![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Beauty Nail
Fakt, zapach mają trochę drażniący, ale mi ich konsystencja znacznie bardziej odpowiada niż konsystencja CZ. Do tego ładnie się poziomują, a lakiery z CZ zostawiają u mnie smugi :/
Kama, ten kolorek nr 40 (róż) ma jakieś świecące drobinki czy jest "czysty"? Dzięki za wyrozumiałość ![]() Edytowane przez nell d Czas edycji: 2014-06-18 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 40 nie ma drobinek, żaden z nich ich nie ma... starałam się jak najlepiej uchwycić ich kolory, ale wiadomo, że są trochę przekłamane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
O widzisz! Chciałam właśnie taki róż bez drobinek, a wybrałam z drobinkami mimo, że nie było ich widać na wzorniku. Ale ładne te drobinki w moim różu więc nie żałuję
![]() W ogóle ich wzornik jest do kitu ![]() Jak już zrobisz mani tymi lakierami to pochwal się dziełem i odczuciami na ich temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Nell na pewno napiszę wtedy coś więcej, ale ogólnie z zakupu jak na razie jestem zadowolona, zobaczę tylko jak będzie po nałożeniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
czy ta 14-stka dobrze kryje? i czy te drobinki to faktycznie drobinki czy brokat? na wzorniku faktycznie wydaje się być kolorem bez dodatku
![]() dziewczyny, wklejcie fotki lakierów albo na pędzelku albo wzorniku wtedy najlepiej widać jak dany kolor wygląda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Te drobinki w 14-stce to drobinki malusie, to nie brokat taki je.bitny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
zastanawiam się właśnie nad tą 14-stką
![]() ![]() jeśli będziesz mieć możliwość to wklej fotki tej 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Moje Beauty Nail.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
05 jest ładnym,stonowanym różem z pyłkiem własnie
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
a dobrze kryje? nie chce pół-transparentnego kolorku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
...
raczej kryjący,po 2 warstwach...jutro obiecuje porobić wzorniki to go oblukam jeszcze dokładnie
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Starałam się jak mogłam uchwycić jak najlepiej kolory, ale wiadomo - małą poprawkę trzeba brać
![]() Tak mieni się 14-stka (ale to jeszcze nie to, efekt jest ładniejszy choć uchwycić go to dla mojego aparatu rzecz nierealna ![]() https://www.youtube.com/watch?v=z0tZi9CG_jY (nie zwracajcie uwagi na kocie kłaki ![]() Poniżej kolorki jakie posiadam. Mam jeszcze zdjęcia na pędzelkach, ale więcej załączników mi nie włazi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Wrzuciłam na "Lakiery hybrydowe", ale chyba powinnam tutaj:
Znalazłam w necie sklep, który ma w ofercie BN - to bliźniacza firma tej z Allegro, hybrydy odrobinę tańsze (5,75), ale nie wiem, jakie są koszty przesyłki. Na stronie można obejrzeć wzorniki w trochę większym rozmiarze. Co prawda nie wpływa to na wierność koloru, ale trochę lepiej widać drobinki. http://magmas.home.pl/pl/c/Beauty-Nail/91/1 Używała któraś z Was ich bazy i/lub topu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Nell wybacz, że tak Cię męczę ale czy mogłabyś wkleić jeszcze fotke tej 14 na pędzelku? jeśli masz zrobioną oczywiście :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Proszzz, 14-stka na pędzelku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
zastanawiałam się nad wyborem kolorów i chyba zamówię nr 5, 28 i 85, jeśli któraś z Was ma te nr to prosiłabym o fotki lakieru na wzorniku albo pędzelku
![]() miałam na uwadze kolor 14 ale mam dwa blado różowe lakiery (w tym jeden z drobinkami seledynowo-fioletowymi) więc kolejnego delikatnego różu raczej nie szukam, myślę że nr 5 powinien być troszeczkę ciemniejszy niż pozostałe odcienie.. co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() myslicie, ze ktorej z kolorow nadadza sie do frencza? bo jakos nie widze swoim niefachowym okiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dobra, skończyłam nie dawno mani tymi lakierami, użyłam nr 81, 83 mi wyszło wszystko ok. Lakier dobrze się nakłada, nie rozlewa się troszkę skurczył się na brzegach, ale używam jak na razie bazy CZ i wspominano na forum, że ona czasami ma tak. Ogólnie za tą cenę jestem zadowolona. Zobaczymy tylko jak długo utrzyma się u mnie na paznokciach, fotki wstawię w poniedziałek, bo teraz nie mam jak. Tyle, że moja siostra też dziś robiła sobie mani tymi lakierami, nr 54 i jej ono zupełnie nie wyszło, kolor rozlał się na skórki, a podczas utwardzania w lampie w kolorze porobiły się wgłębienia, bruzdy... nawet nie wiem jak to opisać, czy ktoś wie co może być przyczyną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
możliwe,że to wina koloru,ale też jednak nieumiejętnego wykonania,zbyt dużo i zbyt grubo nałożony kolor...niektóre kolorki trzeba nakładac bardzo cienko a większą ilość warstw...zwłaszcza z NB tak zachowują się pastele,są nieco kredowe i wymagają 3 cienkich warstw.
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Dark dziś robiłam nimi mani mamie i rzeczywiście je trzeba poprostu naprawdę cienko nakładać, bo sie babluja:/ dwa paznokcie u mamy wyszły mi tak jak mojej siostrze, a cos mi sie wydawało ze tam mogłam za dużo lakieru dać. Nie mam jeszcze wyczucia bo dzis wlasnie pierwszy raz komuś robiłam mani, a nie sobie
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
@Kama2410 fajnie wyszło
![]() Bardzo podoba mi się ten ciemny lakier, ma ładny kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
BN 85 na papierze wygląda tak... chyba że przysłali mi coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
BN 85 na malowanie paznokci chyba faktycznie poczeka do jesieni
![]() Ale jest piękny, naprawdę ![]() Na wątku z wzornikami rzuciłam moje kolory, ale tego nie udaje mi się dobrze uchwycić na zdjęciu ![]() W rzeczywistości bardziej wpada w róż niż w fiolet... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny chyba już nie można kupić tych lakierów
![]() Chciałam wziąć jeszcze kilka sztuk i nie ma ich na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
z pazurem
|
pewnie się skończyła aukcja i niebawem wstawia na nowo
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
...
faktycznie jestescie z nich takie zadowolone,bo ja niebardzo,nie będę dokupować kolorów
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Ja też już nie będę dokupywać, choć faktycznie z 3 kolorów jestem zadowolona, ale reszta jest beznadziejna i nie sprawdza się nawet na bazie z gelisha... Wczoraj robiłam mani siostrze, bo byłam pewna, że ona źle sama sobie robi, ale wyszło że wina jest w kolorach... chociaż 81, 83 i 65 jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.