![]() |
#31 | |
DOMator
|
Dot.: Samotne, niezależne kobiety.
Cytat:
![]() Ja niejednego kandydata na faceta zepchnęłam na margines życia, bo nie rokował moim zdaniem. Taka zołza ze mnie ![]() Tylko trochę nie pasuję do tytułu wątku, bo jestem sama, niezależna finansowo, ale nie mieszkam sama, tylko z rodzinką. Ot tak się ułożyło i tak jest mi w tej chwili wygodnie, ale przyznam, że powrót do domu po paru latach studiowania w innym mieście był powodem do wielu zgrzytów, bo przyzwyczaiłam się do pełnej niezależności i braku jakiejkolwiek kontroli.
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zreszta ostatnio mam wrazenie, ze zamiast dorastac (w rozumieniu tego slowa przez spoleczenstwo) to ja cofam sie w rozwoju. Bylam ostatnio w rodzinnym miescie i nadrobilam troche klasowych plotek podstawowkowo-gimnazjalnych. Sporo osob ma dziecko, niektorzy nawet dwojke. Praktycznie kazdy ma stalego partnera. Ja o ile bycie z chlopem sobie jeszcze ewentualnie wyobrazam to malzenstwo juz mniej. Dzieci to w ogole dla mnie nierealny temat. Nie wyobrazam sobie dzieciaka w swoim zyciu. O ile do dzieci nic nie mam (kilka lat wstecz myslalam, ze po 30-tce adoptuje) to zajmowanie sie dzieckiem jest poza moja percepcja teraz. Zupelnie mi z tym nie po drodze. Jak doszlo do opowiesci o zyciu prywatnym do czulam sie nieswojo; blizsza mojej rzeczywistosci jest fabula Gwiezdnych Wojen niz historyjki z porodu czy zabkowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46798512]A ja wlasnie odwrotnie. Jestem teraz w takim momencie zycia, ze polubilam siedzenie samej na dupie. Wykrecam sie czasami od spotkan, bo najwieksza radoscia jest obecnie dla mnie siedzenie z kieliszkiem wina w dloni, czekolada na stole i obejrzenie serialu czy poczytanie ksiazki. Tylko kota mi brak
![]() [/QUOTE] Cholera, to o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.