![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Psy - cz. III
My tez jesteśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A to i ja w tym wątku Dafi pokażę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Elwirka-Elmirka :D
|
O, jak fajnie
![]() Lexi, może zrobimy taką listę jak na kocim, czyli wypisanie wizażanek i ich psiaków? Najszybciej będzie otworzyć ' kto nadał najwięcej wiadomości' i spisać z listy nicki. Same możemy podać imiona psów ![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
Kala - urodzila sie specjalnie dla mnie
![]()
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
I nie miał żadnych problemów w tamtych okolicach. O ile to o to samo chodzi. Nie zagłębiałam się w temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
i ja z Fartem ( posokowiec bawarski) melduję się
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Naczelna Nastolatka
|
spoko, gruby ma jakąś wydzieliną, której nie miał do tej pory. Z tego co przeczytałam może to być podrażnienie albo infekcja bakteryjna. I pierwszy sposób leczenia to właśnie płukanie środkiem odkażającym (np. rivanol).
#39 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() To moj Fart, jego usmiech i spacer z kicia - znajda |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahahaha LOL!! ![]() Cytat:
Bierzesz na przykład Tantum Rosa i strzykawkę, po czym po prostu wstrzykujesz kilkakrotnie do napletka taką miksturę, można nieco rozmasować, wypłukać po prostu ![]() Melduję się i ja z Balem ![]() Zaczęliśmy pseudo podstawy do agility, a tak naprawdę do obi - impreza w naukę przechodzenia przez tunel - no i generalnie mam tak pięknego faila nagranego na filmiku, że się śmieję do siebie za każdym razem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam milutkowego zdjęcia, bo on jak ja - ucieka przed aparatem
![]() Ale za to byłam dziś u dziecioków znów i kotałkę już jest taaaaaaki duży ![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...26190923_n.jpg ![]() Sugar poznałaś magiczną moc tunelu? Tunel-zasysacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Kropka czająca się na sąsiada za płotem (3 albo i 4 x większego od niej Husky'ego
![]() Mała opanowała dzisiaj "poproś" i "siad" (czasem się kładzie), powoli zaczyna dawać łapę. Kupiłam jej wczoraj szelki czerwone - okazało się że producent, od którego ma obrożę jest z Częstochowy i to na dodatek po drodze z miejsca gdzie mam praktyki do domu. Zapłaciłam całe 20 zł ![]() Pierwszy raz została dzisiaj sama w domu i nie zjadła wyposażenia żadnego ani nie nabrudziła. Jestem pod wrażeniem. Ale za to jak wróciłam to myślałam że mi wejdzie na głowę z radości i oczywiście zaczepiła mi pazurkiem spodnie do biegania ![]()
interior designer food lover Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2014-07-11 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli "Super Kura" to Ty to tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
Ależ z niego przystojniak! ![]() Pokaż filmik ![]()
![]() |
#44 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Aż mi się chce szczeniaczka ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- A Baloo to będzie miał jeszcze czarny nos, czy mu zostanie taka śmieszna plamka? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Naczelna Nastolatka
|
no właśnie, za każdym razem jak czytam o szczeniaku to też chcę takiego
![]()
#46 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja nie mam miejsca ani kasy na więcej psów
![]() Myślałam tylko, żeby może kiedyś (tzn jak się przeprowadzimy na swoje) wziąć czasem jakiegoś tymczasowicza. Ale pewnie TŻ będzie kręcił na to nosem. |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Naczelna Nastolatka
|
ja też nie mam kasy, teraz ledwo dajemy radę. I mój Paweł za każdym razem puka się w głowę jak zaczynam o trzecim psie marudzić. I dobrze bo to byłoby głupie i nieodpowiedzialne.
![]()
#48 |
Wtajemniczenie
|
Psina wskakiwała pod wodę z węża ogrodowego, przy podlewaniu kwiatków, jest mokry aż do skóry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() poka filmik! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Potem jest wycieranie do sucha. I tak codziennie, chyba że jej pokażę coś równie interesującego
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
A my po pierwszym domowym groomingu. Zamówiłam DVD z Anglii "grooming your cairn terrier" obejrzałam dwa razy i dzis rękawiczki i poskubalismy dobre pol godziny
![]() ![]() ![]() ![]() A dzis w szkółce po dwóch tygodniach przerwy był niesamowicie szczęśliwy spotykając sie ze swoimi przyjaciółmi. Jakies dwa kilometry przed dojechaniem na miejsce zaczął piszczeć i skomlec w aucie. Jestem pewna ze wywęszył gdzie jedziemy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
A ja dziś zaobserwowałam z okna niesamowitą scenkę.
Pies był na terenie przy domu, który jest ogrodzony, pies nie wyjdzie. przybiegł kot, który był gdzieś w sadzie poza tym ogrodzeniem. Ale potrafi przez nie przejść po przystawionych z obu stron grubych gałęziach. I jakby usiłował go namówić na pójście za nim. Wychodził z ogrodzonego, stawał za ogrodzeniem i prosił psa aby tak samo wszedł. I tal kilka razy sytuacja się powtórzyła. Jakby mu pokazywał, "zobacz , to jest łatwe". Pies niby próbował , wspinał się stojąc na tylnych łapach przy płocie , podbiegał do furtki i próbował otworzyć. Szkoda mi się zrobiło, zeszłam , otworzyłam mu furtkę. I pobiegły do sadu/też ogrodzony/. Nie wiem co tam robili, wrócili obaj po kilku minutach. Cieszę się, że się skumplowali o potrafią porozumieć. Kasza z malinami nie zaszkodziła. Kupa normalna w konsystencji tylko z pestkami malin i lekko różowa. Mój pies zrobił różową kupę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa zaś tam :P Teraz śmierdzi jak zatęchła szmata od tego wiecznego moczenia w jeziorze, jutro jak będzie ciepło zrobimy wielkie pranie szczyla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niee wstydzę się ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nimfa, możemy zrobić listę, chociaż szczerze powiem, że mało mi się chce wczytywać w wątek i tworzyć listę z imionami, może jak ktoś chce być na liście niech do mnie napisze po prostu na priw i poda imię zwierza i ew. inne dane jakie by chciał tam zawrzeć?
![]() Wybaczcie, ale ja ogólnie nie mogę za bardzo siedzieć przy kompie, jako że dysk mi się nieco uszkodził parę dni temu i plecy mnie bolą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Naczelna Nastolatka
|
lexie, to część lędźwiowa pleców?
grubella, prawie jak jednorożec ![]() Będzie offtop, przepraszam, ale nie mam gdzie tego napisać ![]() ![]()
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2014-07-12 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Naczelna Nastolatka
|
a ja miałam niedawno, na dwa dni odpadłam z życia, leżałam w domu i wyłam przy każdym ruchu. Masakra.
#58 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
To miałyśmy chyba to samo, też nie mogłam się ruszać. W środę wieczorem mnie złapało, prawie doczołgałam się do nospy i nurofenu, połknęłam i czekałam 2 godziny zanim mogłam się poruszyć.
![]() W czwartek też praktycznie nie mogłam się ruszać, w piątek trochę lepiej było ale bolało no i dziś jest tak w miarę, dalej boli ale już dużo lżej. Masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Naczelna Nastolatka
|
no moja droga, ja wzięłam 20 zastrzyków, pod dwa w jednym wkłuciu. Bez tego nie było opcji jakiegokolwiek ruchu. Generalnie coś strasznego. Ból wyjątkowej jakości.
#60 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja zrobiłam wszystko by uniknąć zastrzyków, bo mam totalną igłową fobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.