Powiedziałam coś,czego nie powinnam. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-24, 18:56   #31
Minna
Zielona Driada

Dot.: Powiedziałam coś,czego nie powinnam.

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
Facet się wq%^&*( Proste

Ja wiem , że jako kobieta potrzebujesz przegadywać wszystko pierdyliard razy bo taka jest Twoja natura.

Wiem, nie przegadywanie tematu, wydaje Ci się nienormalne. Facetowi z kolei nienormalnym wydaje się bezsensowne kłapanie, trajkotanie jak katarynka, bez zastanowienia się co się mówi. Przecież wiadomo, że to rani drugą stronę.

Wiesz, to takie ... łatwe. Masz potrzebę nieustannego trajkotania więc gadasz co Ci ślina na język przyniesie, ranisz drugą osobę, a potem jeszcze tą drugą osobę dobijasz .... dalszym trajkotaniem, rozbijaniem g* na atomy, uprawianego oczywiście pod płaszczykiem "przegadywania tematu", "wyjaśniania".

Serio, o czym ma ten facet rozmawiać ? "Niesprawiedliwie mnie osądziłaś " ? Przecież czarno na białym widać, że czuje iż go niesprawiedliwie oceniła, że powinna już go znać na tyle (2 lata), aby takich głupot nie wygadywać. Więc najzwyczajniej w świecie wq*** się.

Na drugi raz dziewczyna bardziej się zastanowi nad tym, aby mówić z sensem, a nie tylko na zasadzie ulżenia sobie. To takie wygodne. Najpierw ktoś pluje jadem, a potem jeszcze "naprawia" bo trajkotanie ją rajcuje. Tego najwyraźniej nie rajcuje - poszedł do swojego pudełka nicości i sobie spokojnie czeka, aż mu przejdzie On nie potrzebuje przegadywać takich głupot.

Ja za to nie wyobrażam sobie bycia z egoistką, która pod płaszczykiem "chlapnięcia", moze sobie pozwolić na to, aby pleść facetowi co jej ślina na język przyniesie (ulżenie sobie po raz pierwszy), a potem jeszcze oczywiście chce "przegadywać temat" (ulżenie sobie po raz drugi).

Czy nie łatwiej jest po prostu nie kłapać bezsensownie ozorem, aby nie ranić drugiej strony ???? Jak się kocha to się stara nie ranić drugiej strony, a jak już się zrani to się (hello, nowina dla niektórych tutaj) PRZEPRASZA

A tutaj wszystkie takie wyzwolone, z nastawieniem, aby broń Boże nie posypać głowy popiołem, nie przyznać się do błędu. Chyba tylko w internecie.

Tak trudno spotkać się w cztery oczy, albo wysłać SMS o treści: "Cześć. Sorry, schrzaniłam. Przepraszam, że Cię tak niesprawiedliwie oceniłam. Tak naprawdę to wcale tak nie myślę. Czasem mówię szybciej niż myślę, ale pracuję nad tym".
W jakim wy świecie żyjecie ? Mam wrażenie, że związki wizażanek to jakieś patologie gdzie 99 % z nich uprawia jakieś przeciąganie liny. Broń Boże nie przyznać się do błędu, a wypowiedzenie magicznego PRZEPRASZAM to już w ogóle nieakceptowalne bo to niemalże jak wyznanie poddaństwa swojemu mężczyźnie.

Jezu, czasem mam wrażenie, że dziewczyny z problemami, które tutaj przychodzą ... robią źle. Bo doradzają im nie jakieś dziewczyny z normalnych związków, a jakieś zafiksowane na feminizmie, równości, czy czort wie czym.

Rada ? Schrzaniłaś, spieprzyłaś coś ? Więc miej na tyle przyzwoitości, odwagi aby "zjeść tą żabę" i powiedzieć to cholerne przepraszam. Serio, to takie trudne ? Zmarszczki się kobietom od tego robią ? Ja nie mam problemu z mówieniem przepraszam, gdy coś zrobię źle.
Widać od razu, że nie wiesz czym jest związek z przewrażliwionym facetem. Ja mówiłam przepraszam, co nie odnosiło skutku, w zamian było wymagane korzenie się i bicie w piersi, taki facet nie bierze nawet pod uwagę czyjejś słabości albo że mógł zawalić on jak nie masz z czymś takim do czynienia to nie gadaj głupot, a nie masz boś facet

Autorka napisała, że przeprosiła, to co odstawia jej facet to jakaś chora bierna agresja, bo heloł jak chce se posiedzieć w tej swojej komnacie nicości to można powiedzieć, a nie powodować by ktoś się martwił czy żyje???

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."

Edytowane przez Minna
Czas edycji: 2014-05-24 o 19:05
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-24, 20:42   #32
Hultaj
BAN stały

Dot.: Powiedziałam coś,czego nie powinnam.

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Czytasz w moich myślach?

Autorko wątku, tak naprawdę powiedziałaś to, co w danym momencie czułaś. Widać frustracja w Tobie narastała od dawna. Nie rozumiem czemu teraz chcesz się kajać. Może czas dać sobie prawo na wymaganie od faceta czegoś więcej, niż tylko łaskawie był?
czasem mi się zdarza.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości