![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie wpadki na weselu (np u znajomych) zaliczyłyście panie z własnym ubiorem ?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie wpadki na weselu (np u znajomych) zaliczyłyście panie z własnym ubiorem ?
Mi podczas tańczenia młynków wyskoczyła pierś. Na szczęście/ nieszczeście widziała to tylko kapela, która się ze mnie juz śmiała do końca. Na innym weselu podczas zabawy w balony światu ukazał się cały mój tyłek w stringach. Dostałam owacje na stojąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Widzialam kilka wpadek, jedna nie koniecznie na weselu ale na studniówce :P Był jeszcze większy wstyd, bo wiadomo, całe grono pedagogiczne również bawiło się na balu, wiec tak dwi sytuacje, które pamiętam z mojej studniówki - najpiekniejsza dziewczyna ze szkoły tańczyła poloneza oczywiście z największych "ciachem", podczas tańca jedna pończocha obsunała się jej na kostke, a on tańcząc próbował jej ja podsunąć do góry :P Komiczna sytuacja :P
Druga to to, że polonez Nasz i dwóch klas, które z Nami tańczyły wyglądał sam w sobie komicznie, bo wszyscy mylili kroki... a zaśługą tego było to, że każdy trochę upił "magicznych napoi" spod stolika :P Z weseli to utkwila mi w pamięci jedna sytuacja gdzie tato panny młodej się upił i śpiewał z zespołem dla swojej żony (mamy panny mlodej)... Ukradli pół wesela za sprawą swojej nie gasnącej milosci :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ja miałam szyta sukienkę na wesele u krawcowej - wybrałam materiał, fason dopasowany, ołówkowy.. Mimo ze nie byla dopasowana 100% w bidorach, to i tak spoko się ukladała, ALE dopiero na zdjęciach zauwazylam ze lekko przeswitywała... stanik miałam czarny, majtki poczatkowo też, ale w domu stwierdziłam, ze widac szwy, wiec wzielam jedyne bezszwowe jakie mam - cieliste. Na zdjęciach w odpowiednim swietle ..okropność! widac stanik, wbrew pozorom majty też.. na szczęście to było tylko jedno zdjęcie, na którym (też na szczęście) była laska, ktorej sukienka była krótka a ona specjalnie podwijala ja az do lini posladkow, bo chyba chciala byc sexi.. xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.