![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: zdrada cco robic , jak żyć ?
troll?
najlepszy tekst :" pech chciał że po pół roku znajomości zdradził mnie z nią" pech chcial?dobre jesli nie jestes trolem to idz na jakas terapie dziewczyno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;46707111]troll?
najlepszy tekst :" pech chciał że po pół roku znajomości zdradził mnie z nią" pech chcial?dobre jesli nie jestes trolem to idz na jakas terapie dziewczyno[/QUOTE] Popatrz, jakie ten peszek ma zachcianki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
nie nie ma tu żadnego sensu i nie wiem dlaczego się zastanawiasz. 3 miesiące patrzył Ci w oczy i okłamywał, a potem biegł do innej :O
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Powinnaś przyjąć do wiadomości, że to nie ona zniszczyła Wasz związek tylko Twój kochany misio. Naprawdę wierzysz w jego "wielkie cierpienie"? Niezła naiwność..... Byłam zdradzona, więc z autopsji wiem, że takiego człowieka trzeba kopnąć w zad i odciąć się definitywnie. A teraz przypomnij sobie, że Twój kochany misio spał z inną z WASZYM ŁÓŻKU. Nie wiem jak Ty, bo ja (choć sytuacja mnie nie dotyczy) mam odruch wymiotny........
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz być zdradzana całe życie "bo znów się pogubił, bo pech tak chciał" proszę bardzo wracaj do niego.
O większości zdrad się pewnie nie dowiesz a całe życie będziesz tłumaczyć chłopaka i liczyć jego kolekcje kochanek albo numerów z byłą. Sama siebie ranisz. Są pewne granice których Nie Można przekraczać. twój chłopak je już dawno przekroczył. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi też. Do samej ziemi. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
To jakieś żarty. Facet Cię notorycznie zdradza. Kopnij go w 4 litery bo z tej mąki chleba nie będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.