![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Podryw na kasztana.
Skruszony, marry me! xD
a tak serio, ja bym się chyba zaczęła śmiać, oddała lekko tym kasztanem, pośmiała się. Z moim byłym chłopakiem szaleliśmy, żartowaliśmy, wygłupialiśmy się (taak, mamy ponad 20 lat i co z tego?) Uwielbiam spontaniczność, szaleństwo, dobrą zabawę, śmiech, poważno-niepoważne rzeczy. Zabawni i "wiecznie dziecinni" (w kwestiach zabawy, poczucia humoru) faceci mają u mnie meeeeeeegaplusa.
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie skreśla faceta taki podryw. Wolę zaproszenie na piwo/kawę/ciacho/koncert niż jakieś słowne wygibasy. Plus to, że jeśli by z takim tekstem wyskoczył facet w moim wieku to bym miała wątpliwości co do stanu jego psychiki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
O ile by ta "niebezpieczna osoba" zostałaby w okolicy do przybycia strażników to wątpię by strażnicy wzięli na poważnie takie "wykroczenie". Ktoś równie dobrze mógł sobie zrobić niewinny żart, bo jest niedojrzały i założył się z kolegami, a szkodliwość społeczna jest bardzo niska, jeśli jest jakakolwiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Ja jestem za spontanicznym, niebanalnym tekstem. Na pewno dałabym bardziej szanse ciekawemu osobnikowi, niż takiemu, który standardowo zaprosiłby mnie w jakieś typowe miejsce, jak kawiarnia, pub, park etc.
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mnie to nie interesuje. Odbieram ją jako potencjalne zagrożenie (bo skąd mam wiedzieć czy nie jest rzeczywiście chora, czy nie jest naćpana etc.) więc dzwonię i informuje odpowiednie służby o takiej sytuacji. Zwyczajnie z obawy o własne bezpieczeństwo to robię, motyw zaczepiającego mnie nie obchodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Wezwać służbę miejską, to jest dopiero zabawne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie podryw w podobnym klimacie nie świadczy o chorobie psychicznej, a pomysł wezwania służb miejskich jest po prostu śmieszny i świadczy o tym, że to raczej z osobą wzywającą jest coś nie halo. Jednak jeżeli chcesz się popisać poczuciem humoru, to wymyśl coś nowego, bo kasztan jest oklepany, więc niezbyt to kreatywny sposób.
![]() |
#39 |
ReklaMO(D)żerca.
|
chyba kiedyś był już taki temat i kilka dziewczyn stwierdziło, że to urocze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46102842]O ile gadka o kasztanie jest malo smieszna, to Twoj tekst jest po prostu zenujacy i obrazliwy.
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Przerazajace. Na poczatku czytajac Twoje teksty o chorej psychice pana od kasztana myslalam, ze brak Ci dystansu do siebie, teraz to juz mi zupelnie brak slow. Owszem, tekst o kasztanie jest slaby i chlopu, ktory z nim wystartowal nie poswiecilabym nawet minuty. Dzwonienie na straz miejska/policje jest jednak totalnym nieporozumieniem. Z Was dwojga to, wedlug panow straznikow miejskich, to z Toba bedzie cos nie tak. Mam nadzieje, ze przy najblizszej okazji dostaniesz mandat za bezpodstawne wezwanie sluzb i sie nauczysz.[/QUOTE] Uh, uh bo się popłaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
tree hugger
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46102842]O ile gadka o kasztanie jest malo smieszna, to Twoj tekst jest po prostu zenujacy i obrazliwy.[/QUOTE]
Taaa, dodaj jeszcze, że brak mi o-gła-dy. ![]()
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Stawiam kasztana, że był już tu kiedyś taki wątek
![]() Zależy, czy byłby w stanie odśpiewac ze mną piosenkę z "Kasztaniaków". Jeśli nie, to niech się kula. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Kiedyś na wizażu pewna dziewczyna pisała, że poderwała faceta na cegłę. To znaczy podeszła do niego, dała mu cegłę i powiedziała coś w stylu "zaopiekowałbyś się X? (tu chyba imię było ![]() ![]() Masakra. ![]() Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-04-19 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Tak jak niektóre dziewczyny też się nie spotkałam nigdy z takim podrywem. Było jedynie spadanie z nieba, piękne oczy oraz zaproszenia na kawę.
![]() ![]() PS Nie przypominam sobie innego wątku o kasztanie, ale też pamiętam cegłę, chyba Helena miała na imię. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
No tak bo nie można się wystraszyć i uważać takich tekstów za niezbyt normalne. I o zgrozo gdyby ktoś mi wręczył cegłę z tekstem o zaopiekowaniu się nią to bym miała obawy co do zdrowia psychicznego darczyńcy. Taka dziwna jestem
![]() I to wszystko też zależy od okoliczności, od miejsca w którym sytuacja się rozgrywa czy od możliwości ewentualnej ucieczki. Bo inaczej się zachowam na ciemnej i rzadko uczęszczanej ulicy, a inaczej na przystanku pełnym ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
tree hugger
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46103240]Brak, ale to raczej rozumie sie samo przez sie. Bardziej te Twoje teksty sie na Kafeterie nadaja niz na Wizaz.[/QUOTE]
Proponuję zmienić avatar na taki: ![]() Świetnie Cię obrazuje. ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie byłbyś spalony.
Dlaczego? No cóż, chcesz pokazywać kreatywność i poczucie humoru korzystają z tekstu starego jak świat. Cóż, bez komentarza. Powiem jedynie, że 'podryw na kasztana' był hitem gimbazy. Równie dobrze możesz jej walnąć tekst o ojcu złodzieju albo spadaniu z nieba, taki sam poziom zaskoczenia i oryginalności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
pomysł ciekawy ,ale czy skuteczny?zależy czy twój wygląd zaciekawiłby mnie bardziej niż tekst
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
tree hugger
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46103477]Bo uwazam, ze tekst "kto go spłodził i dlaczego wcześniej walił jajcami o parapet" nie przystoi cywilizowanemu i kulturalnemu czlowiekowi? Aha.
Jeszcze raz polecam Kafeterie. EOT.[/QUOTE] Nie, to tak za całokształt uważania się za wizażową wyrocznię o-gła-dy i kul-tu-ry. ![]() EOT ofkors
Nie potrafię zmierzyć się z codziennością, choć nadal zdarza mi się wierzyć w cuda i marzyć o lataniu. Edytowane przez isza89 Czas edycji: 2014-04-19 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to że nawet schludnie wyglądający chłopak może być pijany/naćpany lub chory psychicznie. I tego typu zagadanie może być odebrane jako sytuacja zagrożenia, więc warto się liczyć że może się to nie skończyć ciekawie (czyli można oberwać w twarz, zostać zwymyślanym czy kopniętym w goleń). Zwykłe zagadanie o tramwaj, autobus, fajne okulary czy pieska jest chyba bezpieczniejsze i bardziej się spodoba potencjalnej kandydatce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Ja mam na to jedną odpowiedź:
https://www.youtube.com/watch?v=4TrZXdzUf_k |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Uwielbiam takie absurdalne poczucie humoru
![]() Mój chłopak do tej pory czasem siada koło mnie, robi "zniewalająco zmysłową" minę a'la armando z brazylijskiej telenoweli i uwodzicielskim, głębokim głosem pyta: "heeej... też siedzisz na tej kanapie?" ![]() Nasza znajomość w ogóle zaczęła się od bardzo abstrakcyjnej rozmowy, ale my mamy dość specyficzne poczucie humoru. Siak czy owak teksty ze stajni "kasztana" urzekłyby mnie i zainteresowały bardziej niż jakiekolwiek "dasz się wyciągnąć na kawę/piwo/coś innego standardowego". Jak koleś zaczyna znajomość od WTF to raczej nudno z nim nie będzie ![]() Dodam tylko, że mam 20 lat. Może z wiekiem mi to przejdzie, ale osobiście mam nadzieję, że nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
and cigarettes
|
Ciekawe gdzie w internetach wątek jeszcze jest tematem rozmów, bo coś dużo obserwatorów ma.
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ach, Wykop. Pozdro, Mirki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Na pustej ulicy bez możliwości zwiania tak, w tłumie raczej nie.Do tego jakby koleś był jeszcze ode mnie wyższy i cięższy oraz miał nerwowe ruchy ciała to bym była bardzo czujna. Zwłaszcza jeśli ktokolwiek rzuciłby celowo we mnie czymś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Z takim podejściem można popaść w paranoję, gdy na pustej ulicy wysoki koleś pyta o godzinę. Nie przesadzajmy. Patrz Lemmy. Na ziemię go rzuca. Nie w Ciebie. Nikt Cię nie chce skrzywdzić i zaatakować. Luz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.