![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zdrada :|
Cytat:
Akane Tobie tez zycze, aby w Twoim zyciu juz nigdy nie pojawialy sie obrazy z przeszlości.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Akane i jesteś silna!!! Sila było to, ze zdecydowałas sie na nowy zwiazek.
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi
![]() Cóż, trzeba żyć, dopóki się nie umrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja wierze, ze jakos sie ułoży!
![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ambie i innym zdradzonym życzę jak najszybszego powrotu do normalności i ponownego zaznania spokoju i bezpieczeństwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
W moim przypadku zdrada to może za duże słowo, ale jednak ... troszkę długa to będzie opowieść ale chyba warto przeczytać
![]() ![]() Pamiętna sobota ... Zrobiłam mocne drinki (sytuacja trochę stresująca). Koleś też był zaproszony jednak myślał, że jak zawsze będzie to romantyczny weekend ze mną sam na sam. Czekając na Niego porozmawiałyśmy sobie, pośmiałysmy się i ustaliłyśmy plan działania ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]()
Takie egzemplarze powinno sie odstrzeliwać żeby nie mieli szansy dalej krzywdzic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Zastanawia mnie jedno: ile znacie związków wśród ludzi dojrzałych (pokolenie naszych rodziców i starszych), które nigdy nie przeszły problemów ze zdradą?
Tak sobie myślę, że my mamy życie przed sobą i nigdy nie wiadomo, czy nasz aktualny ukochany nie wywinie nam jakiegoś numeru w przyszłości - gdyby mi ktoś 7 miesięcy temu powiedział, że mi się zdarzy coś podobnego, nie uwierzyłabym za nic!! A małżeństwa z długoletnim stażem można chyba uznać za wypróbowane... Ja znam takich małżeństw naprawdę niewiele i to też nie napawa optymizmem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I ta wogule to współczuje wszystkim dziewczynom któee zostały zdradzone ...łącznie z sama soba... do dzis ciezko mi ufać facetom choc to juz 4 lata po kiepskim incydencie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Smutne jest jeszcze jedno... Ostrzegając innych przed podobnymi zdarzeniami, możemy być postrzegane jako zgorzkniałe, zawistne dziewuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Akane, widziałam to oskarżenie pod Twoim adresem i ciśnienie mi skoczyło ze złości
![]() Nie życzę jej, żeby musiała na własnej skórze odczuć jak to jest. To po prostu koniec wieku niewinności i do dawnego idealizmu nie ma powrotu. Nie przejmuj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Już się nie przejmuję. Było minęło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Ja w ogóle nie wiem, co to się dzieje. Wyobrażcie sobie, że wiekszość moich znajomych małzeństw, albo się rozwiodła jakiś rok po ślubie, albo ma zamiar się rozwiesć, albo on ją zostawił dla innej. To robi się nagminne. Jestem przerażona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Ja nigdy mojego bylego (stara historia) nie przylapalam na goracym uczynku, ale kiedys zdarzyla mi sie taka oto historia. Owczesny TZ powiedzial mi, ze jedzie do sasiedniego miastawykonac zlecenie reklamowe w firmie kolegi, a potem ze zostanie u mniego na noc. Poprosilam, zeby zostawil mi numer telefonu pod ktorym bedzie i pozegnalam sie z nim slodko. Poznym wieczorem postanowilam zadzwonic, zeby powiedziec mu dobranoc. Wykrecilam numer komorki - okazalo sie ze "abonent czasowo niedostepny". Postanowilam wiec zadzwonic na numer, ktory mi zostawil. Wydawalo mi sie oczywiste, ze to bedzie numer kolegi, ale ze sluchawki dochodzil jedynie glos automatycznej sekretarki w firmie w ktorej pracowali... Nastepnego ranka (nie spalam cala noc) probowalam wszelkimi sposobami ustalic numer tego kolegi u ktorego TZ nocowal, gdyz jego komorka nadal nie odpowiadala. W koncu udalo mi sie dodzwonic do tego goscia. Okazalo sie, ze...... mojego TZ akurat tam nie ma bo....wyskoczyl po bulki!!!! Po pol godzienie TZ oddzwonil, mowic ze bateria w komorce mu siadla, i ze to wszystko nieszczesliwy zbieg okolicznosci. Hmmm, kto wie jak bylo....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
tak sobie mysle.... po co zdradzac???????? nie lepiej zerwac od razu zanim sie to stanie?? Wolalabym zeby chlopak nawet mi smsa napisal jezeli mnie zdradza niz zeby ukrywal cos...dla mnie bez sensu. Wiem tylko tyle ze nie dam wiecej szansy chlopakowi jezeli mnie zdradzi. Albo jestem ja i nikt inny, albo sa inne panny... i mnie nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.