|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co robicie w sobotnie wieczory?
Właśnie niedawno wróciłam z imprezki i strasznie pieką mnie oczy i chyba idę spać, a jutro znów nudna niedziela
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
A ja sie ucze
dziwak jestem hihihhi ochlodzilo sie (przedwczoraj bylo jeszcze 27 C ) i nie chce mi sie nigdzie wychodzic, ale jak wroci TZ z pracki to moze gdzies wyskoczymy, albo lepiej jutro bo u nas tez dlugiiii weekend
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja dziś produkowałam pudełka świąteczne z pudełek po ptsim mleczku
Tak, ze wieczór upłynął mi głównie na malowaniu, wycinaniu, naklejaniu... Teraz usiadłam na chwilkę przed komputerem, a zamierzam jeszcze poczytać zadane lektury z Historii Ameryki Prekolumbijskiej ![]() Radolphe, nie tylko Ty się uczysz Tylko godzina zupełnie inna
|
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() po niekąd to prawda, ale ogolnie od dluszego czasu zamulam, tak jakoś nie z własnego wyboru:/ |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Albo imprezuję z moimi "dzieffcynkami" (dzisiaj niestety bawią się beze mnie ;/ )
albo z moim TŻ urządzamy sobie wieczory filmowe, lub jazdę nocną ;-) No ewentualnie wyjeżdzać na weekendy do sister do Warszawy i tak dopiero zaczyna się w sobotę cała zabawa ;-) A tak normalnie.. To w Domku lubię posiedzieć i odpocząć wreszcie po całym tygodniu ;-)
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj akurat byłam w knajpce ze znajomymi
. Ogólnie bywa różnie. Jeśli impreza to właśnie w sobotę (no czasami w piątek), ale lubię bawić się w sobotę. Często wieczór filmowy z przyjaciółką czy chłopakiem u mnie lub u kogoś innego. Bardzo często w weekend jestem u brata i też jest fajnie A czasami po prostu mam ochotę posiedzieć sama, z książką albo przed komputerem i odpocząć po całym tygodniu.
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Siedze w pracy.Zupełnie jak wczoraj.Rozpoczecie gehenny o 22.00 a koniec o 6.00rano dzis
![]()
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
A ja w sobotnie wieczorki nic nie robię :P Zazwyczaj siedzę na gg, przeglądam wizaż
Czasami trafi się jakiś film w tv ![]() Ogólnie nie lubię sobót spędzać poza domem, dla mnie zawsze to był jakiś dzień "porządków i gotowania". Po męczącym dniu zakupów, siadam z mamą przy stole i rozmawiam i rozmawiam ![]() ![]() Wczoraj np. upiekłam pyszne jabłuszka z sosem waniliowym..mhmhmhm
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
wrocilam o 4 z klubu chillout-bylo suuuuper
ale sie wytanczylam i tak uwielbiam spedzac soboty
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o mnie to nie ma reguły. Do klubów wole chodzic na tygodniu bo jest mniej ludzi (teraz bedzie trzeba jakos to zmienic, bo wakacje sie skonczyly
).Pubów juz prawie w ogole nie odwiedzam (chyba ze z Wizażankami ) bo nie sprawia mi przyjemnosci siedzenie przy piwie i wdychanie dymu papierosowego innych "pubowiczów" Sobotnie wieczory najczesciej spedzam z TŻ w domu. I tak mi jest najlepiej .Ale teraz w roku akademickim pewnie tylko w soboty bedzie sie dalo organizowac jakies spotkania z przyjaciolmi.
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja mówiac szczerze też czasem poszłabym gdzies potanczyć tak do upadłego jak Malena18, tylko w W-wce zwykle sie rozczarowywalam klubami (jak już pisalam: tłok, snobistczne towarzystwo itp) i dlatego preferuje domowe imprezy w gronie znajomych. Też jest super, tylko mniej rozrywkowo
Słyszalam natomiast, ze fajnie jest w Le Madame. Ktoś tam był?
|
|
#43 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
mi sie podobało
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam bylam w pubie ogladalismy mecz na telebimie a w przerwach bylo karaoke- nie jestem z wawy czy inego duzego miasta i tlumow nie bylo ,w srode bedzie fajniej za sprawa meczu polska anglia
- a tak wogole to wczoraj tam swietowalam urodziny swoje
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
To czas, który rezerwuję dla mojego TŻ, biednego i zaharowanego straszliwie. W soboty się obijamy, łazimy na spacerki, obowiązkowo do kina, zjadamy jakieś pyszne torciki na mieście itd. Wieczorem i tak zawsze zerkam na wizaż
chyba że wypuszczam się na jakiś clubbing ale to już bez pana i włady bo on nie jest klubowe zwierzę :_ najczęsciej idę z przyjaciółkami, znajomymi dziewczynami z pracy
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
To ja może jednak zajrze do Le Madame w przyszła sobote? Czasem dobrze jest zrobic cos innego
Brook, najlepsze zyczenia!!!!
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki sreberko -b.miło mi
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Napisane przez sreberko
Słyszalam natomiast, ze fajnie jest w Le Madame. Ktoś tam był? ja tam bylam i bardzo mi sie podobalo
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Le Madame zaczyna mnie coraz bardziej przyciagać
A z klubów w-wskich moim ulubionym jest Regeneracja na Puławskiej - niestety w soboty cięzko tam wejsc takie tłumy. Ale pyszne miejsce. Z radością chodze tam sobie w tygodniu.
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Jak jeszcze byłam z moim byłym TŻ to siedziałam z nim w domu przed kompem lub TV, a teraz każdą sobotę spędzam poza domem, pub, disco, spotkania ze znajomymi przy piwku. Hmmm... już nie pamiętam kiedy sobotni wieczór spędziłam w domku
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj poszłam z TeŻetem do kina
a potem wziął mnie na romantyczna kolację i marudził w autobusie, że jestem straszna i mnie nie cierpi bo stwierdziłam, że ustąpimy miejsca takiej parce starszych ludzi oczywiście się nabijał i było śmiesznie...![]() a ogólnie to robię przeróżne rzeczy. czasem spędzam wieczór z mamą, pożyczamy jakiś film na DVD i sobie oglądamy ale zazwyczaj to 3 pod rząd, taki maraton.bywają też duże sobotnie imprezy albo koncerty, wtedy nie może mnie tam zabraknąc ![]() a czasem po prostu idziemy gdzieś do pubu sami lub ze znajomymi
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
My z TŻ poszliśmy się wczoraj troszkę pogibać
Wróciliśmy po 1 w nocy i teraz mam staszną migrenę od tych stroboskopów i laserów. Dzisiaj relaks
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
sobotnie wieczory??
bar, mieszkanie znajomych, grill (lub nie-zalezy czy komus chce sie rozpalac ) na garazu a pozneij :P ...
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Różnie.
No np. wczoraj bylam w innym mieście na babskiej imprezie- oglądałysmy MTV, pochłaniałyśmy chipsy i obgadywałysmy chłopaków (hie hie hie) w drodze powrotnej (przed północą) kumpela zaciągneła mnie do siebie na noc więc robilismy to co zawsze na takiej "pidzama party". Miałyśmy niezły ubaw z kolegów, którzy nieco wczoraj popili i dzwonili do nas wyznając miłość. Dziś im tak wstyd, że mamy na nich na przyszłość "haka" ![]() Fajnie było Poszłyśmy spać przed 4.00 a wstałam dziś koło 12.00
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
"Pidżama party" - piękna sprawa
stare dobre czasy mi się przypomniały...
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Sobotnie wieczory...? od kiedy dzieci są na swiecie prawia zawsze w domku, chociaż sa nieco inne niż zwykłe wieczory w tygodniu.
Ale marzy mi się wyjscie na imprezkę do znajomych (tylko, ze znajomi też już dzieciaci i czasu nie mają). Ech, życie....
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę musiała coś takiego zorganizować koniecznie... Sreberko, świetny avatar (: |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Ja od niedawna prawie każdą sobotę spędzam w dyskotekach, czasami bez wiedzy rodziców. Można naładować akumulatory na cały tydzień. Do niedawna soboty spędzałam w domu, kąpiąc się dwie godziny i nakładając na siebie przeróżne specyfiki, a później siadałam przed telewizorem, albo przed kompem.
Co prawda po dyskotekach zawsze jestem po prostu padnięta. Ale i tak wolę tę pierwszą opcję
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za ciepłe słowo o avatarku. To moja ulubiona maskotka w wakacyjnym wydaniu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

i siedzę na Wizażu, mąż ogląda TV. Cały praktycznie dzień spędziliśmy na zakupach i oboje jesteśmy padnięci.
) i nie chce mi sie nigdzie wychodzic, ale jak wroci TZ z pracki to moze gdzies wyskoczymy, albo lepiej jutro bo u nas tez dlugiiii weekend
Tak, ze wieczór upłynął mi głównie na malowaniu, wycinaniu, naklejaniu... 

a potem wziął mnie na romantyczna kolację i marudził w autobusie, że jestem straszna i mnie nie cierpi bo stwierdziłam, że ustąpimy miejsca takiej parce starszych ludzi