|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spokojny brąz
Aga szwagier mial racje
W tym makijazu pobilas znowu mistrzostwo swiata to jest platynowa olipmiada wysadzana diamentami ![]() Makijaz przepieknie wykonany (no ale to norma) kolory cud-miod pieknie pasujace do siebie nawzajem, twarz bosko wymodelowana (choc jak dla mnie ciut moze za pomaranczowy roz??ale to moze tez tylko moj monitor ) no i usta Ja jestem juz zakochana w tym blyszczyku, czegos takiego szukam juz od dawna. Zdjecia jak z magazynu. Fajne bedziemy miec pamiatki na starosc z tych makijazy do MM nie?? Kiedys sie moze spotkamy na lawce takie stare ropuchy i bedziemy sobie wspominac jak to bylo...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
A ja powiem,że szwagier pomylił się, powinien powiedzieć, że makijaż prześliczny
Aga, ładnie CI w takiej grzywce. Moją uwagę zwróciła też cera- wspaniale wymodelowałaś twarz. Zazdroszczę.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
może będzie,że się podlizuje
nie oceniam zbyt często,bo musi mnie coś zachwycić. Jak dla mnie mistrzostwo gratulacje Aguś raz jeszcze |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
dodam tylko, ze polubilam te ujecia
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=185467 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, w końcu zapisałam wszystkie ![]() Co do makijażu, to chyba nic nowego powiedzieć nie mogę - jest boski. Delikatny, trochę "surowy" - wyglądasz w nim ślicznie ![]() A mam pytanie co do tych kwasów. Differin oraz Effaclar K - mówisz o kremach czy specjalnych apecyfikach? Bo kremiki to mają słabiutkie... A ten peeling dwustopniowy z kwasem glikolowym ANEW Avonu - aby czasem nie uczuli? Mimo że mam wiosen 20, mam naprawdę beznadziejną cerę, te grudki, blizny i przebarwienia... Tylko już nie chcę pogarszać, a wiem że łatwo
|
|
|
#36 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
rachela- Differin jest na receptę, przepisał mi go w ubiegłym roku dermatolog. Effaclar jest niezły, choć nieco za słaby jak dla mnie.
Wczoraj użyłam po raz pierwszy peelingu dwustopniowego ANEW i muszę powiedzieć, że skóra jest gładsza Co do uczuleń, trudno powiedzieć- to indywidualna sprawa. tanzanit będziemy wzdychać jakie to piękne i powabne byłyśmy Aka, Justyna, Shandusia, ona |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic moj tata plywa na statku to moze go kiedys poprosze
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Aga -my chcemy fotki
![]() Wrzucaj makijazyk ja zawsze lubie Ciebie ogladac ![]()
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładny, naturalny makijażyk
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Agusiu
powiedz mi przy jakim oswietleniu robisz fotki, ze cera wyglada jak z okładki nie jest jakas nabłyszczona wogole, i jakos to ładnie wszystko wyglada ...
|
|
#41 |
|
okrutnica jakaś... |
czuczenko, większość zdjęć ( w tym te) robiłam ok południa w świetle dziennym przy oknie, nie uzywajac flesza lampy
lecę do pracy |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, czy oba te cienie są z tych nowych, jeszcze niedostępnych czy mi się wydaje? Bo im dłużej oglądam te fotki, tym bardziej mam ochotę na ten brąz, który określiłaś jako 6B (choć po przejrzeniu wątku o APC wydaje mi się, że to jest 3B
|
|
|
|
|
#43 |
|
okrutnica jakaś... |
już poprawiłam
![]() tak, to kolor z tych testowych, jeszcze nie ma ich w sprzedaży. |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam takie kolory, bardzo ladnie je polaczylas ... a tak pozatym to sliczne oczka
|
|
#45 |
|
okrutnica jakaś... |
dziękuję niedźwiadku
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
To chyba moj ulubiony makijaz wykonany przez Ciebie...albo raczej jeden z 10 ulubionych
Wygladasz pieknie,bardzo Ci pasuje taka wersja...szwagier ma gust
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuracja kwasem?? A na co ona jest??
Mam jeszcze pytanie co do techniki zdjęć. To że zblizenia oka są takie wyraźne to też zasługa pory, pozycji i braku flesza?? Czy coś jeszcze?? Bo mi zbliżenia nigdy dobrze nie wychodzą .Ja zwykle-ładniutki i inspirujący makijaż
|
|
#48 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Co do jakości fotek, zbliżenia wychodzą dobrze zarówno w naturalnym świetle jak i sztucznym przy użyciu flesza. Ważna jest spokojna ręka i funkcja CLOSE UP- u mnie to symbol kwiatka. Zauważyłam też że fotki wychodzą mało ostre gdy akumulatory są za słabe |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Agabil, co tu dużo pisać?
Wyglądasz świetnie, a makijaż extra!
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Slicznie wyglądasz w tym makijazu- jak taka słodka niewinna dziewczynka
. Zdecydowanie nr 1 jak dla mnie z wszystkich . Jestem wprost zachwycona
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Uwazam, ze makijazyk jest boski
Bardzo podobaja mi sie ostatnio takie delikatne, naturalne makijaze,a ten wykonany przez Ciebie to poprostu bomba! |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Aguś nie będę chyba osamotniona w stwierdzeniu, że Twoje makijaże są w czołówce na MM
Zastanawiam się tylko jak ty to robisz że tak dobrze te kolorki są wycieniowane ?? ja próbuję i jeszcze nie udało mi się nigdy aż tak dobrze wycieniować powieki Jakich pędzelków uzywasz??Pozdrawiam |
|
|
|
|
#53 |
|
okrutnica jakaś... |
fascynacja
neysa, Aneczka, jami dziękuję
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

) no i usta

Aga, ładnie CI w takiej grzywce. Moją uwagę zwróciła też cera- wspaniale wymodelowałaś twarz. Zazdroszczę.
, w końcu zapisałam wszystkie

powiedz mi przy jakim oswietleniu robisz fotki, ze cera wyglada jak z okładki nie jest jakas nabłyszczona wogole, i jakos to ładnie wszystko wyglada ...

Wyglądasz świetnie, a makijaż extra!