![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: buty do slubu-cos innego
Cytat:
![]() Mnie się ten pomysł podoba, bo ja w ogóle lubię imprezy bez pompy. Do takiego ślubu bardziej "casual" to bardzo pasuje ![]() David Tennant w serialu "Dr. Who" przez cały czas nosił Converse'y do garnituru i wyglądał świetnie ![]() ![]() Jedyna wada tego pomysłu, jaką widzę - poza ceną Converse'ów ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez valaquenta Czas edycji: 2014-04-27 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
jeśli od początku się wie, że pójdzie w balerinach/trampkach, to przecież kieckę się dopasowuje długością od razu
![]() dla mnie świetnym pomysłem są kolorowe trampki, ale tylko do sesji. albo kalosze czy kto tam co lubi ![]() na ślub mimo wszystko wybrałabym balerinki, białe lub pod kolor bukietu, jednak nic ze sznurówkami itp ![]() ![]() ja miałam tradycyjne zapinane dookoła kostki, na kaczuszce 3,5cm. niestety za późno trafiłam na wizaż i nie przyszłoby mi 4 lata temu do głowy, żeby założyć kolorowe buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
No zobaczymy co wyjdzie.. w sumie w lipcu bede mierzyc suknie poraz pierwszy wiec wtedy chyba podejme ostatecznie decyzje..
przymierze z trampkami i zobaczymy.. ale cos czuje ze do slubu bede miec normalne a pozniej na sali po swojemu.. ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- jeszcze mam takie szczescie ze jak sobie cos ubzduram to zazwyczaj efekt koncowy wychodzi odwrotny albo w ogole nie wychodzi ![]() a jak nie bedzie tramków to beda buty w kolorze granatu/chabru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ważne jest Twoje samopoczucie i tym się kieruj ![]() Tylko pamiętaj, że nie ma opcji "na ślubie obcasy, do tańca trampki" ![]() Bierzesz cywilny czy kościelny?
![]() ![]() Edytowane przez valaquenta Czas edycji: 2014-04-29 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kościelny. wiem ze jedno i drugie nie wchodzi w gre bo jezeli do slubu beda obcasy to pozniej przy trampkach zniszcze sobie sukienke. tak w ogole dzieki za pozytywny komentarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie teraz myślę, czy kiedykolwiek widziałam buty panien młodych na ślubach. Odpowiedź brzmi: raz. Kiedy PM miała sukienkę do kolan ![]() Sama rozważałam trampki, ale moja sukienka jest krótka i wymaga obcasów, żeby nogi ładnie wyglądały. Poza tym do renesansowego pałacyku średnio pasuje ten styl ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to nie ma sprawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja na trampki do ślubu bym się nie zdecydowała.
Jeszcze do 1 tańca okej ale do kościoła iść w trampkach w życiu. Wg mnie to nieeleganckie mimo gustów |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Znam taki przypadek. Zdjęcie z sesji po ślubie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do trampek na wesele tak, na ślub nie. No i moim zdaniem do Twojej sukni trampki nie pasują zupełnie, straci cały urok.
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dla mnie to dobry pomysł na sesję zdjęciową, na ślub jednak coś bardziej klasycznego proponowałabym założyć.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Widizłam Panne mloda ktora przebrała sie w trampki na wesele .Wyglądała jak 10-latka kóra sie przebrała w suknie mamy.
Dla mnie to wydziwnianie na siłe mozna wygodnie ale w balerinki albo niewysoki obcas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
A jak to zobaczyłaś? Pytam poważnie, przy sukni do ziemi zupełnie nie widać, jakie ktoś ma buty.
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ja uważam że to fajny pomysł, ale jak wcześniej wspomniano- do kościoła lepiej jakieś szpilki na małym obcasie lub balerinki a dopiero na sali przebrać na trampki. Poza tym powinno to w miarę pasować do wesela (np. jeśli jest w jakieś sali pałacowej/bardzo eleganckiej to niezbyt) i do sukni. Załączam zdjęcie fajnego wydania trampek na weselu (tzn moim zdaniem).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.