![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Taa ma czas do czwartku jak nie to zrobie test a w piatek do gina nie bede wieczność czekac
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Calineczka
![]() no to też wam coś napiszę... Dziewczyny zdaje sobie sprawę że jestem największą farciarą na świecie bo ten cud zawitał właśnie do mnie i przez chwile miałam takie troche wyrzuty sumienia że marudziłam, smuciłam a teraz jestem w ciązy. Myślałam czy nie byłoby lepiej gdybym znikneła z tego wątku ale nie wyobrażam sobie nie być tu z wami, bo jesteście częścią każdego mojego dnia. Każdej z was bardzo szczerze i z serca życzę upragnionej ciąży i gdyby to było mozliwe aby was zarazić ciążą to bym to zrobiła z wielką radością.
#33 |
Zakorzenienie
|
Buu, ja tego nie napisałam w złym tylko dobrym sensie. Przepraszam, jeśli sie z czymś zle poczulas. Ja osobiście lubię jak opowiadasz o swoim życiu domowym. Nie myślę wtedy o swoich problemach. Moze chciałam powiedzieć, ze ciepla z ciebie mama i taka bym chciała być. Moze mi nie wyszło. Nie wiem dlaczego zle to sobie odebralas.
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Elinka no tak jakos mi się zebrało
![]()
#36 |
Zakorzenienie
|
Aż sie przez Was wariatki poryczalam
![]() O masakra, ale to ze szczęścia tak się cieszę że jesteście Pamietam jak dzis jak tu trafilam, jak zaszlam w ciążę jak się ze mna cieszylyscie, jak trafilam do lekarza jak czekalyscie na wiadomosc q później ze szpitala, tak bardzooo mnie wspieralyscie. Jestescie Wspaniale, tez kazdy dzien zaczynam od wizaz sniadanko i nie odejde stad chocby skaly sra.y Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiscie moge powiedziec ze ja bardzo lubie Twoje wypowiedzi, masz cholernie duza wiedze i spora dawke optymizmu, a zawsze gdy lapiesz dola to nie wiem co pisac bo czuje ze troche jestes jak ja tzn. Musisz chwilke cos przetrawic zanim argumenty i pocieszenia do Ciebie trafia. Mam nadzieje ze niedlugo naprawde sie ulozy po twojej mysli. Jesli sie nie myle to nie dosc zd to 7 czesc to jeszczw Twoj 7 cykl. Wiesz co , oddaje ci moja szczesliwa 7. Niech to bedzie Twoja pora. Ja moge poczekac bo naprawde jeszcze mi sie mega nie spieszy i jak mi sie uda np w watku 9 to tez bede szczesliwa. Gryzia i Elinka dla Was tez szczesxia w tym watku. Gryzia dla Ciebie bo 7 jest Twoja szczesliwa a dla Elinki bo niech to bedzie dla ciebie takie mile zaskoczenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Magiusa 7 moja szczęśliwa? Jak to?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
strasznie się z Wami dobrze czuje Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
przecież malutko o dziecku piszesz Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Chyba juz tak nigdy nie napiszę. Chciałam o każdym powiedzieć za co go lubię i mi nie wyszło.
To wszystko jest bardzo trudne, bo każda z nas jest na innym etapie. Trudno np. skakać z radości z powodu czyjejś ciąży jak jest sie w szpitalu i traci sie swoje dziecko. To tylko przykład. No po prostu wszystkie sobie życzymy dobrze, ale każda ma wzloty i upadki w różnych momentach i jest ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46634376]Magiusa 7 moja szczęśliwa? Jak to?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() A wiesz co cofnelam sie do posta z ktorego to wywnioskowalam. Faktycznie pisalas o czyms innym. Nie zmienia to faktu ze niech juz bedzie szczesliwa dla Ciebie i tyle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Moim zdaniem nikt nikomu zle nie zyczy tylko czasami troszke boli jak sie czegos mocno chce a nie wychodzi... z tym ze mowie to gdy sie cos robi w nadmiarze, a nie sporadycznie. W zyxiu mam drugi taki przyklad. Mam fajna przyjaxiolke ktorej coreczka urodzila sie z porazeniem mozgowym, nie mocnym ale jednak. Dziewczynka ma 4 lata i uczy sie chodzix. Wiadomo do wszystkiego dochodzi ciut pozniej i np. Tez tylko czasami mowie jej o nowych osiagnieciach Daro bo wiem ze choc z calego serca dobrze mi zyczy to byloby jej przykro jakbym co chwile dzwonila i mowila " a on mowi mama, a mowi tata, a sam zjadl buleczke, a juz chodzi a cos tam cos tam". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Magiusa ja mam taka koleżankę w pracy non stop sie chwali synkiem jaki cudowny wspanialy a mi wtedy tak przykro
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Buu co Ty gadasz , malo wlasnie piszesz o coreczce. Ja to czasem mam wlasnie wrazenie, ze za duzo pisze o swoim dziecku. Ale ciezko tak nie pisac nic, skoro niemal caly dzien z nim spedzam. Jednak staram sie zawsze by nikogo nie razilo to co pisze i mam nadzieje, ze nie sprawiam nikomu przykrosci. Ale to jest tak, jak Calineczka pisze, ze wszystkie jestesmy na roznych etapach i rozne rzeczy przezywamy.
Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Calineczko aż mnie zatkało tak ładnie napisałaś i wiecie co? To strasznie fajne, że jest takie miejsce jak to tutaj właśnie.
Nie ważne czy wesoło, neważne czy smutno, nieważne czy....chce się napisać o dupie marynie, po prostu można ! Znam Was bardzo krótko, powoli się poznajemy ale miło, że jesteście, Wszystkie razem i każda z osobna!!! ![]() No a teraz dość bycia miłą i kilka słów jakże prawdziwej samokrytyki ![]() Ponieważ Wasza nowa koleżanka Małgorzata czyta wątek od środka jak wraca ze spaceru z dzieckiem i zaczyna do tego inteligentnie ![]() Ogłaszamy uroczyście, iż następujące Panie- wszystkie ![]() ![]()
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami można coś wspomnieć w pewnych tematach, ale nie za często i z wyczuciem. ( Buu... żeby nie było ja nie piszę tutaj nic o Tobie, bo sama nawet nie zauważam, czy dużo piszesz o dziecku czy nie, ale wole to zaznaczyć byś mylnie tego nie brała do siebie)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2014-05-27 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Calineczko nie nie,przepraszam bo chyba niepotrzebnie tak pisalam
chodzi mi tylko o to,ze nie chce byc taka wasza znajoma co sie wiecznie chwali dzieckiem gdy sie staracie wiecie ja mam ciezki czas ostatnio,i nie umiem kompletnie sie wysłowić,w ogole nie umiem ubrac mysli w slowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam do pracy tydzien po zabiegu i co odrazu uslyszalam co on juz mowi jak sie bawi i w ogole
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Calineczko wlasnie ze Ci wyszlo
to nie jest pierwszy raz kiedy Ty tak o kazdym potrafisz cos napisac,i o kazdym zawsze pamietasz |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Idę coś poetycko mówiąc, zeżreć, chociaż ktoś mi tu ochotę na szparagi zrobił taką, że hej
![]() Nie muszę chyba dodawać, że nie mam w domu szparagów i za cholerę nie potrafię robić sosu holenderskiego ![]() Także dzięki ![]()
#50 |
Zakorzenienie
|
No co Ty? A wiedziała, że jesteś po zabiegu?
#51 |
Zakorzenienie
|
Taaak
A jak bylam w szpitalu tekst kiedy do pracy bede wracac aaa duzo by gadac ![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
najpierw się przywitam w nowej części
![]() mlebi, dzięki za pamięć i życzenia ![]() ![]() lwica, chciałam cię po prostu mocno przytulić ![]() teja, gratulacje ![]() Cytat:
pięknie to napisałaś ![]() ja bym tego na pewno lepiej nie ujęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Kasika Kochana Wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzeń duuuzo zdrowia, szczęśliwego rozwiązania
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
No to faktycznie dziewczyna nie ma wyczucia w ogóle.
#57 |
Zakorzenienie
|
Naprawde zerooo
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Soni cos nie ma, pewnie na grzybku ![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
hej-ho
![]() Calineczka wzruszyłam się i na chwilkę zapomniałam o ![]() ![]() Dziewczyny, niech ta 7 będzie dla Was szczęśliwa w staraniah! tego Wam życzę z całego serca! ![]()
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elinka to ja Ci życzę naprawdę szybkiego zafasolkowania i byś nie musiała do pracy chodzić i z nią gadać
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieję, że to rozumiesz. Ja bardzo lubię dzieci, dzisiaj w przedszkolu myślałam, że zdechnę ze śmiechu, wyprzytulałam i wykochałam wszystkie trzylatki. I lubię słuchać o nich. Wiesz o co mi chodzi? ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- I w ogóle Buu czy coś się stało ostatnio? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.