![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: solarium:)
Cytat:
![]() ![]() A tak na serio. Wiesz, wychodzenie z domu i tym samym eksponowanie się na słońce, to co innego, niż chodzenie na solarium. A krem z UV do twarzy używam także zimą. To samo z jedzeniem i innymi porównaniami bo solarium to jednak głupia zachcianka, a jedzenie, wychodzenie z domu itd. to część życia. Tak tak wiem, zaraz powiesz, że zachcianki to też część życia. Jednak zupełnie inna, niż te wyżej. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-05-13 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz nikt nie kaze Ci zmieniac zdania w tej kwesti, chodzilo o to ze strasznie na mnie naskoczylas jakbym conajmneij Tobie kazala na solarium isc ![]() a chodze dlatego ze nie chce wygladac jak corka mlynarza na plazy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heheh śmieszny zbieg okoliczności bo znowu czytam w podobnym tonie posta, co w temacie o makijażu i proszę..ta sama użytkowniczka. W tamtym temacie mowilas o makijażu, przedstawiając go jako szpetna tapete, nawołując o naturalność - bo jak mozna tworzyć zludna iluzje na twarzy. Teraz to samo o opalaniu. Rak, zmarszczki itp. Ok, moze i tak jest, ale ja nie widze tego w takich skrajnosciach. Wszystko jest dla ludzi i w pewnych granicach. Nie widze nic złego w subtelnej opaleniznie (bo przecież autorka nie zapytała sie o tutorial jak sie szybko przyjarac na solarium), jak i w ładnym makijażu. Musiałam to napisać, ponieważ drażnią mnie posty takie niby "umoralniajace". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Typowa dyskusja na Wizażu - dziewczyna chce iść kilka razy przed urlopem się opalić, tu już teorie na temat tego, że dostanie Czerniaka
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
setki rad a zadna na temat... Kup olejek w solarium. Soleo, czy inna firma, w dobrych solariach maja takie olejki/bronzery/balsamy. Nie oplaca sie kupowac saszetek, chyba ze na prawde beda w okazyjnej cenie. Lepiej kupic jeden bronzer. Mysle ze dziewczyny w solarium sie na tym dobrze znaja i na pewno cos doradza. Zazwyczaj one same z niego korzystaja i wiedza co i jak. Moj ulubiony bronzer to Pina Colada firmy Soleo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Hej, nie chcę niepotrzebnie zakładać nowego wątku więc spróbuję tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
stosujesz np tabletki antykoncepcyjne? jeśli tak to w ulotce jest ostrzeżenie dot przebarwień
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
W moich akurat takiej informacji nie ma, zresztą nie mam nawet piegów, a zdarzało mi się już spalić na słońcu. Nie ma szans żeby jakoś się tego pozbyć ? :/ te plamy są mega duże, pół łydki dosłownie, i prawie całe pośladki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wredny kotecek
|
Samo to na pewno nie zejdzie, można spróbować zabiegów medycyny estetycznej ale to drogie zabiegi i trzeba kilkanaście żeby dało efekt... przykro mi ale przynajmniej tyle dobrze że nie na twarzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.