![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ ma gdzieś moje zdrowie i dobre samopoczucie? HELP :(
rembertowa, napisałam, że koleś jest mega nierozsądny w tych spacerach. To też obejmuje wychodzenie na tak długo w upał, bez wody itd.
I wcale nie uważam, że ona musi z nim chodzić i nie ma prawa odmówić. Mnie by nikt nie zmusił za nic do ćwiczeń z Chodakowską, czy jeżdżenia na rowerze, co autorka podała jako przykład fajnych ćwiczeń. Tylko nigdzie nie zauważyłam, żeby ona nie chciała z nim chodzić już nigdzie, nigdy, wcale. Raczej, że chciałaby być uprzedzona, dokąd jest wyjście i na jak długo. No i tu facet faktycznie zachowuje się jak debil, bo być może, gdyby wcześniej jej powiedział, że plan jest taki i taki (nie mówię o chodzeniu w upale i podczas okresu), to może miałby zadowoloną towarzyszkę spaceru, a nie gotową kłótnię. Bo zaraz tu dojdziemy do wniosków standardowych pt. "rzuć misia". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Też nie rozumiem jak ktoś może nie lubić spacerów bo sama uwielbiam. Ale na długi spacer idę przygotowana: woda, kanapki, słodycze, owoce, wygodne buty i nakrycie głowy. Chłopak Autorki dostaje od niej sprzeczne sygnały - z jednej strony dziewczyna mówi : NIE ale idzie z nim na spacer (i to 30 km) bez przygotowania. Na smyczy ja ciągnął? W jaki sposób ją do zmusił do tak długiego spaceru bez przygotowania? Po 1 km bez wygodnych butów już by mnie nie widział, po 5 km bez wody - leżałabym zemdlona pod płotem - i to byłby dla niego czytelny sygnał że nie ciągnie się dziewczyny z okresem, bez przygotowania na spacer w upale. Facet łoś a dziewczyna - nieogarnięta. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-07-24 o 08:12 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
Zgadzam się. Mnie też aż tak długie chodzenie na co dzień by męczyło, a jestem zdrowa. Też by mnie bolały nogi. Nie każdy to lubi. Takie jest moje zdanie. A i te 20 km wolę zrobić na rowerze niż na piechotę. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-07-24 o 19:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Jak do niego nie dociera to sie odwroc i idz do domu. Ale to ze wazysz 50kg to nie wiem co to za argument
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.