![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sucha skóra z którą już sobie nie radzę
Cytat:
ja myślę, że ten brak ściągnicia (no, moja akurat po wszystkim się ściąga, tylko po tym mniej) wynika z zawartości kwasu mlekowego. Maseczka z awokado brzmi smakowicie, muszę spróbować!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]()
Drogie Wizażanki
dzis dostałam info o Wielkim Testowaniu produktów na AZS (suchą skórę, łuszczącą się) Biodermy. Sama zaczynam testy niedługo, więc zapraszam do zgłaszania się. Szanse są spore, a ja jestem ciekawa czy któraś z Was uzywała tego kosmetyku. Piszcie czy wart jest uwagi. [link do bloga]
http://mamali-testuje.blogspot.com/ Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2014-11-06 o 16:59 Powód: link do bloga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie na suchą skórę najlepiej sprawdza się olejek arganowy, teraz mam taki 3 w 1 z bielendy i używam go tez do pielęgnacji włosów. Argan świetnie nawilża i do tego jest bardzo wydajny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Ja kupiłam w aptece olejek arganowy kosmetyczny i bardzo dobrze nawilża, lepiej niż ten od Bielendy 3w1
![]() Nadaję z telefonu, mogę robić błędy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Witam,
Powiem ze tez mialam taki problem i szczerze powiedziawszy skora byla mocno sciagnieta albo mnie okropnie swedziala ze drapalam sie czasami do krwi . Moja rada jest taka przeszlam przes wszystkie biothermy apteczne i oliwki johnsona (czytaj oleje mineralne zapychajace i podrazniajace skore) nivee dove itp Moja rada jest nastepujaca tylko nie zwariowac kup sobie w dobrym sklepie polski phenome albo ze zdrowia zywnosci olej z avokado albo oliwe z oliwek organiczna z certyfikatami lub maslo kakaowe zrob sobie domowej roboty balsam albo krem i go uzywaj do mycia ciala kup sobie zwykle mydlo syryjskie albo szare bialy jelen i ci przejdzie. za duzo chemii robi swoje pozdrawiam poczytaj sobie sklady tych kosmetykow ktore masz z dokladnym zrozumieniem co zawieraja a potem bedziesz wiedziec skad wzial sie twoj problem skora potrzebuje 2 do 3 tygodni aby widziec zmiany taki proces regeneracji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Za wszystkie rady serdecznie dziękuję
![]() Problemem jest chyba strasznie twarda woda w rurach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.