![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie maj - czerwiec 2014 cz X
JUSTIWI ja wstalam i juz nakarmilan Franka. Teraz zasypia przy muzyce - dzwiek.suszarki
![]() SANTOM sytaucja jaka opisujesz przy swojej malej obrazuje sceny jakie u nas sie dzieja. I my twierdzimy ze akcje maja mejsce ze wzgledu na wzdety brzuszek. Podajemy wode a w sytuacji krytycznej musielismy podac espumisan kilka kropelek. MONIJA co widzieliscie ciekawego? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#32 |
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku.
Widzę Justyna, źe też nie śpisz. Mój Tż właśnie karmi. Ja swoje zrobiłam- przewinęłam ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
O Kolejny nocny marek hihii. Ja daje pospac Tz bo jutro pracuje. A Franek juz pochrapuje wiec i ja moge.sir klasc na.nastepne 2,5 h
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- LIGHT ty nie karmisz cycem? Jak maly reaguje na mm? Nie ma bolu brzuszka, robi regularnie kupke? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My już po porannym Ktg ![]() Za oknem okropnie ponuro więc Młody sam do południa chyba nie zacznie wychodzić, a mógłby ![]() Monia mialas siłę chodzić w 9 miesiącu po muzeach?super! Jak było? Miłej niedzieli dziolszki ![]() Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Witam sie i ja, spoznione gratulacje dla nowych rozpakowanych Mamus z poprzedniego watku. A tym ktore tak jak ja maja sie rozpakowac zycze tego w 10 czesci ;-)
#36 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry witam sie i ja
![]() Już 3 dzień z rzędu pada..masakra Justiwi kciuki za Was oby synus chciał szybciej wyjść ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ale u mnie okropna noc
![]() ![]() ![]() To sobie pomarudzilam od rana ![]() Milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() I pomyśleć, że gdybym miała jedno dziecko młodsze oczywiście spałabym do 10 ![]()
#39 |
Wtajemniczenie
|
Niegrzeczna a jak u Was? Dalej w szpitalu?
Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Justiwi powodzenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
moje dziecko spało dziś do 7.15! Oczywiście ja się obudziłam parę minut po 6 i spać dalej nie mogłam. Matce to nie dogodzisz ![]() justiwi kciuki za Foleya oby zadziałał! miłej niedzieli kobietki. |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Karmię mlekiem mm Bebilon i nie ma kolek, a kupy regularne. Właśnie przed chwilą przebrałam, bo w pieluszce jajecznica, nakarmiłam i znowu kupa. Przeważne rano są dwie ![]() asia mam nadzieję, że Wy już na porodówce, bo czytałam że pan czop już się pokazał. Trzymam kciuki ![]() ![]()
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2014-05-18 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Wczoraj dużo pochodziłam i pod wieczór przy ruchach Małego tak strasznie mnie podbrzusze kuło przeszło na szczęście. dziś komunia więc trzeba iść Tż wyprasować koszule ![]() Miłej niedzieli ![]() ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Witamy sie w dwupaku w nowym watku!
![]() Agaaga89, Mycha serdeczne gartulacje ![]() ![]() Dzis sie wyspalam, za to wczoraj buszowalam juz od 5.3o i poszlam spac po 24tej, bo bylismy odiwedzic znajomych, ktorym urodzila sie coreczka, przysypialam nad pizza ![]()
#45 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no wiec koncert o 1 w nocy dzis byl, w koncu stwierdzilam, ze jest noc, zgasilam doszczetnie swiatlo(do tej pory zostawialam maksymalnie sciemnione) odlozylam ja do lozeczka i usnela w 5 minut takim snem, ze spala do 7!!! 6h nieprzerwanego niczym snu!!! chyba mi corka prezent urodzinowy trzasnela ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
I ja się melduje w nowej części
Wczoraj odwiedzili nas znajomi z dwumiesieczna corcia. Jaka ona duża w porównaniu z nasza emilka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() Niegrzeczna co do wagi to błędy pomiarowe się zdarzają i ja coś o tym wiem. Bo syna miałam urodzić 3700 a urodził się 4180, a córę 3300 a urodziła się 4160g. Więc może lekarz ma po prostu kiepski sprzęt lub tak jak u mnie ciężko dokładnie zmierzyć dziecko. Piszę że tak jak u mnie bo w szpitalu wszystkim znajomym ciężarówką zawsze dobre pomiary wychodziły a mi nie. I stwierdzili że gdzieś dzieci chowam ![]() Sylvunia ja miałam tylko 1 paczkę 1 co kupiłam do szpitala teraz już jedziemy na 2 . Tak więc nie ma co przesadzać z jedynkami. Tym bardziej że to nie PRL i zawsze można do sklepu podskoczyć ![]() U Nas noc nawet dobra. Choć w jednym momencie obudziła się i Maja i Oskar. Tak więc ja do Majki a TŻ do Oskara , ale co tam - syn wywalił ojca z łóżka i wołał mama. Tak więc z jednym na cycu a drugie głaskać musiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ale że impreza urodzinowa na wątku?
![]() sto lat!
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
santom sto lat!
justiwi cały czas trzymam kciuki monijaa skąd Ty bierzesz siły??!
#51 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym watku
![]() Mamusie czy wy dajecie swoim dzieciom smoczki? ja do tej pory nie dawalam ale teraz sie zastanawiam... Jasia coraz trudniej uspić szczegolnie wieczorem. Kapiel o 20 a on zazwyczaj spi przed 23. Fakt ze spi do rana 6-7 budzi sie co 3h na jedzenie i na zmiane pieluchy ale zeby wieczorem usnal to jest bardzo ciezko. W dzien tez nam nie chce juz spac dopiero okolo 14... :/ Eh nie wiem czy malego tez koleczka nie dopadla podajemu mu na wieczor Delicol, bardzo uwazam na to co jem ale czasem maly tak placze ze masakra. No i ostatnie pytanie: czy mozecie cos polecic na rozstepy na biuscie? Moj biust jest okropny nie moge na niego patrzec jest jak zebra. Dobrze ze chociaz jest pokarm... |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Justiwi, Chansons myslalam ze bedzie gorzej z moim kregoslupem ale dalam rade ![]() Santom Sto lat i samych radosci ![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() Edytowane przez monijaaa Czas edycji: 2014-05-18 o 08:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Santom najlepszego!!!
![]()
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cześć! jestem z innego (wrześniowego) wątku, ale juz jestem mamą i pamiętam, że w pierwszej ciąży nie miałam żadnych rozstępów, dopiero po porodzie pocięło mi masakrycznie biust. Cały od spodu był w rozstępach, czerwono - różowy i wyglądało to paskudnie!!! Jak to pierwszy raz zobaczyłam, to myślałam, że padnę. Stosowałam wtedy krem Ziaji dla mam na rozstępy (taki w czarnym opakowaniu), ale nie sądzę, żeby on sam jakoś cudownie podziałał. Postanowiłam smarować się tym kremem, jak najmniej patrzeć w lusterko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
MamaKtosia o to chodziło, dziękuję
![]() martuszka mamy microlife bezdotykowy do bobasa i pokarmow, wode nim mierzymy również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Santom najlepszości !!
#57 |
Wtajemniczenie
|
Justiwi tak dalej jestem w szpitalu,nuuda na maxa a dziś równe 2 tygodnie do terminu mam
![]() Santom sto lat !! Zaraz znowu będę mieć ktg. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dokupie 2 ![]() ja też sie podpinam do zyczeń ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do rozstepów to na pewno za jakiś czas zbledną,podobno nalezy smarować te które juz powstały tez i nie zaprzestawać po porodzie do 3 go miesiąca... nie wiem czy cos w tym jest czy nie no ale może warto. Justiwi ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
no to chyba jesteśmy ten sam rocznik. z tym, ze ja czekam do października
![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
SANTON podobno nie powinno sie mieszac mm z mlekiem matki.
Sto lat kochana ![]() JUSTIWI ![]() U nas smok jest w uzyciu... uspokaja malego. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.