![]() |
#31 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Czy tylko ja jestem taka niedoskonała? Dlaczego tak się czuję?
Cytat:
To są kompleksy, rzeczy które Tobie zatruwają życie, a przez innych są najczęściej w ogóle nie zauważone, albo zignorowane, dlatego że są zwyczajne, naturalne, oczywiste, jeśli mówimy o żywej kobiecie, a nie wyretuszowanym zdjęciu. Cytat:
Może po prostu zmień definicję piękna i uznaj, że tworzą je rzeczy inne niż ładne brwi czy paznokcie? ![]() I wiesz, czytając Twojego posta uświadomiłam sobie, jak wiele mam własnych fizycznych defektów. Ale gdyby ktoś mnie wczoraj o nie zapytał, to nie wymieniłabym nawet połowy. Bo tego typu rzeczy nie mają żadnego znaczenia w realnym życiu, więc po prostu o nich nie myślę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
dokładnie ![]() Jezu jak ja widze te zbotoksowane gwiazdy to aż mi się niedobrze robi... Twarz nieruchoma, jeden grymas- masakra... ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Obrzydliwie to wygląda, akurat jadłam i aż zemdliło...
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli Socha faktycznie majstrowała coś przy buzi to chyba w akcie jakiegoś chwilowego zamroczenia intelektu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-07-30 o 01:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Mnie ona najczęściej wygląda na transwestytę. I to takiego raczej niezbyt urodziwego, bo zdarzają się bardzo uroczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i w porządku bo właśnie o to chodzi. NIE MA czegoś takiego jak "ideał" podobający się wszystkim. Jednemu się ktoś spodoba, innemu nie, co dla jednego jest wadą, dla drugiego jest zaletą. Więc po co sobie marnować życie schizowaniem, że się nie doskakuje do wydumanego ideału, skoro taki po prostu nie istnieje. Bo wszyscy mają jakieś szczególne cechy- nawet nie wady, po prostu swoje osobiste cechy które czynią nas niepowtarzalnymi: chudy lub wielki zadek, mikre lub większe piersi, paznokcie okrągłe lub owalne, włosy takie albo śmakie, blizny, pieprzyki, piegi, brwi cieniutkie lub krzaczaste, itp, itd. Mnie np. rozwala, jak widzę osobę pod tytułem Niki Minaj (nie wiem czy tak się to pisze) Jak dla mnie karykatura człowieka, dosłownie. A chyba robi za jakiś wzór piękności dla sporej rzeszy, bo co raz widzę w mediach, czego dosłownie .... nie ogarniam ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Jesteś niedoskonała, bo jesteś... żywa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.