Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz. IV! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Czy boisz się porodu?
Nie 16 50,00%
Ani trochę 16 50,00%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-17, 12:01   #31
pentuerka
Rozeznanie

Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

Czyżby zaczeły się WYPRZEDAZE!!!! ????

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
widziałyście jaką listę mają wrześniówki? Ale się ktoś u nich napracował
https://docs.google.com/spreadsheet/...=sharing#gid=0
dla mnie to przesada.
pentuerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:05   #32
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
fajne
nie widziałam z pojedynczymi postaciami, cena 10 zł rozmiar 68
Dzięki!
Cena super!

Cytat:
ładne
u nas babcie są Eugenia - moja, u męża Jolanta i Bogusława albo Bogumiła, nawet nie wiem.. i moja druga babcia wstyd ale nie pamiętam, nie znałam jej nawet, muszę mamy podpytać. Żadne z nich mi nie pasuje
A pisałaś, że Hania jest z połączenia dwóch imion, rozumiem że jedno to Anna, a drugie?

No właśnie, czy pasuje Wam jakieś drugie imię do mojej Adeli?
A może imię po Tobie? Pasuje, ładnie by było
Ewentualnie proponuję Martę - wspaniałe, piękne imię

Co do mojej Hani, to tak, moja mama ma na imię Anna, a babcia męża miała na imię Joanna, ale była nazywana (nie mam zielonego pojęcia dlaczego) babcią Hanusią.
Ja wcześniej chciałam córkę Marię i wtedy byłaby Maria Anna, ale mój mąż autorytarnie stwierdził, że wszystkie Marysie są głupie - nie wiem skąd taki durny wniosek. Więc wyszła Hania, która też nam bardzo pasuje...
Ogólnie jest dużo ładnych imion, ale jak trzeba coś wybrać dla swojego dziecka, to nagle nic nie pasuje. Tak mieliśmy z imieniem dla chłopca. Już przed ciążą wybrane, a jak zaszłam w ciążę, to nagle żadne mi nie pasowało...

Najlepsze, bo moje siostrzenice obie stwierdziły, że chcą mieć kuzyna, a nie kuzynkę. No ale się nie udało I moja mama im wmawiała, że jak ciocia by miała synka, to on miałby na imię Anzelm i to je ostatecznie przekonało, że fajnie, że będzie kuzynka jednak

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
Porownalam lekkosc prowadzenia Jedo Fyn i Mutsy 4Rider(4kola pompowane). Ku mojemu zdziwieniu wygral Jedo czyli szpanu na ulicy nie bedzie A wy ktory byscie wolaly?

Pomozcie mi z tymi wypelnieniami poscielowymi bo jestem taka nie zdecydowana ze chyba nigdy nie skoncze tych kilku rzeczy z wyprawki.
Oba są fajne. Ale czytałam właśnie bardzo wiele pozytywnych opinii o tym Fyn

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Tak, strasznie plakalam bo traktowala mnie gorzej
moj brat byl zawsze swiety ten ' najlepszy ' a ja bylam na drugim miejscu ( miedzy nami byl tylko rok roznicy ) ale za to bylam oczkiem w glowie taty i strasznie walczyl ze swoja mama i jej troche przeszlo
To dla mnie bardzo dziwne!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:06   #33
angelika__2014
Raczkowanie

LILKA

DZIECIAKI na początku MEGA

TheFall dzięki za prowadzenie poprzedniej części.

Dopada mnie stresiwo przed wizytą. jadę z tatą moim bo mi nie wolno prowadzić nooooo chyba ze zdazy sie cud i TZ dojedzie. Powiedzcie mi bo sama nie wiem. Jeżeli TŻ jest przeziębiony to mogą nam zwrócić uwagę, że nie może wejść do gabinetu? Chodzę do gina prywatnie i w poczekalni zazwyczaj jest troszkę pacjentek ale o dziwo ostatnio jakoś ciężarnych nie widuję tylko same starsze babeczki.

"...pukasz
i wtedy splecione cztery dłonie biegną ci na spotkanie.
Rodzice debiutanci niezgrabnie drepczemy na progu"
angelika__2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:07   #34
Optymistka26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzięki!

Najlepsze, bo moje siostrzenice obie stwierdziły, że chcą mieć kuzyna, a nie kuzynkę. No ale się nie udało I moja mama im wmawiała, że jak ciocia by miała synka, to on miałby na imię Anzelm i to je ostatecznie przekonało, że fajnie, że będzie kuzynka jednak [COLOR="Silver"]

Optymistka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:08   #35
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Lilka

wstawiam zdjęcia koszulek i kocyka. Kocyk w rzeczywistości ciemniejszy niż na zdjęciu
Aleeee fajne koszulki

Witam się i ja w nowym wątku

U nas chyba 2 imienia nie będzie. Ja nie mam i jest OK, mój TŻ ma, po ojcu. To chyba faktycznie jest jakiś rodzaj tradycji. Mój tato np. miał tak samo na imię jak jego tato, czyli mój dziadek.
Ale mi się to jakoś nie widzi

No i byłam dzisiaj u mojej położnej. Wszystko niby jest OK, dzidzia rośnie równiutko, mi nic nie przybyło na wadze od 3 tyg
Nie wiadomo tylko czy badania krwi są w porządku, bo system padł Kolejna wizyta dopiero za 3 tyg.
Zapisałam się za to na szczepionkę przeciw krztuśćcowi i boję się kłócia
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:09   #36
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do nospy to mam tu po rekąopakowanie 20 tabl i cena- 11 zł- wiec róznica ogromna
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:11   #37
Optymistka26
Zadomowienie

Szkoda ze nie bedziemy miec blizniakow, sa dla nich takie superasne ciuszki. Zakochalam sie
http://loldamn.com/wp-content/upload...baby-twins.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-v...y-clothing.jpg

http://www.surebaby.com/blog/wp-content/twins.jpg

Odkrylam ze na www Empiku sa tez rzeczy dla dzieci tj koldry zabawki do wozka i juz mam ochote cos kupic sesese

Optymistka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-17, 12:11   #38
Polly_
grozi wypollizowaniem

sól fizjologiczna 50 szt w cenie 12 szt dla Gosi

http://www.aptekagemini.pl/unimer-ba...ek-po-5ml.html
Stary 2014-06-17, 12:12   #39
papryczka160
Wtajemniczenie

Angelika trzymam mocno kciuki za wizytę ;-)

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:12   #40
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
odpowiadam na pytanie co sprzedaję na allegro.
głównie grawerowane szkło (wazony, statuetki, medale, karafki itp) i głównie są to podziękowania ślubne dla rodziców taki odpał, bo działalność prowadzę w reklamie ale fajna działka. Jest co robić.
!! Pokażesz, co sprzedajesz? Może być na priv ale robicie to tak indywidualnie na zamówienie? Bo mnie natchnęło, zrobię mężowi medal bohatera domu jak już go wykończy!
Ja też bym wolała jeszcze w tej części wątku nie rodzić

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A może imię po Tobie? Pasuje, ładnie by było
Ewentualnie proponuję Martę - wspaniałe, piękne imię

Co do mojej Hani, to tak, moja mama ma na imię Anna, a babcia męża miała na imię Joanna, ale była nazywana (nie mam zielonego pojęcia dlaczego) babcią Hanusią.
Ja wcześniej chciałam córkę Marię i wtedy byłaby Maria Anna, ale mój mąż autorytarnie stwierdził, że wszystkie Marysie są głupie - nie wiem skąd taki durny wniosek. Więc wyszła Hania, która też nam bardzo pasuje...
Ogólnie jest dużo ładnych imion, ale jak trzeba coś wybrać dla swojego dziecka, to nagle nic nie pasuje. Tak mieliśmy z imieniem dla chłopca. Już przed ciążą wybrane, a jak zaszłam w ciążę, to nagle żadne mi nie pasowało...

Najlepsze, bo moje siostrzenice obie stwierdziły, że chcą mieć kuzyna, a nie kuzynkę. No ale się nie udało I moja mama im wmawiała, że jak ciocia by miała synka, to on miałby na imię Anzelm i to je ostatecznie przekonało, że fajnie, że będzie kuzynka jednak
Haha, no mnie Anzelm też by przekonał
Po mnie to nie, jakoś do mnie ta idea nie przemawia prędzej po mojej mamie dużo nam pomogła w życiu. Mama jest Lucyna
Co do wybierania imion przed ciążą, a potem zmiany zdania, to masz rację. Ja całe życie chciałam mieć córkę Dagmarę. Do czasu, aż zaszłam w ciążę teraz sobie nie wyobrażam dać tak córce na imię. Najlepsze jest to, że wtedy mąż się ze mną kłócił, ze nigdy w życiu a teraz jak wybrałam imię to nawet przez moment twierdził, że już woli tą Dagmarę.. a ta Adela mi się przyplątała nie wiem skąd, jak czytałam te wszystkie spisy imion i myślałam, co wybrać. I tak się uczepiła i nie chciała puścić mąż się śmieje bo ostatnio gdzieś trafił na jakiś kawałek hiphopowy, w którym w tekście jest coś w stylu że każdy porządny dresiarz powinien mieć córkę Dagmarę i synka Sebka..
A jakie imię miałaś wybrane przed ciążą?
Stary 2014-06-17, 12:12   #41
Polly_
grozi wypollizowaniem

dziewczyny heeelp-jaki laktator brac?????
i jakie butelki???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-17, 12:12   #42
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelika__2014 Pokaż wiadomość
LILKA

DZIECIAKI na początku MEGA

TheFall dzięki za prowadzenie poprzedniej części.

Dopada mnie stresiwo przed wizytą. jadę z tatą moim bo mi nie wolno prowadzić nooooo chyba ze zdazy sie cud i TZ dojedzie. Powiedzcie mi bo sama nie wiem. Jeżeli TŻ jest przeziębiony to mogą nam zwrócić uwagę, że nie może wejść do gabinetu? Chodzę do gina prywatnie i w poczekalni zazwyczaj jest troszkę pacjentek ale o dziwo ostatnio jakoś ciężarnych nie widuję tylko same starsze babeczki.
trzymam kciuki za wizytę, czym się stresujesz?
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:14   #43
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do nospy to mam tu po rekąopakowanie 20 tabl i cena- 11 zł- wiec róznica ogromna
Cytat:
sól fizjologiczna 50 szt w cenie 12 szt dla Gosi

http://www.aptekagemini.pl/unimer-ba...ek-po-5ml.html
!!!
zła jestem, nie widziałam tej soli, tylko tak jak pisałam opakowanie po 100 albo chyba po 12 szt.
Nospa faktycznie tania.
I te tantum rosa.
A ja już zamówiłam i zapłaciłam dawno!! :/

Aż spojrzałam w regulaminie, czy mogę domówić. Niestety: "Wybranie funkcji „Złóż zamówienie” jest jednoznaczne z zamknięciem zamówienia. Zamówienie nie może zostać połączone z innym zamówieniem oraz zmienione, pod względem jego zawartości."
A dla trzech rzeczy się nijak nie opłaca przesyłki płacić.

Optymistka, ciuszki faktycznie cudne

Edytowane przez gosia3103
Czas edycji: 2014-06-17 o 12:18
gosia3103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:15   #44
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
!! Pokażesz, co sprzedajesz? Może być na priv ale robicie to tak indywidualnie na zamówienie? Bo mnie natchnęło, zrobię mężowi medal bohatera domu jak już go wykończy!
Ja też bym wolała jeszcze w tej części wątku nie rodzić

Haha, no mnie Anzelm też by przekonał
Po mnie to nie, jakoś do mnie ta idea nie przemawia prędzej po mojej mamie dużo nam pomogła w życiu. Mama jest Lucyna
Co do wybierania imion przed ciążą, a potem zmiany zdania, to masz rację. Ja całe życie chciałam mieć córkę Dagmarę. Do czasu, aż zaszłam w ciążę teraz sobie nie wyobrażam dać tak córce na imię. Najlepsze jest to, że wtedy mąż się ze mną kłócił, ze nigdy w życiu a teraz jak wybrałam imię to nawet przez moment twierdził, że już woli tą Dagmarę.. a ta Adela mi się przyplątała nie wiem skąd, jak czytałam te wszystkie spisy imion i myślałam, co wybrać. I tak się uczepiła i nie chciała puścić mąż się śmieje bo ostatnio gdzieś trafił na jakiś kawałek hiphopowy, w którym w tekście jest coś w stylu że każdy porządny dresiarz powinien mieć córkę Dagmarę i synka Sebka..
A jakie imię miałaś wybrane przed ciążą?
tak, wszystko z indywidualnym projektem, wyślę Ci na priv
Stary 2014-06-17, 12:15   #45
patrycja19894
Wtajemniczenie

The Fall dziękujemy za poprzedni wątek
Lilka za nowy

A ankieta rozumiem, ze jednoznaczna, nie można się bać porodu?

Cytat:
Lilka

wstawiam zdjęcia koszulek i kocyka. Kocyk w rzeczywistości ciemniejszy niż na zdjęciu
bardzo ladny kocyk bluzeczki równiez Ale bedzie model

Ja wczoraj w TKmaxie widzialam duzo bardzo ladnych kocykow Juz dwa prawie miałam w koszyku, ale sie powstrzymałam.. tesciowa mi dzierga na szydełku, jeden ma na dniach konczyc. Ale jak pokazala nam początek przez skypa to moj tz stwierdził, ze wygląda jak serwetka i się pozniej przyznał dopiero, ze jego mama potrafi szydełkować, ale zawsze tylko serwetki robiła, jakbym wiedziała to bym jej wysłała jakies filmiki z yt itp. Teraz mi głupio
Stary 2014-06-17, 12:16   #46
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
i jakie butelki???
Butelki kupiłam tommee tippee (zestaw closer to nature za ok 55 zł). Laktatora jeszcze nie wybrałam
Stary 2014-06-17, 12:18   #47
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Masakrycznie sie czuje
od rana mecza mnie
niby dzien jak codzien ale strasznie daly mi juz w kosc
oczy mi sie zamykaja wiec chyba sie przespie

zwariowac juz przez to mozna

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:19   #48
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
i jakie butelki???
Ja mam butelki avent, laktator ręczny rozniez avent. Nie wiem jak sie beda te rzeczy sprawowac, lepiej poczekaj na opinie doswiadczonych mam
Stary 2014-06-17, 12:24   #49
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
i jakie butelki???

ja mam laktator elektryczny z aventu i butelki tez

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:27   #50
ButterBear
Zakorzenienie

Angelika, kciuki za wizytę!
Ja nie brałabym chorego TŻ, panie mogą nie być zadowolone

Gosia, Lucyna to też ładne imię

Dagmara mi się nie podoba, Sebastian też nie bardzo
Ja przed ciążą dla dziewczynki miałam wybrane Hania, Maria lub Dorota, ale dwa ostatnie nie podobają się mężowi. On chciał za to Julię i Maję oprócz Hani, ale te za to mi nie przypadły do gustu
Dla chłopca chcieliśmy Igora albo Aleksandra. Na Igora wszyscy kręcili nosem, bo to rosyjskie imię Jak zaszłam w ciążę, to bardzo spodobał mi sie Tymon, mąż się nie zgodził (maruda) i niby była rozmowa, że Bartosz jest ładne i mogłoby być no ale nie byliśmy przekonani tak na 100%.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:27   #51
patrycja19894
Wtajemniczenie

Spadam od was bo ciuszki same się nie wyprasują..same to się wiry robią
Włączę sobie jakiś film i seans z deską przede mną
Stary 2014-06-17, 12:30   #52
angelika__2014
Raczkowanie

Cytat:
trzymam kciuki za wizytę, czym się stresujesz?
Po ostatniej wizycie wylądowałam w szpitalu...
Teraz oczywiście zmieniłam tryb życia, mega dużo odpoczywam, nie jeżdżę autem, nie spędzam w kuchni 3h ale mam w sobie taki niepokój.
Naczytałam się, że podanie dziecku sterydów może wywołać wcześniejszy poród ;/ infekcja chyba znowu wraca i jeszcze UWAGA dziś znowu zaczęłam odczuwać podobny początkowy ból jak miałam kolkę nerkową. łosz

Dzięki za trzymanie kciuków dziewczyny!!

"...pukasz
i wtedy splecione cztery dłonie biegną ci na spotkanie.
Rodzice debiutanci niezgrabnie drepczemy na progu"
angelika__2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:31   #53
anius_7
Wtajemniczenie

Witam się w nowym wątku!

Lilka pięknie go stworzyłaś, a ankieta mnie rozwaliła
The Fall dziękujemy za prowadzenie poprzedniej części

TOP GADUŁY (pierwsze dwie to te same gadułki co w II części, znów zmiotły konkurencję )
1. zaczarowanadlaniego 579
2. kasia_ruda 369
3. Moni26 292
4. ButterBear 277
5. papryczka160 246

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:34   #54
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz oczywiście zmieniłam tryb życia, mega dużo odpoczywam, nie jeżdżę autem, nie spędzam w kuchni 3h ale mam w sobie taki niepokój.
Naczytałam się, że podanie dziecku sterydów może wywołać wcześniejszy poród ;/ infekcja chyba znowu wraca i jeszcze UWAGA dziś znowu zaczęłam odczuwać podobny początkowy ból jak miałam kolkę nerkową. łosz

Nie martw się, tym razem na pewno będzie wszystko dobrze, a ten ból to chwilowy! Trzymam kciuki
Stary 2014-06-17, 12:37   #55
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku!

TOP GADUŁY (pierwsze dwie to te same gadułki co w II części, znów zmiotły konkurencję )
2. kasia_ruda 369
3. Moni26 292
4. ButterBear 277
5. papryczka160 246
to wszystko dlatego, że Zaczarowana i ja mamy do was stały dostęp przez telefon
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:44   #56
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:

wiem co czujesz...ja też trzęsę portkami przed każdą wizytą ale mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. A na tym etapie to już przeróżne bóle się pojawiają niestety...także może to nic groźnego! trzymaj się i daj znać po wizycie

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku!

2. kasia_ruda 369
3. Moni26 292
4. ButterBear 277
5. papryczka160 246
zaczarowana wymiata mimo tej żyganinki nie odda tronu nikomu

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
to wszystko dlatego, że Zaczarowana i ja mamy do was stały dostęp przez telefon
racja...a ja np muszę się z laptopem rozkładać żeby was poczytać więc robię to ze dwa razy dziennie... TAK SIĘ WYTŁUMACZĘ
Stary 2014-06-17, 12:45   #57
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
wiem co czujesz...ja też trzęsę portkami przed każdą wizytą ale mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. A na tym etapie to już przeróżne bóle się pojawiają niestety...także może to nic groźnego! trzymaj się i daj znać po wizycie

zaczarowana wymiata mimo tej żyganinki nie odda tronu nikomu

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

racja...a ja np muszę się z laptopem rozkładać żeby was poczytać więc robię to ze dwa razy dziennie... TAK SIĘ WYTŁUMACZĘ
No właśnie, a ja w kolejce w aptece, w poczekalni u lekarza, w sumie wszędzie jak mam chwilkę sobie was podczytuję
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:46   #58
TheFall
Zadomowienie

Ja się w ogóle dziewczyny dziwię, bo siedzę na l4 w domu, ale czasami są takie dni, ze nawet nie odpalę laptopa, potem rano zaglądam i 5 stron. No to zaczynam czytać, 1 strona nadrobiona, klikam w następną i dalej 5 stron do nadrobienia. Nie da się tak żyć
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-17, 12:49   #59
gosia3103
Zakorzenienie

Przyszły mi koszule z allegro (trzeci raz już siadam, żeby Wam o tym napisać i ciągle zapominam )
Nie jest to może najnowszy krzyk mody, bojąc się o długość wzięłam L-ki i są faktycznie ciut luźne, ale cholera wie ile mi jeszcze cycki urosną ale pamiętając o tym, że to jednak szpital a nie wybieg mody i biorąc pod uwagę cenę są naprawdę ok. Mam te:
http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...316664444.html
http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...320173124.html
ta druga jest troszkę milsza w dotyku, zobaczymy jak będzie po praniu.
Od tego samego użytkownika kupiłam też szlafrok.
Wczoraj byłam w rosmanie i wzięłam pojemniczki na przelanie szamponu i odżywki, a w wersji mini żel pod prysznic, antyperspirant i pastę do zębów. Niniejszym ogłaszam, że dla siebie mam chyba wszystko

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Ja się w ogóle dziewczyny dziwię, bo siedzę na l4 w domu, ale czasami są takie dni, ze nawet nie odpalę laptopa, potem rano zaglądam i 5 stron. No to zaczynam czytać, 1 strona nadrobiona, klikam w następną i dalej 5 stron do nadrobienia. Nie da się tak żyć
najlepsze jest to, jak na każdej z tych 5 stron chcesz coś odpisać, a wizaż gdzieś gubi cytowania, a jeszcze potem się okazuje, że zanim wszystko napisałaś, to już kolejne dwie strony
Stary 2014-06-17, 12:54   #60
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Przyszły mi koszule z allegro (trzeci raz już siadam, żeby Wam o tym napisać i ciągle zapominam )
Nie jest to może najnowszy krzyk mody, bojąc się o długość wzięłam L-ki i są faktycznie ciut luźne, ale cholera wie ile mi jeszcze cycki urosną ale pamiętając o tym, że to jednak szpital a nie wybieg mody i biorąc pod uwagę cenę są naprawdę ok. Mam te:
http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...316664444.html
http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...320173124.html
ta druga jest troszkę milsza w dotyku, zobaczymy jak będzie po praniu.
Od tego samego użytkownika kupiłam też szlafrok.
Wczoraj byłam w rosmanie i wzięłam pojemniczki na przelanie szamponu i odżywki, a w wersji mini żel pod prysznic, antyperspirant i pastę do zębów. Niniejszym ogłaszam, że dla siebie mam chyba wszystko

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

najlepsze jest to, jak na każdej z tych 5 stron chcesz coś odpisać, a wizaż gdzieś gubi cytowania, a jeszcze potem się okazuje, że zanim wszystko napisałaś, to już kolejne dwie strony
...i temat nieaktualny bo wyruszamy z każdej strony
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości