Chłopak i niepewność co do zdrady. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 11:01   #31
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
Dot.: Chłopak i niepewność co do zdrady.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ale dlaczego skupiasz złość na obcej lasce a nie na swoim chłopaku, który Cię zdradzał?
To typowe: kobieta z ktorą facet zdradzi to zdzira, a facet to biedny omamiony przez nią misiaczek.
Stary 2014-07-03, 11:10   #32
ElectricLove
Raczkowanie

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ale dlaczego skupiasz złość na obcej lasce a nie na swoim chłopaku, który Cię zdradzał?
No bo Ona wiedziała ze jestem z Nim , a z resztą Jestem na Niego wściekła i Dziś zadzwonie do Niego i mu wygarne
ElectricLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 11:10   #33
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Zachowaj reszte godnosci i po prostu odpusc. Co Ci da jakakolwiek konfrontacja z ta dziewczyna? Nic, bo przeciez i tak juz wszystko wiesz. Zlapalas swojego chlopaka na paskudnym klamstwie i oszustwie. Autorko, on Cie zdradzal za Twoimi plecami, dociera to do Ciebie czy jeszcze jestes w amoku? Czego jeszcze potrzebujesz, zeby przejrzec na oczy?
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 11:12   #34
moniaaa91
Raczkowanie

Hmm. Może z jednej strony autorka nie powinna bawić się w donosiciela, ale z drugiej wyświadczyłaby 'koleżance' przysługę. Skoro tamta chce a nie potrafi zerwać z chłopakiem dlaczego by jej nie pomóc? Przecież to właśnie było przyczyną tego zamieszania.
moniaaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 11:15   #35
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ElectricLove Pokaż wiadomość
Dziś zadzwonie do Niego i mu wygarne
Nie ma sensu. To, ze niby on jej pomaga w zerwaniu z jej chlopakiem (dobrze zrozumialam?), to przeciez kolejne klamstwo. Oklamywal Cie z lekkoscia i skutecznie, to i na pewno latwo mu przyszlo wymyslic nowa scieme. Naprawde, szkoda by mi bylo nerwów na rozmowy z kims tego pokroju. Bylabym pewna, ze jestesmy na zupelnie innym poziomie intelektualnym i emocjonalnym, wiec po co? Nie chce byc identyfikowana z klamcami i oszustami.

Owszem: zlosc, smutek, zal jest potrzebny, wiec pozwól sobie na to. Ale nie drap w tym jeszcze mocniej, bo szkoda nerwów. Wystarczy Ci juz to co wiesz.

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2014-07-03 o 11:17
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 11:20   #36
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniaaa91 Pokaż wiadomość
Hmm. Może z jednej strony autorka nie powinna bawić się w donosiciela, ale z drugiej wyświadczyłaby 'koleżance' przysługę. Skoro tamta chce a nie potrafi zerwać z chłopakiem dlaczego by jej nie pomóc? Przecież to właśnie było przyczyną tego zamieszania.
Przyczyną zamieszania był chłopak, który zdradza i oszukuje.

Zadzwoni do tamtego i co powie, jakie ma dowody? Ośmieszy się tylko, tamta dziewczyna mu po swojemu wytłumaczy jak to jakaś zazdrosna panienka chce rozbić jej związek. Na co, po co
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 11:21   #37
ElectricLove
Raczkowanie

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;47143729]Nie ma sensu. To, ze niby on jej pomaga w zerwaniu z jej chlopakiem (dobrze zrozumialam?), to przeciez kolejne klamstwo. Oklamywal Cie z lekkoscia i skutecznie, to i na pewno latwo mu przyszlo wymyslic nowa scieme. Naprawde, szkoda by mi bylo nerwów na rozmowy z kims tego pokroju. Bylabym pewna, ze jestesmy na zupelnie innym poziomie intelektualnym i emocjonalnym, wiec po co? Nie chce byc identyfikowana z klamcami i oszustami.

Owszem: zlosc, smutek, zal jest potrzebny, wiec pozwól sobie na to. Ale nie drap w tym jeszcze mocniej, bo szkoda nerwów. Wystarczy Ci juz to co wiesz.[/QUOTE]

Tak dobrze zrozumiałaś . muszę z nim zerwac bo on powiedział ze niewie czy dalej ze mną będzie .
ElectricLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 11:29   #38
sistermorphine
Rozeznanie

przede wszystkim okropnie się Ciebie czyta. polecam jakieś kropki i inne znaki przystankowe używane w odpowiednich miejscach.

wg mnie to ściema i chłopak kręci z tą laską. był niezadowolony, że dowiedziałaś się o nich w taki sposób i poprosił ją o przysługę, zapewniając, że ma być spokojna, bo i tak wkrótce się rozstaniecie. ona połknęła haczyk i ochoczo się z Tobą spotkała, coby wszystko 'wyjaśnić'. kopnij go w tyłek, bo widać, że to palant.

sistermorphine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 12:10   #39
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dorosnij! Sory ale kto o zdrowych zmyslach dzwoni na skarge do matki chlopaka
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 12:18   #40
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
No własnie niewiem;/ muszę sb chyba rozumu wbić do głowy..
I to w trybie ekspresowym.
Posłuchaj, jesteś robiona w wielkiego balona. Zastanów się dlaczego Twój chłopak tak żywo zainteresował się problemem koleżanki. Muszą być blisko ze sobą skoro ona mu się zwierza i prosi o ingerencję. Może na tyle blisko, że gra na dwa fronty. Z chłopakiem jej tak źle i chce odejść a z Twoim pisze słodkie smsy i wyznania. W życiu nie kupiłabym historyjki o pomocy biednej dziewczynie co to boi się sama odejść. Jej faceta w to nie mieszaj. Ja bym odeszła z godnością, dała im wolną drogę do gruchania sobie i przyprawiania rogów jej facetowi.

I na przyszłość - nieważne, jak dobre relacje będziesz mieć z matką chłopaka. Nigdy nie zwierzaj się z problemów w związku.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 12:35   #41
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

[/COLOR]

No bo Ona wiedziała ze jestem z Nim , a z resztą Jestem na Niego wściekła i Dziś zadzwonie do Niego i mu wygarne
Ale on chyba też wiedział, że jest z Tobą, no nie?

I jak już coś to on powinien być wobec Ciebie lojalny, a nie jakaś nieznana dziewczyna. Pomyśl trochę. A faceta kopnij w zad i przebadaj się czy Cię czymś nie zaraził. Pozdrawiam.
Stary 2014-07-03, 12:35   #42
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przecież to ich wytłumaczenie w ogóle się nie klei. Laska z jednej strony "prosi" Twojego TŻ o pomoc w zerwaniu, a z drugiej nie chce, żeby jej facet wiedział o tych smsach. No to jak niby Twój TŻ jej tymi smsami pomógł? Poza tym to jest proste i logiczne, że oni mają jedną wspólną wersję i że ona potwierdza wszystko co on mówi - bo oboje boją się, że romans się wyda. Naprawdę uważasz, że "kochanka" by otwarcie powiedziała co się święci? Mając od lat innego partnera i narażając się na wykrycie? Bez żartów, nie bądź naiwna.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 13:50   #43
kennedy
Zakorzenienie

1 zerwac z chlopakiem natychmiast. moze byc przez telefon- i tak nie zasluzyl na wiecej.

2 napisac na fejsie wiadomosc do chlopaka tamtej laski ze dziunia go zdradza
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 13:53   #44
Minna
Zielona Driada

Jak dla mnie misiu do odstrzału

Okłamywał Cię, jeśli to była zwykła pomoc koleżance w ożywieniu związku tejże (w co nie wierzę), to powinien Cię o tym poinformować i zapytać, czy się zgadasz na coś takiego.

Dodatkowo owa koleżanka powinna sobie, jeśli już, wybrać na pomocnika kolegę wolnego. Jej zachowania nie będę komentować

Dla mnie to był flirt (jeśli tylko), a teraz obracają kota ogonem, bo się wystraszyli, że potracą partnerów.

Nie będę owijać w bawełnę. Luby przyprawia Ci rogi.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 15:36   #45
weak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
1 zerwac z chlopakiem natychmiast. moze byc przez telefon- i tak nie zasluzyl na wiecej.

2 napisac na fejsie wiadomosc do chlopaka tamtej laski ze dziunia go zdradza
Otóż to - jedyne właściwe rozwiązania.
To jego wina, bo to on powinien iść po rozum do głowy i nie zgadzać się na tego typu akcje (nie flirtować z inną panną, albo nie tylko nie flirtować), bo na ingerencję osób trzecich nie mamy wpływu, ważne, żeby pozostać wiernym i nie dać się uwieść, bo jeśli się kocha własną dziewczynę to to naprawdę nie jest jakiś wielki wyczyn jak mniemam

W każdym bądź razie dziewczynie też należy się kara za wpierniczanie się w czyiś związek i zawracanie zajętemu facetowi.
Może jak się wyda jej numerek to następnym razem pomyśli, zanim przyczyni się do rozpadu czyjegoś związku (podkreślam przyczyni, a nie bezpośrednio spowoduje).

You can't change what's already happened.
I wish you could. But... You just can't.

09.11.2012

weak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 16:07   #46
Stace
Zakorzenienie

Łojezu, przeczytałam, ale to jest tak napisane że mało co zrozumiałam, w dodatku akcja za akcją, no nie nadążysz

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Poza tym, sorry, ale mi się wydaje że to jedna z tych lasek, która będzie w kółko się szarpać z misiem, niby tam na chwilę zerwie, ale w końcu i tak będzie wracać, widać to po stylu pisania . No i nikt normalny po takich akcjach by się nie zastanawiał co robić

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 16:16   #47
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Łojezu, przeczytałam, ale to jest tak napisane że mało co zrozumiałam, w dodatku akcja za akcją, no nie nadążysz

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Poza tym, sorry, ale mi się wydaje że to jedna z tych lasek, która będzie w kółko się szarpać z misiem, niby tam na chwilę zerwie, ale w końcu i tak będzie wracać, widać to po stylu pisania . No i nikt normalny po takich akcjach by się nie zastanawiał co robić
Dokladnie tak samo to widze.
Stary 2014-07-03, 18:14   #48
veronicas15
Zakorzenienie

O mamo, przecież widać że ściemniał i kręcił Nad czym tu się jeszcze zastanawiać?
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 18:37   #49
HealthOne
Zadomowienie

zrobiłaś z siebie durnia tym telefonem do tej dziewczyny. Do matki chłopaka też.
Jakby mu na tobie zależało to by nie strzelał oczami na boki i nie flirtował, a tak to nie dość że dzieciak (jak i ty) to jeszcze nieuczciwy. Długo razem nie zajedziecie.
Stary 2014-07-03, 22:14   #50
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Jako jedyna z tego towarzystwa zachowaj klasę i zerwij ze swoim chłopakiem i nie mieszaj się do związku tamtej dziewczyny - ich sprawa że oboje są wobec siebie nielojalni za plecami - ten chłopak bo mówi Ci że się nią nudzi a ona bo wymyśla jakieś intrygi. Notabene do matki narzeczonego bym w życiu z własnej woli nie zadzwoniła

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości