Mężczyzna na motocyklu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-01, 22:00   #31
Funit
Rozeznanie

Dot.: Mężczyzna na motocyklu

Dostaję wścieku jak tylko słyszę kogoś (płeć obojętna) zapitalającego na motorku, me uszy boleśnie gwałcącego. W mieście i tak jest głośno, a ten hałas sprawia że czaszka chce pęknąć.

Ale do Renegata sentyment posiadam!
Stary 2014-06-02, 09:28   #32
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Motor dla mnie wygląda fajnie na zdjęciu, ale nie chciałabym żeby mój facet miał i jeździł.

Szczególnie jak sobie popatrzyłam, jak jeden pan z rodziny mojego exa (wtedy jeszcze nie był exem), ojciec 3 dzieci, spełnił swe marzenie i kupił sobie motor, jeździł dobrze, no ale nie ochroniło go to przed wypadkiem. Nie z jego winy, ale co z tego? Przeżył, ale przez dobre pół roku był unieruchomiony, stalowe pręty w nodze, jego żona musiała przeżyć horror, a potem sama zajmowała się 3 dzieci i jeszcze nim, bo przecież nie miał za bardzo jak chodzić. Podejrzewam, że pomysły z motorem definitywnie mu minęły.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 10:40   #33
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Zawsze chciałam zrobić prawko na moto. I jakoś pechowo co roku wypadało coś, że nie mogłam (złamana noga czy insze coś).
Mój obecny jest motocyklistą i nie ukrywam, że dodaje mu to +50 do atrakcyjności
W ogóle faceci na moto o ile nie są zaniedbani i grubi to sam seks. I nie ma niczego przyjemniejszego niż być "plecaczkiem" siedzieć z tyłu, czuć pęd wiatru, przytulić się do pleców ukochanego i czuć adrenalinę spowodowaną jazdą.
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-10, 13:10   #34
ingebr
Przyczajenie

uwielbiam mężczyzn na motocyklach <3 mój luby ma Kawasaki Ninja 300 i prezentuje się kosmicznie %) jeszcze jak ma ten swój kombinezon to już w ogóle, niestety zauważyłam, że więcej dziewczyn ma słabość do motocyklistów, a Ninja 300 to działa jak lep na muchy :/ trochę mnie to wkurza i jestem czasami zazdrosna, ale ufam facetowi i mam nadzieję, że żadna mi go nie odbije :/
ingebr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-30, 22:58   #35
zlotniczanka
plum plum

kawasaki ninja 300 śni mi się po nocach, to piękna maszyna... a facet na motocyklu... jak to facet, może fajnie wyglądać, ale przecież nie wiążemy się z wyglądem tylko z osobowością
zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-30, 23:36   #36
Keket
Zakorzenienie

Niestety pogląd, że motocykliści, to dawcy jest niezbyt trafny. Ich narządy z reguły nie nadają się do niczego po urazach jakich doznają w wypadkach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Keket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 04:50   #37
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Dla mnie facet na motocyklu jest bardziej atrakcyjny ale to też zależy jak jeździ. Jeżeli to taki gostek co w mieście pędzi na ścigaczu i jeszcze się popisuje, to dla mnie pokazuje jaki jest z niego smarkacz, a to atrakcyjne już nie jest.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 14:05   #38
201605090940
Konto usunięte

moim zdaniem motocykle to ciekawe hobby, mój chłopak takie ma i marzy o ścigaczu. jednak całe szczęście przemyślał sprawę i doszedł do wniosku, że motocykl o dużej pojemności może być zbyt ryzykowny i może go zbyt mocno kusić do rozwijania niebezpiecznych prędkości. panicznie boję się go stracić także jeśli takowy zakupi, nie będzie to duża pojemność.
nie atrakcyjność jest najważniejsza, ale rozsądek.
motocykle przyciągają wzrok, ale co, jeśli kierowca jeździ bezmyślnie, popisuje się?
na pierwszy rzut oka wydaje się to ciekawe i fascynujące.

choć jazda autem jest również ryzykowna. wszystko jest ryzykowne, jeśli znajdziemy się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze. po prostu trzeba myśleć.
201605090940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 16:07   #39
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Napisane przez xandria_ Pokaż wiadomość
moim zdaniem motocykle to ciekawe hobby, mój chłopak takie ma i marzy o ścigaczu. jednak całe szczęście przemyślał sprawę i doszedł do wniosku, że motocykl o dużej pojemności może być zbyt ryzykowny i może go zbyt mocno kusić do rozwijania niebezpiecznych prędkości. panicznie boję się go stracić także jeśli takowy zakupi, nie będzie to duża pojemność.
nie atrakcyjność jest najważniejsza, ale rozsądek.
motocykle przyciągają wzrok, ale co, jeśli kierowca jeździ bezmyślnie, popisuje się?
na pierwszy rzut oka wydaje się to ciekawe i fascynujące.

choć jazda autem jest również ryzykowna. wszystko jest ryzykowne, jeśli znajdziemy się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze. po prostu trzeba myśleć.
No nie do końca tak jest- popatrz na tego wokalistę Tomasza Kowlskiego, który jechał ponoć przepisowo i 19-latek wymusił mu pierwszeństwo. Gdyby jechał ciężarówką prawdopodobnie wyszedłby bez szwanku, a tak ponoć będzie jeździł na wózku. Na motorze szanse zawsze maleją, nawet w stosunku do osobówki.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 16:24   #40
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Nie, motor nie zwiększa atrakcyjności faceta według mnie i nie chciałabym mieć TŻ motocyklisty.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 16:32   #41
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Oj kręcą mnie faceci na motocyklach. Do tej pory z resztą na widok TŻ na motocyklu uginają mi się nogi. Ale nie chodzi tylko o to jak on wygląda na tym motocyklu. Pociąga mnie ta jego ogromna pasja. A uwielbiam facetów którzy mają swoją pasję, którą kochają, której się poświęcili.
Mam tak samo
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 16:35   #42
klatka
Zakorzenienie

Ehhh.. Mój Tż jest właśnie na wyprawie motocyklowej w Bieszczadach.
Boję się trochę o niego za każdym razem jak wsiada na motocykl ale nie mogłabym odmówić mu tych wyjazdów i samej jego pasji do motocykli. Mówi, że jest bardzo ostrożny i dużo jeździ po polnych drogach, kiedy może wybiera takie.

Edytowane przez klatka
Czas edycji: 2014-07-02 o 16:36
klatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości