.w miedzyczasie dzwonilam ale chyba mam do Ciebie niewlasciwy tel.Ze wzgledu na spory czas nie wiem czy zechcesz poslac odlewke jedynie moge przeprosic,ale z zaistnialej sytuacji nic nie moglam zrobic....
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Aniu, odpowiedź na swoje pytanie masz trzy posty wyżej.
Cieszę się, że po tylu dniach, ba... właściwie tygodniach raptem odzyskałaś dostęp do internetu, telefonu, sms-ów i banku, ale w zaistniałej sytuacji niestety nie mogę, a właściwie nie chcę już nic robić ![]() ... no może poza prośbą do Moderacji o zamknięcie wątku z zakończoną rozbiórką co też niniejszym czynię |
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Emiks;46521578]Kochana Aniu, odpowiedź na swoje pytanie masz trzy posty wyżej.
Cieszę się, że po tylu dniach, ba... właściwie tygodniach raptem odzyskałaś dostęp do internetu, telefonu, sms-ów i banku, ale w zaistniałej sytuacji niestety nie mogę, a właściwie nie chcę już nic robić ![]() ... no może poza prośbą do Moderacji o zamknięcie wątku z zakończoną rozbiórką co też niniejszym czynię MB]Rozumiem i trudno niektorych zyciowych sytuacji nie da sie przeskoczyc sa osoby ktore zrozumieja ,a sa takie ktore nie musza.Wszystkiego dobrego Ci zycze |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

po tym terminie zamykam wątek, odlewkę zostawiam sobie, a Tobie dostaną się co najwyżej baty na gołą

co też niniejszym czynię
MB]