![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Mieszka z dziewczyną i pisze na gg - można się kolegować?
Tylko że to ja zaczęłam chyba w ten sposób. Napisałam sztukę teatralną, dałam mu przeczytać, była ciekawa, co myśli. Powiedział, że fajne, trochę w stylu Witkacego. Ogólnie jest tam dosyć dużo o genitaliach, perwersyjne słowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
zaczynam myśleć, że to prowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Nie jest, dlaczego? Nie mam doświadczenia w rozmawianiu na gg z i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Chciałaś poznać opinię - poznałaś. Po co przekonujesz Nas teraz, że wszystko jest ok? Ja tez nie mam doświadczenia w zarywaniu przez gg, ale tu pojawia się problem innej natury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Ok, bardzo dziękuję za opinie. Choć jedna osoba tak napisała, że mnie zabolało, no ale trudno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;46228376]A ja z kolei uwazam, ze to nie w porzadku. Jezeli dziewczyna o tych ich "pogaduszkach" nie wie, to autorka chcac nie chcac, ale bierze udzial w klamstwie i oszustwie, juz niezaleznie od swoich intencji. Gdy wyjdzie to na jaw bedzie koscia niezgody miedzy nimi. Ten chlopaczek jest marny, a autorce watku chyba wyjatkowo sie nudzi. Co tez to za przyjemnosc rozmawiac z obcymi chlopakami, w dodatku zajetymi i podtrzymywac tego typu znajomosci bez perspektyw? Rozumialabym chec na to w przypadku gdyby chlopak byl wolny.[/QUOTE]
Z facetami można rozmawiać tylko wtedy, jak ma się na nich ochotę? ![]() Rozmowy jak najbardziej rozumiem, przyjaźnie także, ale tutaj facet za bardzo nie chce się przyjaźnić, a raczej odetchnąć od swojej dziewczyny (jeśli wszystko co pisze jest prawdą) i urobić sobie coś na boku, więc bez sensu jest pisanie z nim - zwłaszcza, że nie interesuje Cię w ten sposób Autorko ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Facet to typowy motłoch, jakich wiele na wszystkich portalach. Schemat zawsze jest ten sam- najpierw gadka-szmatka, czy masz chłopaka, szmery bajery, kilka komplemencików, trochę żali na dziewczynę albo eksię, a później przychodzą do sedna. I prawie zawsze chodzi tylko i wyłącznie o seks w realu, albo seks przez internet. Niektórym wystarczą nawet bardziej pikantne rozmowy, ściągają gacie i jadą z tym koksem. A naiwne, albo udające naiwne dziewczyny wierzą że to koleżeństwo, facet chce z nimi porozmawiać o Witkacym, sztuce i literaturze, ale że coś mu się tam przez przypadek "wyrwie" to już nie ma znaczenia. Pewnie tylko szuka koleżanki. Albo się zakochuje. A facet ma gdzieś panienkę poznaną przez kabel, szuka tylko uciech cielesnych i kombinuje na wszelkie sposoby jakby tu ją szybko urobić żeby mu się "oddała" czy to przez sieć, czy w realu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Chyba zle zrozumialas to co napisalam. Odnioslam sie do rozmow internetowych, bo tez spojrz na caly obraz sytuacji: zaczepia mnie jakis obcy chlopak na necie (to cos zupelnie innego od spotkania w realu) i chce prowadzic ze mna jakies rozmowy. Wiesz, jakos nigdy w zyciu nie bylam az tak zanudzona, zeby sie czyms takim jarac. Co wiecej, wierze i wiem, ze tacy co zaczepiaja na necie, przez gadu/FB, obce dziewczyny maja jakies nieczyste zamiary albo sa dziwni. Ten watek jest tylko tego potwierdzeniem. Stad dziwi mnie, ze ludziom na cos takiego chce sie czas marnowac.
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;46233961]Chyba zle zrozumialas to co napisalam. Odnioslam sie do rozmow internetowych, bo tez spojrz na caly obraz sytuacji: zaczepia mnie jakis obcy chlopak na necie (to cos zupelnie innego od spotkania w realu) i chce prowadzic ze mna jakies rozmowy. Wiesz, jakos nigdy w zyciu nie bylam az tak zanudzona, zeby sie czyms takim jarac. Co wiecej, wierze i wiem, ze tacy co zaczepiaja na necie, przez gadu/FB, obce dziewczyny maja jakies nieczyste zamiary albo sa dziwni. Ten watek jest tylko tego potwierdzeniem. Stad dziwi mnie, ze ludziom na cos takiego chce sie czas marnowac.
[/QUOTE] Tak właśnie poznałam mojego TŻ-ta, moja mama swojego męża i wiele innych osób ![]() Ech, wszędzie te nieczyste zamiary normalnych ludzi ![]() ![]()
![]() |
#41 |
❤ bee happy ❤
|
Autorko ile masz lat jeśli mogę spytać?
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
jestę wieszczę
|
Nie dość, że marny, zdradziecki i znudzony kutasik, to w dodatku tkliwy grafoman o erudycji przysklepowej moczymordy, wybierającej na chybił-trafił trudne hasła ze słownika.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
To tylko rozmowy na GG i tylko jakiś obcy chłop. Jakbym dalej była w tym wieku, że mnie to kręciło, to bym pisała i co mnie obchodzi jego dziewczyna
![]() Jakoś nie miałabym wyrzutów sumienia, że sobie flirtuje na czacie z zajętym facetem, kiedy nie wiadomo ani czy ma dziewczynę, ani czy to facet XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
jak dla mnie to nisko się cenisz, facet wg tego co piszesz szuka laski do przygody, a Ty poświęcasz mu swój czas i wysyłasz własną sztukę do oceny głównie dlatego
![]() ![]() Generalnie to uważaj na niego bo równie db facet może Ci narobić jakichś kwasów, skoro bez problemu robi koło pióra swojej dziewczynie to jak przestanie mu pasować coś w ''koleżeństwie'' z Tobą może np. chcieć ośmieszyć Cię przed jakimiś wspólnymi znajomymi, pokazywać komuś Wasze rozmowy i narobisz sobie tylko wstydu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.