![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Apsik urodziła ! :-)
Tak wygląda moj synek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() (załaczam czerwoną różyczkę, bo przyda się "od uroku" , gdy zobacza Go inne Wizazanki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Apsik gratulacje .Piękny synek.Aż mi się ryczeć z wzruszenia zachciało jak czytałam twoją relację z porodu.Choć jestem tutaj dość nowa to i tak serdecznie pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
O rany, Apsik!!! GRATULACJE!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Kurcze, chciałam wkleić też bardziej aktualną fotkę, misiek już nie ma takich skośnych oczątek, jak zaraz po porodzie ale coś mi się nie udaje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Caluski dla Mamusi i Synka! Wszystkieggo naj naj naj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Asiu taki piękny Twój maluszek,będzie miał w przyszłości powodzenie.
![]() Trzymajcie się cieplutko, a dzielny Tatuś niech Ci teraz na maxa pomaga , póki jest jeszcze z Wami. Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Śliczny synek
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Apsiku jeszcze raz gratuluje ... przepiękny maluszek ... czytając twoją relacje i patrząc na zdjęcie aż mi się łezka w oku zakręciła przypomniało mi sie jak to ze mną było ... zobaczysz ledwo się obejżysz a mały będzie biegał
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
A ja sie poryczałam oczywiście, ze wzruszenia. Asiu serdeczne gratulacje!! Masz cudownego synka i zazdroszczę męża! Chciałabym by mój też przy mnie był.
Wszystkiego dobrego!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że to co opisałam nie wystraszyło przyszłych mam, bo starałam się opisać wszystko bardzo prawdziwie a jednocześnie tak, żeby pokazać, że to wszystko nie jest takie okropne.
Jeszcze raz dziękuję za życzenia, to bardzo miłe i powiem szczerze, że na tej nowej drodze życia bardzo potrzebne. Ja też życzę wszystkim mamom ( i tym co dopiero nimi zostaną) dużo pomyślności, siły i cierpliwości. Sama teraz borykam się z mieszanymi uczuciami, czy jestem dobrą mamą, czy nie zrobię swojemu dziecku krzywdy (chcąc jak najlepiej, oczywiście). To wszystko jest takie trudne. Życzę wam także, żebyście miały takie wsparcie w partnerze jak ja. Nie mogę się nadziwić, że facet może być taki cudowny, jesli chodzi o dziecko. Wiecie jak on przewija maluszka? Jak zdejmuje mu śpioszki to mówi: "a czyje to są stópki takie cudowne? tatuś musi je szybko wycałować!!" i całuje tego szkraba, a ja się śmieję, bo to przewijanie strasznie długo trwa, bo mały ma nie tylko stópki cudowne, wszystko ma cudowne i tatuś musi to wszystko wycałować. Widok przesłodki. Pozdrawiam was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Asiu jak bedziesz miala jakies nowe fotki to wklejaj je szybciutko bo Szkrabka tylko pozazdroscic taki sliczny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Wiesz, nie mamy pojęcia do kogo jest podobny. Ma potwornie czarne i dosyć długie włosy, ja miałam takie jak się urodziłam. Ale są kręcone, po mężu. Reszta jest nieokreślona. Ma jeszcze moją asymetrię, jeśli chodzi o oczy. Jedno ciut mniejsze od drugiego, defekt widoczny tylko na zdjęciach. Poczekamy jeszcze trochę, może się ujawni do kogo jest podobny, póki co to dobry mix
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Witam,
właśnie przeczytałam Twój wpis o porodzie, ojejku, płaczę ![]() i tak sobie myslę, że faktycznie dam radę, tak jak piszesz ![]() ![]() Masz naprawdę ślicznego chłopczyka ![]() ![]() i zazdroszcze że juz masz to za sobą ja za pare dni jak dobrze pójdzie, tez będę mogła opowiadac i cieszyc sie maleństwem im blizej to ogarnia mnie strach, ale to oczywiste, przed takim wydarzeniem, lecz czytając to co napisałaś jakoś mi lepiej, dam radę, muszę ![]() pozdrawioam i życzę usmiechu i zdrowia dla waszej trójki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Moskaro, niedługo sama opiszesz swój, ja chętnie przeczytam i jak znam życie to też się wzruszę, bo przypomnę sobie jak to było u mnie. Trzymaj się i nie denerwuj, ciesz się, ze będziesz mogła coś takiego przeżyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Asiu, wspaniale opisalas porod swojeg synka
![]() Jak Wasze zdrwko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Apsik, ja dziękuję za opis Twojego porodu. Wzruszyłam się.
Życzę Antosiowi złotego życia ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Apsik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
![]()
Gratuluje Mamusi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Manolitko, czujemy się świetnie, już zaczęliśmy chodzić na spacery, maluszek jest cudowny. Bycie jego mamą też jest cudowne
![]() Buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.