![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Mój TŻ zamiast spedzic wakacje ze mna woli je spedzic z kolegami. co robic? :(
O co pytasz, autorko. Wybrał, co wolał, tyle. O czym z nim gadać. Chyba tylko: "żegnam, miłego urlopu".
A ty zaplanuj wspaniałe wakacje w tym czasie, żebyś nie myślała za dużo o tym panu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój TŻ zamiast spedzic wakacje ze mna woli je spedzic z kolegami. co robic? :(
I jak ? Co postanowiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
rozstalismy sie... nie ma sensu ciągnąć czegoś na siłe... jest mi cieżko nie powiem bo 2 lata poświęciłam na tą znajomość. (Może dla kogoś to niewiele ale dla mnie to dużo czasu gdyż jestem nieśmiała i niełatwo nawiązuje nowe znajomości).
Ktoś mi napisał, że nie mam szacunku dla siebie... możliwe ze nie mam ale z drugiej strony wcześniej naprwde dobrze nam się układało. tylko niedawno ja miałam dużo stresów, bo sesja, bo obrona u niego w pracy i ze zdrowiem sie popsuło więc założyłam ten wątek dlatego żeby poradzić się kogoś bezstronnego co mogę zrobić... nie mam dużego doświadczenia w związkach (to był mój pierwszy chłopak) więc niekiedy mogę sobie coś wyolbrzymić... na koniec dowiedziałam, się ze widać ze przytyłam i powinnam cos z tym zrobic. i jeszcze płakał jak mówil ze musi zrezygnować ze sportu ale nasz koniec zwiazku spotkala obojetnosc... tak wiec to tylko potwierdzilo teorie o tym ile warty byl nasz "związek". jak myslicie wyslac mu wszytskie prezenty ktore od niego dostalam? mam na mysli głownie bizuterie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Daj sobie spokój z odsyłaniem. Po co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
zeby nie myslal ze mi tylko na prezentach zalezalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Weź przestań. Facet Cię nie traktował poważnie, byłaś dla niego dodatkiem do życia, a nie częścią życia, a Ty się martwisz, co pomyśli? Może jeszcze, że nazwie Cię strasznym słowem na M?*
Ja bym nic nie oddawała i nawet sobie tym nie zaprzątała głowy. *materialistka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Nie ma powodu niczego odsyłać. Byliście razem, chciał - obdarowywał. To takie jakieś zaściankowe z tym oddawaniem prezentów.
Jeśli sam się upomni - wyśmiałabym go. A z tymi uwagami o przytyciu - burak. Dogadałabym mu na koniec tak, żeby to jego ego wielkie i puste jak balon - pękło z hukiem. Jeszcze gdyby coś powiedział, że byłaś z nim tylko dla prezentów - potwierdziłabym. "A niby z jakiego innego powodu miałabym być z kimś takim?' Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2014-07-09 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
po prostu nie chce tych rzeczy, szkoda wyrzucac a tylko beda mi niepotrzebnie przypominaly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Wyjdziesz na egzaltowaną panienkę. Po co. Rzeczy to rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
To sprzedaj w lombardzie. Oddaj biednym, wyrzuć do kubła, opchnij na allegro albo daj w prezencie nielubianej cioci. Ale nie odsyłaj ich jemu, błagam Cię bo nie ma to żadnego sensu. Co on sobie o Tobie myśli to już nie powinno Cię obchodzić. Było-minęło, całe szczęście dla Ciebie bo ten koleś to istna chodząca porażka. Ciesz się, że z kretynem nie zmarnowałaś pół dnia dłużej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Brawo! Autorko gratuluje decyzji. A prezenty zatrzymaj. Uwaga o zmianie twojej wagi jest obrzydliwa, świadczy zaś niewątpliwie ,że twój były chłopak to pospolity burak.
Edytowane przez Nanashi82 Czas edycji: 2014-07-09 o 21:41 Powód: Błąd interpunkcyjny- brak kropki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję, to najlepsza decyzją jaką podjęłaś. Prezentów nie oddawaj, na nim to i tak nie zrobi wrażenie. To zapatrzony w siebie goguś.
Ciesz się, że jesteś sama, masz szansę spotkać porządnego faceta. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Tak jak dziewczęta wyżej już pisały, ja też myślę, że podjęłaś słuszną decyzję. Zasługujesz na kogoś komu będzie naprawdę na Tobie zależało i zobaczysz, że spotkasz taką osobę.
![]() A co do biżuterii to absolutnie jej mu nie odsyłaj. Zawsze możesz zrobić z niej jakiś użytek, jak wyżej już dziewczyny pisały - sprzedać, dać komuś czy cokolwiek innego. ![]() 3maj się ciepło, pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
On się Tobą znudził.
To początek końca.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.