Zdrada :| - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-14, 09:45   #31
DeeDee13
Rozeznanie

Dot.: Zdrada :|

Cytat:
Napisane przez Akane
DeeDee13: to czy wróci się do równowagi emocjonalnej, zależy od wielu czynników. Głównie od siły charakteru. Mam nadzieję, że Amba okaże się silniejsza ode mnie i będzie w stanie zaufać nowemu mężczyźnie.
Wiem ze to co napisałam zabrzmialo trywialnie, uwierz mi Akme ja rownowage emocjonalna osiagnelam dopiero po 4 latach. Ale teraz wiem ze jest to mozliwe, choc rzeczywiscie wymaga to duzo sily.
Akane Tobie tez zycze, aby w Twoim zyciu juz nigdy nie pojawialy sie obrazy z przeszlości.
Stary 2005-10-14, 09:47   #32
DeeDee13
Rozeznanie

Akane i jesteś silna!!! Sila było to, ze zdecydowałas sie na nowy zwiazek.
Stary 2005-10-14, 09:52   #33
Amba
Raczkowanie

Dziękuje Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi
Cóż, trzeba żyć, dopóki się nie umrze Zobaczymy, co będzie dalej.
Amba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-14, 09:56   #34
Nati02
Zakorzenienie

Ja wierze, ze jakos sie ułoży!
Stary 2005-10-14, 10:02   #35
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeeDee13
Akane i jesteś silna!!! Sila było to, ze zdecydowałas sie na nowy zwiazek.
Trochę to trwało, bo przez 7 miesięcy adorowania przez mojego obecnego TŻ, byłam właściwie nieugięta Serce się niby odzywało, ale za bardzo się bałam. Czasem zastanawiam się, czy mimo wszystko nie byłoby lepiej, gdybym odczekała jeszcze dłużej. Ale mam nadzieję, że jak już założę rodzinę, to obawy zbledną a po jakimś czasie szlag je ciężki trafi - może to naiwne, ale bardzo chciałabym, żeby tak było.

Ambie i innym zdradzonym życzę jak najszybszego powrotu do normalności i ponownego zaznania spokoju i bezpieczeństwa Musimy dać sobie radę i pokonać przeszłość.
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-14, 10:02   #36
schizuko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mech
Normalni faceci? Ależ są! Mój TŻ z którym jestem teraz i nie zamieniłabym go na nikogo innego za nic
Niestety, z jakiegoś powodu dużo więcej się plącze po świecie niepełnowartościowych egzemplarzy, ale jest pewna ilość tych 100%, tylko nie można ich przegapić pośród sterty chodzących po ulicach bubli
masz w 100%racje
schizuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-14, 10:58   #37
Altija
Raczkowanie

W moim przypadku zdrada to może za duże słowo, ale jednak ... troszkę długa to będzie opowieść ale chyba warto przeczytać Spotykałam się z gościem ładnych kilka miesięcy, bardziej układ niż związek jednak po pewnym czasie w grę zaczeły wdzierać sie nieprzewidziane wcześniej uczucia, zaczynało się między nami coś więcej, w tym samym czasie rozmawiałam bardzo często na sieci z jedną młodą bardzo sympatyczną dziewczyną, w jednej z rozmów wyznała że poznała mężczyzne swoich marzeń TEGO jedynego, po kilku zdaniach okazało się że ten Jej i ten mój to jeden i ten sam Postanowiłyśmy się poznać w najbliższy weekend, przed wieczorkiem zapoznawczym każda z nas poszła do fryzjera, kupiła nową bardzo seksowną bieliznę.
Pamiętna sobota ...
Zrobiłam mocne drinki (sytuacja trochę stresująca). Koleś też był zaproszony jednak myślał, że jak zawsze będzie to romantyczny weekend ze mną sam na sam. Czekając na Niego porozmawiałyśmy sobie, pośmiałysmy się i ustaliłyśmy plan działania Kiedy przyszedł Ona czekała w samej bieliżnie w łazience, ja w miare szybko rozebrałam Go do bokserek i pod pretekstem wyjścia po coś do picia poszłam po Nią, weszłam do sypialni otworzyłam szeroko drzwi mówiąc " Kochanie na dzisiejszą noc mam dla Ciebie niespodzianke" Stałyśmy tak pięknie wyglądając, pewne siebie z bitą śmietaną w ręku (chciał z nami robić te same rzeczy - żenujące) nigdy nie zapomne Jego miny Skończyło się na tym że koleś ubierał sie przed moimi drzwiami na wycieraczce ... a my we dwie do dzisiaj jesteśmy przyjaciółkami ... THE END
Stary 2005-10-14, 11:02   #38
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1
Angry Dot.: Zdrada :|

Takie egzemplarze powinno sie odstrzeliwać żeby nie mieli szansy dalej krzywdzic Zdrada to dla mnie najgorsza rzecz z możliwych, wątpię czy potrafiłabym wybaczyc Jestem osobą która wiele umie znieść ale zdrady nigdy Nie wiem co bym zrobiła jakbym dowiedziała się że facet mnie zdradza, myślę że byłabym zdolna do wielu rzeczy...

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-14, 11:02   #39
Amba
Raczkowanie

Zastanawia mnie jedno: ile znacie związków wśród ludzi dojrzałych (pokolenie naszych rodziców i starszych), które nigdy nie przeszły problemów ze zdradą?

Tak sobie myślę, że my mamy życie przed sobą i nigdy nie wiadomo, czy nasz aktualny ukochany nie wywinie nam jakiegoś numeru w przyszłości - gdyby mi ktoś 7 miesięcy temu powiedział, że mi się zdarzy coś podobnego, nie uwierzyłabym za nic!! A małżeństwa z długoletnim stażem można chyba uznać za wypróbowane... Ja znam takich małżeństw naprawdę niewiele i to też nie napawa optymizmem
Stary 2005-10-14, 11:03   #40
Izus86
Raczkowanie

GG do Izus86

Cytat:
Napisane przez Altija
W moim przypadku zdrada to może za duże słowo, ale jednak ... troszkę długa to będzie opowieść ale chyba warto przeczytać Spotykałam się z gościem ładnych kilka miesięcy, bardziej układ niż związek jednak po pewnym czasie w grę zaczeły wdzierać sie nieprzewidziane wcześniej uczucia, zaczynało się między nami coś więcej, w tym samym czasie rozmawiałam bardzo często na sieci z jedną młodą bardzo sympatyczną dziewczyną, w jednej z rozmów wyznała że poznała mężczyzne swoich marzeń TEGO jedynego, po kilku zdaniach okazało się że ten Jej i ten mój to jeden i ten sam Postanowiłyśmy się poznać w najbliższy weekend, przed wieczorkiem zapoznawczym każda z nas poszła do fryzjera, kupiła nową bardzo seksowną bieliznę.
Pamiętna sobota ...
Zrobiłam mocne drinki (sytuacja trochę stresująca). Koleś też był zaproszony jednak myślał, że jak zawsze będzie to romantyczny weekend ze mną sam na sam. Czekając na Niego porozmawiałyśmy sobie, pośmiałysmy się i ustaliłyśmy plan działania Kiedy przyszedł Ona czekała w samej bieliżnie w łazience, ja w miare szybko rozebrałam Go do bokserek i pod pretekstem wyjścia po coś do picia poszłam po Nią, weszłam do sypialni otworzyłam szeroko drzwi mówiąc " Kochanie na dzisiejszą noc mam dla Ciebie niespodzianke" Stałyśmy tak pięknie wyglądając, pewne siebie z bitą śmietaną w ręku (chciał z nami robić te same rzeczy - żenujące) nigdy nie zapomne Jego miny Skończyło się na tym że koleś ubierał sie przed moimi drzwiami na wycieraczce ... a my we dwie do dzisiaj jesteśmy przyjaciółkami ... THE END
Heehehe historia jak z filmu ale dobrze mu tak

I ta wogule to współczuje wszystkim dziewczynom któee zostały zdradzone ...łącznie z sama soba... do dzis ciezko mi ufać facetom choc to juz 4 lata po kiepskim incydencie stałam sie bardziej podejrzliwa i nawet jak nie mam powodów do podejrzeń to jakos sama sie schizuje mam nadzieje ze mi to przejdzie a faceci to naprawde maja tupet
Izus86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-14, 11:25   #41
Akane
Zakorzenienie

Smutne jest jeszcze jedno... Ostrzegając innych przed podobnymi zdarzeniami, możemy być postrzegane jako zgorzkniałe, zawistne dziewuchy Mi się to właśnie dzisiaj przytrafiło...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-14, 11:30   #42
Amba
Raczkowanie

Akane, widziałam to oskarżenie pod Twoim adresem i ciśnienie mi skoczyło ze złości Na szczęscie ta dziewczyna była odosobnionym przypadkiem, wszystkie inne osoby wypowiadały się w dużo bardziej wyważony sposób.
Nie życzę jej, żeby musiała na własnej skórze odczuć jak to jest. To po prostu koniec wieku niewinności i do dawnego idealizmu nie ma powrotu.
Nie przejmuj się
Stary 2005-10-14, 11:35   #43
Akane
Zakorzenienie

Już się nie przejmuję. Było minęło.
Stary 2005-10-15, 16:10   #44
Kavala
Rozeznanie

Ja w ogóle nie wiem, co to się dzieje. Wyobrażcie sobie, że wiekszość moich znajomych małzeństw, albo się rozwiodła jakiś rok po ślubie, albo ma zamiar się rozwiesć, albo on ją zostawił dla innej. To robi się nagminne. Jestem przerażona.
Kavala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-15, 17:01   #45
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Ja nigdy mojego bylego (stara historia) nie przylapalam na goracym uczynku, ale kiedys zdarzyla mi sie taka oto historia. Owczesny TZ powiedzial mi, ze jedzie do sasiedniego miastawykonac zlecenie reklamowe w firmie kolegi, a potem ze zostanie u mniego na noc. Poprosilam, zeby zostawil mi numer telefonu pod ktorym bedzie i pozegnalam sie z nim slodko. Poznym wieczorem postanowilam zadzwonic, zeby powiedziec mu dobranoc. Wykrecilam numer komorki - okazalo sie ze "abonent czasowo niedostepny". Postanowilam wiec zadzwonic na numer, ktory mi zostawil. Wydawalo mi sie oczywiste, ze to bedzie numer kolegi, ale ze sluchawki dochodzil jedynie glos automatycznej sekretarki w firmie w ktorej pracowali... Nastepnego ranka (nie spalam cala noc) probowalam wszelkimi sposobami ustalic numer tego kolegi u ktorego TZ nocowal, gdyz jego komorka nadal nie odpowiadala. W koncu udalo mi sie dodzwonic do tego goscia. Okazalo sie, ze...... mojego TZ akurat tam nie ma bo....wyskoczyl po bulki!!!! Po pol godzienie TZ oddzwonil, mowic ze bateria w komorce mu siadla, i ze to wszystko nieszczesliwy zbieg okolicznosci. Hmmm, kto wie jak bylo....
jenn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-15, 22:09   #46
xre
BAN stały

tak sobie mysle.... po co zdradzac???????? nie lepiej zerwac od razu zanim sie to stanie?? Wolalabym zeby chlopak nawet mi smsa napisal jezeli mnie zdradza niz zeby ukrywal cos...dla mnie bez sensu. Wiem tylko tyle ze nie dam wiecej szansy chlopakowi jezeli mnie zdradzi. Albo jestem ja i nikt inny, albo sa inne panny... i mnie nie ma tak jest najlepiej.Na szczescie nie jestem teraz jak ja to nazywam "w toksycznym zwiazku" wiec to mnie juz nie dotyczy
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości