Mieszka z dziewczyną i pisze na gg - można się kolegować? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 12:15   #31
elvji
BAN stały

Dot.: Mieszka z dziewczyną i pisze na gg - można się kolegować?

Tylko że to ja zaczęłam chyba w ten sposób. Napisałam sztukę teatralną, dałam mu przeczytać, była ciekawa, co myśli. Powiedział, że fajne, trochę w stylu Witkacego. Ogólnie jest tam dosyć dużo o genitaliach, perwersyjne słowa.
elvji jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 12:30   #32
Sherminka
Zadomowienie

zaczynam myśleć, że to prowo
Sherminka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 12:33   #33
elvji
BAN stały

Nie jest, dlaczego? Nie mam doświadczenia w rozmawianiu na gg z i tyle.
Stary 2014-04-29, 12:35   #34
Sherminka
Zadomowienie

Chciałaś poznać opinię - poznałaś. Po co przekonujesz Nas teraz, że wszystko jest ok? Ja tez nie mam doświadczenia w zarywaniu przez gg, ale tu pojawia się problem innej natury
Sherminka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 12:38   #35
elvji
BAN stały

Ok, bardzo dziękuję za opinie. Choć jedna osoba tak napisała, że mnie zabolało, no ale trudno. Dziękuję więc za opinię, bo warto poznać sprawę z drugiej strony.
Stary 2014-04-29, 12:56   #36
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
nie uważam, że to nie w porządku, ale nie chciałabym gadać z typem, który po kilku rozmowach mi się zwierza z nieudanego związku i braku seksu z dziewczyną, z którą mieszka
no to samo pomyślałam :d
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 16:07   #37
Kretka666
Zakorzenienie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;46228376]A ja z kolei uwazam, ze to nie w porzadku. Jezeli dziewczyna o tych ich "pogaduszkach" nie wie, to autorka chcac nie chcac, ale bierze udzial w klamstwie i oszustwie, juz niezaleznie od swoich intencji. Gdy wyjdzie to na jaw bedzie koscia niezgody miedzy nimi. Ten chlopaczek jest marny, a autorce watku chyba wyjatkowo sie nudzi. Co tez to za przyjemnosc rozmawiac z obcymi chlopakami, w dodatku zajetymi i podtrzymywac tego typu znajomosci bez perspektyw? Rozumialabym chec na to w przypadku gdyby chlopak byl wolny.[/QUOTE]

Z facetami można rozmawiać tylko wtedy, jak ma się na nich ochotę?

Rozmowy jak najbardziej rozumiem, przyjaźnie także, ale tutaj facet za bardzo nie chce się przyjaźnić, a raczej odetchnąć od swojej dziewczyny (jeśli wszystko co pisze jest prawdą) i urobić sobie coś na boku, więc bez sensu jest pisanie z nim - zwłaszcza, że nie interesuje Cię w ten sposób Autorko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-29, 16:22   #38
emma8
Zadomowienie

Facet to typowy motłoch, jakich wiele na wszystkich portalach. Schemat zawsze jest ten sam- najpierw gadka-szmatka, czy masz chłopaka, szmery bajery, kilka komplemencików, trochę żali na dziewczynę albo eksię, a później przychodzą do sedna. I prawie zawsze chodzi tylko i wyłącznie o seks w realu, albo seks przez internet. Niektórym wystarczą nawet bardziej pikantne rozmowy, ściągają gacie i jadą z tym koksem. A naiwne, albo udające naiwne dziewczyny wierzą że to koleżeństwo, facet chce z nimi porozmawiać o Witkacym, sztuce i literaturze, ale że coś mu się tam przez przypadek "wyrwie" to już nie ma znaczenia. Pewnie tylko szuka koleżanki. Albo się zakochuje. A facet ma gdzieś panienkę poznaną przez kabel, szuka tylko uciech cielesnych i kombinuje na wszelkie sposoby jakby tu ją szybko urobić żeby mu się "oddała" czy to przez sieć, czy w realu.
emma8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 16:34   #39
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Chyba zle zrozumialas to co napisalam. Odnioslam sie do rozmow internetowych, bo tez spojrz na caly obraz sytuacji: zaczepia mnie jakis obcy chlopak na necie (to cos zupelnie innego od spotkania w realu) i chce prowadzic ze mna jakies rozmowy. Wiesz, jakos nigdy w zyciu nie bylam az tak zanudzona, zeby sie czyms takim jarac. Co wiecej, wierze i wiem, ze tacy co zaczepiaja na necie, przez gadu/FB, obce dziewczyny maja jakies nieczyste zamiary albo sa dziwni. Ten watek jest tylko tego potwierdzeniem. Stad dziwi mnie, ze ludziom na cos takiego chce sie czas marnowac.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez emma8 Pokaż wiadomość
Facet to typowy motłoch, jakich wiele na wszystkich portalach. Schemat zawsze jest ten sam- najpierw gadka-szmatka, czy masz chłopaka, szmery bajery, kilka komplemencików, trochę żali na dziewczynę albo eksię, a później przychodzą do sedna. I prawie zawsze chodzi tylko i wyłącznie o seks w realu, albo seks przez internet. Niektórym wystarczą nawet bardziej pikantne rozmowy, ściągają gacie i jadą z tym koksem.
Dokladnie tak jest.
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 17:10   #40
Kretka666
Zakorzenienie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;46233961]Chyba zle zrozumialas to co napisalam. Odnioslam sie do rozmow internetowych, bo tez spojrz na caly obraz sytuacji: zaczepia mnie jakis obcy chlopak na necie (to cos zupelnie innego od spotkania w realu) i chce prowadzic ze mna jakies rozmowy. Wiesz, jakos nigdy w zyciu nie bylam az tak zanudzona, zeby sie czyms takim jarac. Co wiecej, wierze i wiem, ze tacy co zaczepiaja na necie, przez gadu/FB, obce dziewczyny maja jakies nieczyste zamiary albo sa dziwni. Ten watek jest tylko tego potwierdzeniem. Stad dziwi mnie, ze ludziom na cos takiego chce sie czas marnowac.
[/QUOTE]

Tak właśnie poznałam mojego TŻ-ta, moja mama swojego męża i wiele innych osób Obcy człowiek pisze i zaczyna się rozmowa. Poznaje się go.
Ech, wszędzie te nieczyste zamiary normalnych ludzi Dobrze, że wiesz, że mamy niecne zamiary
Stary 2014-04-29, 17:14   #41
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Autorko ile masz lat jeśli mogę spytać?
Stary 2014-04-29, 17:49   #42
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
Tak właśnie poznałam mojego TŻ-ta, moja mama swojego męża i wiele innych osób Obcy człowiek pisze i zaczyna się rozmowa. Poznaje się go.
Ech, wszędzie te nieczyste zamiary normalnych ludzi Dobrze, że wiesz, że mamy niecne zamiary
Widocznie mamy inne doswiadczenia.
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 18:03   #43
Bananalama
jestę wieszczę

Nie dość, że marny, zdradziecki i znudzony kutasik, to w dodatku tkliwy grafoman o erudycji przysklepowej moczymordy, wybierającej na chybił-trafił trudne hasła ze słownika.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-29, 18:48   #44
forsvinn
BAN stały

To tylko rozmowy na GG i tylko jakiś obcy chłop. Jakbym dalej była w tym wieku, że mnie to kręciło, to bym pisała i co mnie obchodzi jego dziewczyna Oczywiście żadnych kamerek, wideokonferencji, tylko rozmowy na GG. Swego czasu uwielbiałam ren komunikator i zawsze gdy ktoś nowy pisał było tak fajnie.

Jakoś nie miałabym wyrzutów sumienia, że sobie flirtuje na czacie z zajętym facetem, kiedy nie wiadomo ani czy ma dziewczynę, ani czy to facet XD
forsvinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-30, 00:20   #45
Hultaj
BAN stały

jak dla mnie to nisko się cenisz, facet wg tego co piszesz szuka laski do przygody, a Ty poświęcasz mu swój czas i wysyłasz własną sztukę do oceny głównie dlatego , że jest z tego samego województwa i w tym samym wieku.
Generalnie to uważaj na niego bo równie db facet może Ci narobić jakichś kwasów, skoro bez problemu robi koło pióra swojej dziewczynie to jak przestanie mu pasować coś w ''koleżeństwie'' z Tobą może np. chcieć ośmieszyć Cię przed jakimiś wspólnymi znajomymi, pokazywać komuś Wasze rozmowy i narobisz sobie tylko wstydu. Na zbyt ''moralnego'' to ten pan raczej nie wygląda.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-30, 01:26   #46
CunningBeast
BAN stały

Cytat:
Tak, jak się nie ma na nich ochoty to nie wolno bo mogą odgryźć ucho. A ten facet to ciota, poszukaj czegoś ciekawszego. Po co marnować czas na coś co nie ma sensu.
CunningBeast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości