![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: On żartuje czy próbuje mnie wykorzystać? LOVELAS?
Cytat:
Bo jego teksty to raczej typowe prtalowe podrywowce. Jeśli chcesz też go podrywać bo uważasz, że jest atrakcyjny to brnij, ale jeśli tak nie uważasz, a myślisz nim tylko dlatego że ciągle o sobie przypomina to odpuść. Nie zachowuj się jak jedna z tych lasek co ulegają bo mówił, że chce, a same się nie zastanowiły czego chcą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
O matko, przeczytałam wątki autorki tego wątku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Hmm,jak dla mnie to wizażanki pierwsze wylatują z chamskimi tekstami a nie Autorka wątku -nie widzę tutaj żadnego ataku z jej strony .
![]() A co do wątku to chyba Autorka nie zrozumiała wcześniejszych rad wizażanek ,skoro założyła konkretny z podobnym problem -niektórym ludziom nie da się pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy
![]() Powiem ci, że na wielu portalach mężczyźni trakują kobiety przedmiotowo, nie doświadczyłam tego na własnej skórze, ale slyszałam od koleżanek, ze tak jest często- przoduje sympatia (nie wiem czy moderator nie wytnie ![]() Ale nie zniechęcaj się, ja na portalu poznałam mojego męża ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Ja też doczytałam. Mam dla autorki jedną radę, za którą mam nadzieję mnie nie zaatakuje. Nie musisz się umawiać, ani brać pod rozwagę jako kandydata do spotykania każdego kto się odezwie. Za bardzo się naginasz, bo ktoś okazał Ci zainteresowanie i "przełykasz" cokolwiek nie tak by z nim było: poprawczak-przejdzie, prostytutki-przejdą. Tak nie można! Trzeba mieć swoje oczekiwania (faceta z takimi a takimi cechami nie chcę) i odrzucać "oferty". Inaczej zostaniesz z pierwszym lepszym bo on chciał, a wartościowe osoby przejdą Ci koło nosa, bo przecież już "kogoś masz". Jesteś ładna, naprawdę stać Cię na więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie autorka jest albo trollem i lubi prowokować albo tzw "attention whore" która potrzebuje stale czyjejkolwiek uwagi i zainteresowania jak powietrza.
<ciach dane> Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-07-19 o 04:11 Powód: usunięcie danych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ok. ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi że to troll, no nie wierzę że są takie laski o takim toku myślenia
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Po co? Po co rozmawiasz z facetami, którzy Cię nie interesują? Gdyby mnie ktoś zaczepiał w ten sposób to poprostu bym to zignorowała/zablokowała go. Już któryś raz jakis facet w necie proponuje Ci spotkanie na seks, a Ty kontynuujesz znajomość i zastanawiasz się o co mu chodzi. Nie wierzę, że jesteś aż tak naiwna. Czemu poprostu go nie zignorujesz? Masz aż tak niskie poczucie własnej wartości?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
[1=54ce3fbc88f185a30110098 9ca5a9ee48614e14d_61d6310 24e2fc;47361389]Hmm,jak dla mnie to wizażanki pierwsze wylatują z chamskimi tekstami a nie Autorka wątku -nie widzę tutaj żadnego ataku z jej strony .
![]() A co do wątku to chyba Autorka nie zrozumiała wcześniejszych rad wizażanek ,skoro założyła konkretny z podobnym problem -niektórym ludziom nie da się pomóc.[/QUOTE] Zauważyłaś? Odpowiadają pretensjonalnie z chamskimi docinkami a jeżeli zwróci się uwagę i powie swoje.. To się bulwersują i lecą bany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha - na fb można kogoś zablokować ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mowy nie ma, nie poddam się, jestem zdeterminowana kochana! ![]() Jednakże pełno zbokusów niewyżytych przesiaduje na portalach, bez względu na to czy portal społecznościowy czy randkowy, stare dziady żonami by się mogli frustraci zająć ![]() ![]() Ale też ostatni wywnioskowałam, że.. Nie ma sensu też szukać na siłę, sam się znajdzie. A w sposób hinduski wychowani nie jesteśmy, żebyśmy mogli pokochać każdego, kto będzie chciał z nami być nieważne z jakich względów - jeśli będzie mi pisane znaleźć drugą połówkę to będę szczęśliwa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba faktycznie boje sie samotnosci, brakuje mi czulosci, obecnosci drugiej osoby. Tracę nadzieję że poznam kogoś wartościowego, wezmę sobie do serca Twoje rady i mam nadzieję, że je zacznę wcielać w życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
wyslij mu jakąs fotkę i powiedz,że to ty :p
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Serio - zastanów się. Do tej pory zaangażowałaś się w znajomość z kolesiem z poprawczaka, z kolesiem, który zaliczał wszystko, co się ruszało, z kolesiem, który chciał sobie kupić Azjatkę, z kolesiem, który miał iść do więzienia, z kolesiem, który Ci jasno powiedział, że liczy na seks z Tobą. Nie widzisz, że coś jest nie tak? Nie widzisz, że trochę to towarzystwo jest dziwne? Że "ktoś wartościowy" to raczej nikt, na kim do tej pory Ci zależało? Zastanów się, na ile zależy Ci na bliskości z kimś fajnym, ciekawym, dobrym, miłym, a na ile na bliskości z kimkolwiek, kto się nawinie. Jeśli wolisz to drugie - to się umów z tym, o którym tu piszesz. Tylko nie miej pretensji później, że będzie się z Tobą spotykał do pierwszego seksu. A jeśli wolisz to pierwsze - usuń konta z portali typu fotka, a zacznij uśmiechać się do chłopaków na ulicy czy w kawiarniach. Być może któryś będzie chciał Cię poznać. Poznać Ciebie, a nie pomacać i iść w swoją stronę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku.
Przeglądałam Twoje inne wątki i wiesz co... nie mogę w to uwierzyć. Ja tez dość długo szukałam kogoś online, na początku byłam naiwna, ale po czasie łatwo można wybadac o co facetowi chodzi, a jak już mówi o tym wprost to w ogóle. Wiesz co sie robi w takich sytuacjach? Blokuje. Nie odpisuje na wiadomości. On pisze, bo Ty za każdym razem odpisujesz. Po co? Sama widzisz ze gość jest idiotą, dlaczego potrzebujesz opinii innych? Słuchaj siebie. P.s. ja zrezygnowałam z internetowego rabdkowania po roku, nie na moje nerwy. Juz po miesiącu zaczęłam sie spotykać z chłopakiem z którym kiedyś razem pracowałam. Jestesmy razem dwa lata. Nie odradzam Ci usuwania konta, ale ostrożności. Jeśli facet od razu gada o seksie to tylko Cię wykorzysta i tutaj nie trzeba byc omnibusem życiowym aby to wiedzieć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
po drugiej stronie szafy
|
Radziłabym wszystkim stronom dyskusji spuścić z tonu. Jeśli uważacie użytkownika za trolla - nie wypowiadajcie się w wątku, proste. Troll żyje dzięki Waszym odpowiedziom
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Za wczesnie mówić o pechu do facetów w Twoim wieku
![]() ![]() Spojrzałam na te dane, które ktoś tu podesłał, nie wiem czy to Ty czy nie, ale odradzałabym zdjęcia na portalach w podobnym tonie. Jesteś bardzo ładna, a dając w dodatku atrakcyjne zdjęcie dostaniesz masę wiadomości od przygłupów- łowców urody i dziewczyn na jedną noc. Może zamieść jedno zdjęcie ukazujące czym się interesujesz, a nie pokazywanie od razu całej sylwetki. Albo najlepiej wcale nie zamieszczaj- wtedy będziesz mieć bardzo mało odpowiedzi, za to większość będzie konkretna. Widzę, ze ktoś zgłosił antyrecenzentkę i efekty jej białego wywiadu. Ma wyjątkowo obrzydliwy awatar, szkoda, że tego nie da się zgłosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.