Złość na faceta - o co najczęściej? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-28, 21:55   #31
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Dot.: Złość na faceta - o co najczęściej?

Ale co ma robić? Póki co nie mieszkają razem więc ciężko określić. Z kolei jak ktoś ma w domu nic nie robić to i zawód nie ma znaczenia a partner, którego wybralysmy.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 21:58   #32
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2
Konto usunięte

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4708438 7]Ale co ma robić? Póki co nie mieszkają razem więc ciężko określić. Z kolei jak ktoś ma w domu nic nie robić to i zawód nie ma znaczenia a partner, którego wybralysmy.[/QUOTE]

jest wiele rzeczy które można lub powinno się robić, mamy za mało informacji, mieszka sam czy z rodzicami? jeśli była o tym mowa a nie doczytałam/przeoczyłam to przepraszam...
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 22:44   #33
Miss_Bow
Zadomowienie

Jak ja sie nie wyspie, to jestem potem zła jak osa i bez kija nie podchodzić Moze on też tak ma?

Moj TŻ dużo śpi, ma dosyć stresująca i odpowiedzialna prace, czasami długie zmiany i w niedziele pół dnia odsypia. Wiem, że tego snu potrzebuje (ogółem potrzebuje o wiele wiecej snu niż ja) i nie mecze go, żeby wstawał i spędzał ze mną czas, bo ładna pogoda albo mi sie nudzi, daje mu sie wyspać i tyle.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk, więc czasami brakuje ogonków i kreseczek

24 września 2016 r.
Miss_Bow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 23:24   #34
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Facet ma prawo się wyspać, to fakt.

Ale dla mnie też byłoby dziwne, gdyby mój facet kończył pracę o 14/15, i ciągle by mi mówił, że nie ma czasu się ze mną spotkać bo się musi wyspać na kolejny dzień
Może i ma stresującą pracę, ALE może się do takiej roboty nie nadaje, jeśli przez nią nie jest w stanie robić nic poza pracą, spaniem i, jak przypuszczam, podstawowymi czynnościami typu zjedzenie czegoś/prysznic? Bo ta praca raczej nie stanie się za pół roku relaksująca, zawsze będzie stresująca.

No w każdym razie ja rozumiem wkurzenie, bo sama też bym była wkurzona gdyby facet nigdy nie miał czasu i spotykał się ze mną tylko jak mu akurat przypasuje, a przez resztę czasu olewał.

Twój błąd autorko, że nie dosypiasz żeby się z nim móc zobaczyć. Nie rób tak, to bez sensu.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 00:04   #35
Sherminka
Zadomowienie

Mój Tż nie raz po 14 godzinach pracy śpi 10-12 godzin, taki jest wymęczony. To znaczy, że jemu mniej zależy, bo tyle śpi?
Sherminka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 00:15   #36
Minna
Zielona Driada

Cytat:
Napisane przez Sherminka Pokaż wiadomość
Mój Tż nie raz po 14 godzinach pracy śpi 10-12 godzin, taki jest wymęczony. To znaczy, że jemu mniej zależy, bo tyle śpi?
Są tacy ludzie co tak twierdzą. Mój były facet taki był przychodził do mnie choć mówiłam, że padam na twarz ze zmęczenia po pracy, że jest późno i to nie jest najlepszy pomysł na spotkanie, a on i tak przychodził, bo myślał, że go unikam. Zdarzało mi się zasnąć przy nim ze zmęczenia i wtedy to dopiero były żale, że go lekceważę, że mi nie zależy, że on mnie nudzi w końcu od tego gadania autentycznie przestało mi zależeć

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 00:21   #37
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Ale dla mnie też byłoby dziwne, gdyby mój facet kończył pracę o 14/15, i ciągle by mi mówił, że nie ma czasu się ze mną spotkać bo się musi wyspać na kolejny dzień
Może i ma stresującą pracę, ALE może się do takiej roboty nie nadaje, jeśli przez nią nie jest w stanie robić nic poza pracą, spaniem i, jak przypuszczam, podstawowymi czynnościami typu zjedzenie czegoś/prysznic? Bo ta praca raczej nie stanie się za pół roku relaksująca, zawsze będzie stresująca.

No w każdym razie ja rozumiem wkurzenie, bo sama też bym była wkurzona gdyby facet nigdy nie miał czasu i spotykał się ze mną tylko jak mu akurat przypasuje, a przez resztę czasu olewał.

Twój błąd autorko, że nie dosypiasz żeby się z nim móc zobaczyć. Nie rób tak, to bez sensu.
Dokładnie. W wyjątkowych przypadkach stresujących akcji czy ciężkich dni jak najbardziej ale jako reguła to na pewno nie. Może rzeczywiście ta praca go wykańcza i nie jest dla niego. A może z czasem wypracuje sobie jakieś dobre metody walki ze stresem i będzie mu łatwiej normalnie funkcjonować..wielu policjantów biega albo gra w tenisa czy piłkę lub pływa i to fajny pomysł na rozładowanie napięcia, a w gratisie jeszcze mają lepszą formę co nie jest bez znaczenia w tym zawodzie. inni sięgają po % w większej ilości niż to wskazane i to już nie jest dobry pomysł

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-06-29 o 00:23
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 07:31   #38
Marta2109
Raczkowanie

GG do Marta2109 Send a message via Skype™ to Marta2109

To że autorka się wkurza, jest w pełni uzasadnione. Życie to nie tylko praca i odpoczynek po niej. Jak odpuści, to za parę lat ocknie się w związku w którym wszystko jest na jej głowie, bo miś leży na kanapie przed tv. Facet jest leniem, i musi się ogarnąć.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Marta2109 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 08:05   #39
agatka991
Raczkowanie

GG do agatka991

Cytat:
Napisane przez niezarejestrowana Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że autorce nie chodzi o sam fakt tego, że jej partner za dużo śpi albo że się nie widują tyle ile by chciała tylko o to, że nie robi nic innego poza pracą i snem. I boi się, że w przyszłości będzie tak samo.
Jeśli faktycznie tak jest, to ja ją rozumiem. Sama też nie chciałabym żeby mój facet przez całe życie tylko pracował i odpoczywał po pracy. Coś w życiu trzeba robić poza tym
No nareszcie któraś z dziewczyn zrozumiała moje przesłanie Powtarzałam w poprzednich odpowiedziach, że NIE chodzi o to tylko, że się ze mną nie widzi, bo śpi...ale o to, że właśnie po takiej pracy przyjedzie, je, chwile tv obejrzy i idzie spać...a zajęć innych nie ma, no chyba ze podreperowywanie swego samochodu, którego nie tknął od tygodnia...czasem biega.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Marta2109 Pokaż wiadomość
To że autorka się wkurza, jest w pełni uzasadnione. Życie to nie tylko praca i odpoczynek po niej. Jak odpuści, to za parę lat ocknie się w związku w którym wszystko jest na jej głowie, bo miś leży na kanapie przed tv. Facet jest leniem, i musi się ogarnąć.

No dokładnie o to mi chodzi. Ja bym zrozumiała jakby nie przyjechał, bo po pracy poszedł by sobie na dwie godz na silownie, bo jakby wrocil to by bylo po 19, wiec w sumie mógłby sie czuć zmeczony i iść spać, ale w tym przypadku to dla mnie niezrozumiałe ;/

BTW: Po co Ci architekt? Może jakaś tylko porada? Bo tak się składa, że jestem na ostatnim roku Architektury i Urbanistyki, więc chętnie pomogę o ile będę mogła

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;47084413]jest wiele rzeczy które można lub powinno się robić, mamy za mało informacji, mieszka sam czy z rodzicami? jeśli była o tym mowa a nie doczytałam/przeoczyłam to przepraszam...[/QUOTE]

Mieszka z rodzicami. tak się składa, że przychodzi to obiadek gotowy, sprzątac nie musi bo robi to jego mama (no chyba że wlasny pokój) no i obowiązków związanych z ogródkiem jak np koszenie trawy tez nie ma bo mieszkaja w bloku. Ja na domiar tego wszystkiego, oprócz pracy mam obowiązki w domu, sprzątanie, czy gotowanie obiadu, nawet to koszenie trawnika czy opieka nad młodszym bratem, nie mówiąc o studiach..i w dodatku praca na etat 24h co 3 dni i jakos daje rade, wiec dlatego mnie to jego leniuchoiwanie wkurza...
Stary 2014-06-29, 08:26   #40
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agatka991 Pokaż wiadomość
No nareszcie któraś z dziewczyn zrozumiała moje przesłanie Powtarzałam w poprzednich odpowiedziach, że NIE chodzi o to tylko, że się ze mną nie widzi, bo śpi...ale o to, że właśnie po takiej pracy przyjedzie, je, chwile tv obejrzy i idzie spać...a zajęć innych nie ma, no chyba ze podreperowywanie swego samochodu, którego nie tknął od tygodnia...czasem biega.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

No dokładnie o to mi chodzi. Ja bym zrozumiała jakby nie przyjechał, bo po pracy poszedł by sobie na dwie godz na silownie, bo jakby wrocil to by bylo po 19, wiec w sumie mógłby sie czuć zmeczony i iść spać, ale w tym przypadku to dla mnie niezrozumiałe ;/

BTW: Po co Ci architekt? Może jakaś tylko porada? Bo tak się składa, że jestem na ostatnim roku Architektury i Urbanistyki, więc chętnie pomogę o ile będę mogła

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Mieszka z rodzicami. tak się składa, że przychodzi to obiadek gotowy, sprzątac nie musi bo robi to jego mama (no chyba że wlasny pokój) no i obowiązków związanych z ogródkiem jak np koszenie trawy tez nie ma bo mieszkaja w bloku. Ja na domiar tego wszystkiego, oprócz pracy mam obowiązki w domu, sprzątanie, czy gotowanie obiadu, nawet to koszenie trawnika czy opieka nad młodszym bratem, nie mówiąc o studiach..i w dodatku praca na etat 24h co 3 dni i jakos daje rade, wiec dlatego mnie to jego leniuchoiwanie wkurza...
czyli masz typowy ból dupki. On śpi, on nie musi robić obiadu, nie musi się opiekować bratem a ja muszę!!! koniec świata. Daj facetowi żyć.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 08:45   #41
klempaa
Zakorzenienie

Mówcie co chcecie, ale dla mnie to nie jest normalne.
Jak on wyobraża sobie dorosłe (bo teraz sie tak nie zachowuje) życie? Będzie miał żonę i dziecko, i co - codziennie po pracy w spanie? A gdzie domowe obowiązki, a gdzie wspólne spędzanie czasu, budowanie relacji z rodziną? I nie, to że on teraz nie musi sprzątać to nie jest argument- bo dorosły chłop powinien matce w domu pomóc, a nie zalegać przed TV.

Autorko, na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy nie ma innych niepokojących sygnałów, że to leń.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 09:21   #42
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

I to jest właśnie kwestia wyboru partnera a nie tylko wykonywanego zawodu. Ja mam pracę biurową i zdarza mi się wrócić wypluta do domu ale w przypadku autorki problem jest gdzie indziej.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 09:24   #43
Marta2109
Raczkowanie

GG do Marta2109 Send a message via Skype™ to Marta2109

Cytat:

BTW: Po co Ci architekt? Może jakaś tylko porada? Bo tak się składa, że jestem na ostatnim roku Architektury i Urbanistyki, więc chętnie pomogę o ile będę mogła [COLOR="Silver"]
Wrociłam na Wizaż po dłuższej przerwie, i całkiem zapomniałam o podpisie, w mobilnej wersji go nie widziałam. Przepraszam za wprowadzenie w błąd - dom już stoi .

A co do wątku, to moim zdaniem lepiej jest inspirować i motywować faceta do aktywności - daje to lepsze efekty niż zrzędzenie i wkurzanie się. W moim przypadku się (przeważnie) sprawdza. Chociaż TŻ też szuka miliona wymówek.... A drzemki w środku dnia uskutecznia się w domu Spokojnej Starości. Młody facet w sile wieku, który potrzebuje drzemki w ciągu dnia mnie dziwi.
Marta2109 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 09:32   #44
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marta2109 Pokaż wiadomość
A drzemki w środku dnia uskutecznia się w domu Spokojnej Starości. Młody facet w sile wieku, który potrzebuje drzemki w ciągu dnia mnie dziwi.
A mnie nie do konca, bo sama mialam kiedys taki okres ze drzemka byla mi potrzebna i koniec kropka.
Ale autorko, on 2tyg temu skonczyl szkole i pracuje od 2 tygodni? Moze musi sie najzwyczajniej w swiecie przyzwyczaic.
Za to brak jakichkolwiek obowiazkow domowych jest przerazajacy
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 09:33   #45
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

dokładnie

i śmieszą mnie te głosy, że autorka jest bluszczem
koleś kończy pracę o godz. 14/15, więc ma spokojnie te 5-7h na jakąś aktywność, zanim pójdzie spać (i będzie spał te 8h do godz. 5 rano), więc co w tym dziwnego, że autorkę oburza fakt, że on się nie chce w tym czasie z nią spotkać?

i kogo obchodzi, że niektórzy nie widują się po 3 miesiące? ja bym takiego chorego związku nie chciała, bo i trudno takie coś wtedy związkiem nazwać, widywanie się 4x do roku
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 09:40   #46
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

A dla mnie to, że ktoś pracuje 8 godzin dziennie i to jeszcze w takim systemie, że kończy o 14/15 godz i codziennie wraca taaaki zmęczony, jest po prostu śmieszne. Jeśli tak jest to niech zmieni pracę, bo co to za życie praca - spanie?
I może wysuwam daleko idące wnioski, ale ja myślę, że chłopakowi nie zależy tak bardzo jak autorce na związku. Powinien łaskawie coś od siebie dać, trochę czasu poświęcić.
A to, że piszecie, że przecież niektórzy jeszcze rzadziej się widują? Co z tego, jak ktoś się zgadza na taki układ, to jego brocha no nie?
Autorko moim zdaniem masz za chłopaka jakąś mameje, zastanów się czy chcesz z takim leniwcem przespać swoje życie.
Stary 2014-06-29, 09:46   #47
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
A dla mnie to, że ktoś pracuje 8 godzin dziennie i to jeszcze w takim systemie, że kończy o 14/15 godz i codziennie wraca taaaki zmęczony, jest po prostu śmieszne.
A moze taki ktos ma chronotyp sowy.

Argumenty o widywaniu sie co 3 miesiace.. slabe. Mam kolezanke w takim zwiazku i az sie zaczelam zastanawiac czy ten chlopak naprawde istnieje. Zreszta sama mowila ze jakby mieli razem zamieszkac to by sie pozabijali. No coz..zycze powodzenia.

To ze chlopak sie najzwyczajniej w swiecie opitala w domu najlepiej nie wrozy. Ale takiego autorka sama wybrala
Stary 2014-06-29, 10:05   #48
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Argumenty o widywaniu sie co 3 miesiace.. slabe. Mam kolezanke w takim zwiazku i az sie zaczelam zastanawiac czy ten chlopak naprawde istnieje. Zreszta sama mowila ze jakby mieli razem zamieszkac to by sie pozabijali. No coz..zycze powodzenia.

To ze chlopak sie najzwyczajniej w swiecie opitala w domu najlepiej nie wrozy. Ale takiego autorka sama wybrala
ale to, że on się opitala w domu to równie dobrze może źle świadczyć o rodzicach, prawda?
Stary 2014-06-29, 10:27   #49
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
ale to, że on się opitala w domu to równie dobrze może źle świadczyć o rodzicach, prawda?
Oczywiscie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 12:16   #50
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Akurat jakby miał chronotyp sowy, to byłby śpiący w ciągu pracy, ale po południu by był już ożywiony i by funkcjonował wtedy najlepiej, a nie spał. Wręcz wolałby później chodzić spać, a nie zasypiał w dzień.

Z kolei gdyby miał chronotyp poranny, wstawałby wcześnie i dobrze by się czuł rano, ale też nie znaczy to, że o 16 taka osoba pada z nóg i zasypia, po czym śpi przez 13 czy 14 godzin

Zresztą większość ludzi się dostosowuje i ich chronotyp się przesuwa, bo niestety, ale większość ludzi musi wstawać rano i iść do pracy, a nie może siedzieć w nocy i iść spać o 3 nad ranem, no chyba że ktoś ma akurat pracę pozwalającą na coś takiego, ale to raczej mniejszość.

Może to kwestia dostosowania się do nowej pracy, ale wcześniej chodził do szkoły i też chyba musiał wstawać rano, żeby do niej iść? Więc jego tryb dnia się nie zmienił jakoś drastycznie.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 12:27   #51
Minna
Zielona Driada

Niestety zdarzają się panowie (mam nadzieję, że niezbyt często), którzy potrafią tylko pracować i odpoczywać, nic poza tym

Mam takiego sąsiada, jego żona skarży się na niego bardzo często, że nic nie robi, niczego od niego nie można wyegzekwować. Zawsze jest ten sam tekst: wróciłem z pracy, jestem zmęczony i tak co dzień, w weekendy odpoczywa po tygodniu pracy i tak w koło a kobieta zajmuje się wszystkim: dziećmi, lekarzami, podwozi do szkoły, odrabia lekcje z dziećmi, zakupy robi itd. aż mi jej żal widzę jak ciągle jest w ruchu, jak jej się pali robota w rękach, a małżonek ma to w wszystko w nosie. Tyle, że to małżeństwo z bardzo długim stażem już i tam się już pewnie nie zmieni nic.

Stary 2014-06-29, 13:37   #52
agatka991
Raczkowanie

GG do agatka991

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4708663 4]dokładnie

i śmieszą mnie te głosy, że autorka jest bluszczem
koleś kończy pracę o godz. 14/15, więc ma spokojnie te 5-7h na jakąś aktywność, zanim pójdzie spać (i będzie spał te 8h do godz. 5 rano), więc co w tym dziwnego, że autorkę oburza fakt, że on się nie chce w tym czasie z nią spotkać?

i kogo obchodzi, że niektórzy nie widują się po 3 miesiące? ja bym takiego chorego związku nie chciała, bo i trudno takie coś wtedy związkiem nazwać, widywanie się 4x do roku [/QUOTE]

Jak dobrze, że ktoś mnie rozumie i nie twierdzi, że przesadzam Tak jak napisałaś, nie jestem bluszczem, kobieta bluszcz to osoba która chce mieć faceta dla siebie dzień w dzień, kontroluje go itp. Ja taka nie ejstem, ma dużo swobody...ale widocznie niektórzy niedoczytują tego co pisze W każdym razie nadal nie wiem jak to zmienić...przecież nie powiem mu - nie śpij tyle
Stary 2014-06-29, 13:54   #53
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sherminka Pokaż wiadomość
jest różnica między 8 a 14 godzin pracy... dokładnie to 3/4 etatu.
Cytat:

dokładnie o to mi chodziło, czy robi coś innego poza pracą i spaniem, w sumie nie robi, ugotowane, posprzątane, w bloku mieszkają więc roboty koło domu, w ogrodzie nie ma, po Twoim opisie autorko takie właśnie odniosłam wrażenie dlatego zaskoczyły mnie te ataki że to problem z niczego bo to nie jest problem z niczego, sprawa do obgadania i przyjrzenia się... jak z takim facetem budować przyszłość, rodzinę? gdzie obowiązków jest masa! zaraz się odezwą głosy że jeszcze nie mieszkają razem że coś tam.. jasne, prawda, ale jak on się nie chce zobaczyć ze swoją kobietą którą podobno kocha i z którą spędzanie czasu powinno być frajdą, radochą to gdzie tu mowa o typowych obowiązkach domowych życie to nie tylko praca i spanie.. zupełnie nie dziwię się autorce że ma z tym problem.
Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
czyli masz typowy ból dupki. On śpi, on nie musi robić obiadu, nie musi się opiekować bratem a ja muszę!!! koniec świata. Daj facetowi żyć.
nie sądzę że to ból dupki, autorka widzi w nim lenia i tyle. a to jest problem...
Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Mówcie co chcecie, ale dla mnie to nie jest normalne.
Jak on wyobraża sobie dorosłe (bo teraz sie tak nie zachowuje) życie? Będzie miał żonę i dziecko, i co - codziennie po pracy w spanie? A gdzie domowe obowiązki, a gdzie wspólne spędzanie czasu, budowanie relacji z rodziną? I nie, to że on teraz nie musi sprzątać to nie jest argument- bo dorosły chłop powinien matce w domu pomóc, a nie zalegać przed TV.

Autorko, na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy nie ma innych niepokojących sygnałów, że to leń.
dokładnie...

jakbym zapytała faceta czy się widzimy dziś/jutro/pojutrze a on na to: no nie wiem ale nie nastawiałbym się... to dla mnie by to było: no nie wiem czy będzie mi się chciało, jak zachce mi się spać to nie przyjadę...

facet pracuje i śpi i jeszcze ma problem ze spotkaniami więc spotykają się wtedy jak jemu pasuje, masakra...
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 14:34   #54
agatka991
Raczkowanie

GG do agatka991

I nie wiem co teraz...ja jestem jeszcze w pracy, o 16 koncze, a pracuje od 6 czyli 10 h...i teoretycznie powinnam mu dziś powiedziec, że się nie zobaczymy to musze się wyspać... Co robić kobitki?
Stary 2014-06-29, 14:38   #55
Konto usunięte

Cytat:
I nie wiem co teraz...ja jestem jeszcze w pracy, o 16 koncze, a pracuje od 6 czyli 10 h...i teoretycznie powinnam mu dziś powiedziec, że się nie zobaczymy to musze się wyspać... Co robić kobitki?
a on nie proponuje spotkania?
Stary 2014-06-29, 14:39   #56
pffe
BAN stały

Cytat:
POROZMAWIAĆ z nim a nie sobie snuć jakieś intrygi.
Stary 2014-06-29, 15:26   #57
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

3 dni to nie wieczność,poza tym każdy potrzebuje innej ilości snu. Wolałabyś,żeby przychodził do ciebie i w połowie opowiadanej przez ciebie historii zaczął chrapać

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 16:04   #58
Sunrise64
Raczkowanie

Niestety wydaje mi się ze opcja może być jeszcze jedna. Chłopak autorki nie śpi po pracy. Niestety sama to przeżyłam, a razem ze mną mnóstwo koleżanek. Teraz jestem starsza, mój związek jest stabilny i jestem go pewna, ale nie powiem.. Nim zamieszkalismy razem mój B. rownież "odpoczywał po pracy" lub ewentualnie "grał w playa". Zawsze po czasie dowiadywałam się ze nie spał, a wesoło spędzał czas z kolegami. A pamietam ze tez zastanawiało mnie ze nigdy nie ma czasu ani sił. Czy nasze spotkania były tak męczące ze nie mogliśmy się zobaczyć? Zawsze można razem pod kołderke i odpoczywamy wspólnie. Faceci o tym nie wiedzą? Z jakiegoś powodu nie chcą z nami odpoczywać (choć to nie zawsze znaczy ze nas nie kochają czy mniej im zależy).

Ja moją zagadkę odkryłam Jako ze mój chłopak bardzo lubił kolegów to zamiast do mnie chodził do nich. Finalnie to nic nie znaczy, młode lata za nami, teraz mieszkamy razem, koledzy w sposób naturalny się wykruszyli

Nie wiem jak w Twoim przypadku Autorko, absolutnie niczego nie uznaje za pewnik. Pracuje jednak z chłopakiem który ma "tyyyyle obowiązków" i z jego dziewczyną. Widują się jedynie w weekendy. Od jego stylu życia włos jeży się na głowie, w jego życiu jest mnoooostwo kobiet, nie ma dnia ze idzie spać o 22 ani weekendu bez imprezy. A dziewczyna czeka z utęsknieniem na każdy weekend w którym ma dla niej czas (w soboty max do 21.30)...
To już może hardcorowy przypadek bo tyle kobiet, ja niczego nie sugeruje Mogłabym napisać książkę o chłopakach "chodzących wcześniej spać", dlatego mimo ze raczej rzadko zabieram tu głos, tym razem musiałam

Stary 2014-06-29, 16:24   #59
Minna
Zielona Driada

No to może autorko złóż swojemu facetowi niespodziewaną wizytę? zawsze możesz powiedzieć, że chciałaś mu zrobić niespodziankę może uda Ci się zobaczyć jaka jest rzeczywistość, czy faktycznie odpoczywa albo śpi, czy może zwyczajnie nie ma go w tym czasie w domu

Stary 2014-07-07, 22:23   #60
agatka991
Raczkowanie

GG do agatka991

No i dziewczynki zle się dzieje Wczoraj mial wolne, wszystkie moje propozycje spedzenia czasu byly na "nie". Ostatecznie nie przyjechał. Choc dobrze wiedział, że teraz 10 dni z rzedu ma pracę, ja też sporo więc się raczej nie zobaczymy

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości