![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mężczyzna na motocyklu
Dostaję wścieku jak tylko słyszę kogoś (płeć obojętna) zapitalającego na motorku, me uszy boleśnie gwałcącego. W mieście i tak jest głośno, a ten hałas sprawia że czaszka chce pęknąć.
Ale do Renegata sentyment posiadam! ![]()
![]() |
#32 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Motor dla mnie wygląda fajnie na zdjęciu, ale nie chciałabym żeby mój facet miał i jeździł.
Szczególnie jak sobie popatrzyłam, jak jeden pan z rodziny mojego exa (wtedy jeszcze nie był exem), ojciec 3 dzieci, spełnił swe marzenie i kupił sobie motor, jeździł dobrze, no ale nie ochroniło go to przed wypadkiem. Nie z jego winy, ale co z tego? Przeżył, ale przez dobre pół roku był unieruchomiony, stalowe pręty w nodze, jego żona musiała przeżyć horror, a potem sama zajmowała się 3 dzieci i jeszcze nim, bo przecież nie miał za bardzo jak chodzić. Podejrzewam, że pomysły z motorem definitywnie mu minęły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Zawsze chciałam zrobić prawko na moto. I jakoś pechowo co roku wypadało coś, że nie mogłam (złamana noga czy insze coś).
Mój obecny jest motocyklistą i nie ukrywam, że dodaje mu to +50 do atrakcyjności ![]() W ogóle faceci na moto o ile nie są zaniedbani i grubi to sam seks. I nie ma niczego przyjemniejszego niż być "plecaczkiem" siedzieć z tyłu, czuć pęd wiatru, przytulić się do pleców ukochanego i czuć adrenalinę spowodowaną jazdą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
uwielbiam mężczyzn na motocyklach <3 mój luby ma Kawasaki Ninja 300 i prezentuje się kosmicznie %) jeszcze jak ma ten swój kombinezon to już w ogóle, niestety zauważyłam, że więcej dziewczyn ma słabość do motocyklistów, a Ninja 300 to działa jak lep na muchy :/ trochę mnie to wkurza i jestem czasami zazdrosna, ale ufam facetowi i mam nadzieję, że żadna mi go nie odbije :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
plum plum
|
kawasaki ninja 300 śni mi się po nocach, to piękna maszyna... a facet na motocyklu... jak to facet, może fajnie wyglądać, ale przecież nie wiążemy się z wyglądem tylko z osobowością
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Niestety pogląd, że motocykliści, to dawcy jest niezbyt trafny. Ich narządy z reguły nie nadają się do niczego po urazach jakich doznają w wypadkach.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Dla mnie facet na motocyklu jest bardziej atrakcyjny ale to też zależy jak jeździ. Jeżeli to taki gostek co w mieście pędzi na ścigaczu i jeszcze się popisuje, to dla mnie pokazuje jaki jest z niego smarkacz, a to atrakcyjne już nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
moim zdaniem motocykle to ciekawe hobby, mój chłopak takie ma i marzy o ścigaczu. jednak całe szczęście przemyślał sprawę i doszedł do wniosku, że motocykl o dużej pojemności może być zbyt ryzykowny i może go zbyt mocno kusić do rozwijania niebezpiecznych prędkości. panicznie boję się go stracić
![]() nie atrakcyjność jest najważniejsza, ale rozsądek. motocykle przyciągają wzrok, ale co, jeśli kierowca jeździ bezmyślnie, popisuje się? na pierwszy rzut oka wydaje się to ciekawe i fascynujące. choć jazda autem jest również ryzykowna. wszystko jest ryzykowne, jeśli znajdziemy się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze. po prostu trzeba myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Marszałkini II RP
|
Nie, motor nie zwiększa atrakcyjności faceta według mnie i nie chciałabym mieć TŻ motocyklisty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ehhh.. Mój Tż jest właśnie na wyprawie motocyklowej w Bieszczadach.
Boję się trochę o niego za każdym razem jak wsiada na motocykl ale nie mogłabym odmówić mu tych wyjazdów i samej jego pasji do motocykli. Mówi, że jest bardzo ostrożny i dużo jeździ po polnych drogach, kiedy może wybiera takie.
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2014-07-02 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.