![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: w lipcu - APARAT CYFROWY SONY, ZESTAW PERFUM, PIELĘGNACJĘ
Szukam tych trzech dowolnych lakierów..
Są jeszcze jakieś oprócz: Lakier nabłyszczający, kolor Pudrowa Malwa, Yves Rocher Lakier nabłyszczający, kolor Popielaty Irys, Yves Rocher Lakier IT COLORS Pomarańcza, Yves Rocher ?
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Miniaturki odpadają,szukam tylko całych flakonow jak w wish,balsam tez nie ,same zapachy jak za szczoteczke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Znalazlabys cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Proponuje aparat za ekspres,
a jesli nie to kapsulki za: Bourjouis, korektor healthy mix (kolor light radians) - użyty kilka razy Eveline, Odżywka wzmacniająca z diamentem, użyta 2-3 razy Calvin Klein, Pure White puder rozjaśniający w kompakcie, z gąbeczką, kolor Beige Ocher, tester, nowy Podkład Max Factor Xperience 45 Raw Silk 15 tester, użyty 1 raz Bronzer Yves Rocher, ubytek niewielki, Mysle, ze mniej wiecej cenowo wyjdzie tak samo. ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
witaj, mam poza wątkiem tablet GoClever i71 praktycznie nieużywany, oddany do informatyka, który zwiększył obszar dzialania wifi, jedyną wadą w tym momencie jest co jakiś czas drganie ekranu, które wycisza się po 2-3 min. Mam go z wymiany, miałam z nim małe przeboje ale po naprawie jest okej. Z uwagi na to wszystko mogę oddać za aparat+coś drobnego i buty i tableta (z ładowarką). Na życzenie mogę zrobić dowolne decoupage lub scrapbooking na tyle tabletu
![]() http://www.i-outdoor.pl/mustang-botk...ima,id990.html -> sklep gdzie kupowalam buty, są tu wszystkie informacje ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie :
koszula jeansowa Śródziemnomorskie lato, woda toaletowa Yves Rocher, mam pudełeczko 65/75 ml Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Bvlgari, Jasmin Noir, ok. 14/30 ml Salvador Dali, Dali ok. 80/100 ml Lolita Lempicka, Si Lolita EDT, ok. 20/80 ml żel pod prysznic YR bronzer YR peelingi mgiełka opalająca suchy olejek korektor bourjois więc sporo ![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Przypominam się
![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Niestety nie, szukam samej kolorówki. To jak robimy?
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Niestety nie widzę nic za JPG, pozdrawiam!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mogłabym wymienić : Kerastese – nektar termiczny do modelowania włosów suchych 10ml Kerastese – odżywka do włosów bardzo suchych i uwrażliwionych 10ml Kerastese – szampon odżywczy do włosów suchych i uwrażliwionych 10ml Mixa Sensitive Skin Expert CC krem łagodzący przeciwko zaczerwienieniom 2ml Radical – szampon do włosów przetłuszczających 5ml Head&Shoulders szampon przeciwłupieżowy 10ml Playboy Play it Sexi Body Lotion 6ml Farmona Tutti Frutti masło do ciała liczi i rambutan 7ml Bruno Banani 20ml Za: żel YR musli i miód, Lempicka Si.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
akurat na tych rzeczach mi najmniej zależy
![]()
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Wiesz co wymienilam sie jednak z kims innym, rozumiesz sama
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Te dwa balsamy negocjoje juz z dwoma osobami ale Jart jest wolny. Moze za ktorys z blyszczykow yves rocher? Np za ten naturalny roz? dobrałabyś coś za tę nieotwieraną miniaturkę błyszczyka z YR?
Edytowane przez kitschia Czas edycji: 2014-08-20 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No niestety, przewertowałam wątek ten, i książkowy, i nic więcej mi się nie przyda... Olejki mam 3 otwarte, peelingi też w zapasie, a nie chcę wybierać na siłę, bo później ![]() ![]() W takim razie byłaby ta pierwsza opcja. Co Ty na to?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Dr Jart+ Silver Label ma 50 ml, co d wymianki to u ciebie na obecna chwilę widzę ten puder calvina kleina, ale nie za bardzo mam co zaproponowac w zamian..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
a czy wiesz może jak ciemny jest ten puder calvina kleina? ja w macu jestem NC15 i to tak na styk, bo coś jaśniejszego też by się przydało, wiec boję sie zawsze przy kolorówce czy nie będzie za ciemne
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- to wiesz co? finalizujmy ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Czyli ja daje jart+ silver label,korektor lumi magique, probki a ty blyszczyki Yves rocher, puder calvin klein plus ewentualnie jeszcze (jeśli dorzucisz) albo np vichy wodę termaną albo z yves rocher oliwe z prowansji? cco o tym myślisz? jeśli coś sie nei zgadza albo uważasz że nie fair to pisz od razu, jakoś się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Skusiłabym się na róż Cabana Boy lub coś podobnego, lotiony do układania włosow w atomizerze i pewnie jeszcze coś tam...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- I jeszcze: Oriflame Vip Night lub krem do cery mieszanej, naczynkowej. Chetnie tez grube termoloki ![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
ja to juz slepa jestem bo mi żel umknął
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, mimo najszczerszych chęci niestety nic z tego, co wypisałaś mi nie pasi. Nie trujesz, na tym polega dogadanie się
![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
słuchaj, poszukałam swatchy w necie i okazało się że ty masz odcień dość ciemny, znaczy dla większości ludzi normalny, ale ja mam bardzo jasna skóre - tzn w lecie NC15 ale zimą to jeszcze jasniejsza jestem ;/. więc tego pudry bym nie brała. bo wyjde na marcheweczke w nim ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Borki polecialy a tableta chetnie wymienie za perfumy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
balsamy są cały czas dostepne. to może zaproponuj co bys chciała za te 3 błyszczyki
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- wiesz co , tylko te błyszczyki ewentualnie widziałam, a za jarta to nie bardzo, ale będę zaglądac ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- z Yves rocher uzywam tylko kolorowki ![]() ![]() a teraz szukam dobrych skladowo balsamow/masel(takich firm jak np organique) do ciala, cieni w kremie, ciekawej kolorowki (ale napoczetej lub swiezej tzn zeby nie byla taka ze np zostala polowa lub mniej ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Myślę, że w takim razie spasuję poki co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Hej
Właściwie nie ma sprawy, mogę oddać wszystko, co wymienione w mini produktach, choć przeglądają swój wątek zauważyłam, że nie wpisałam ilości saszetek z chusteczką enzymatyczną - mam ich 5 sztuk ![]() U Ciebie mogę wziąć: Szampon z hamamelisem lub Vichy, woda termalna 150 ml lub Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy ALE do każdego z powyższych dodałabym kilka ml (do 5 ml max, bo taki mam atomek) nowego zapachu Lanvina Jeanny, ilość ml uzalezniona od wartości produktu (np. peeling pewnie jest droższy niż olejek ![]() Każdy z wymienionych mi pasuje, bo to i tak na zapas. Po prostu ty wybierz ten, z którym łatwiej Ci się rozstać. Propozycja druga: Za pozostałe mini oddasz Denivit i też będzie ok ![]() Kochana, mnie pasuje każda opcja, także spokojnie pomyśl ![]() Myślę, że jak dobrze pójdzie, to już dziś dobijemy targu ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hmm, to ja myślę, że zrobimy może tak, jak było na początku: Za próbki które chciałaś ode mnie na początku i Banany wezmę Lolitę i żel cedrowy, a ze swojej strony dorzucę 2 saszetki żelu pod prysznic. Czyli:
Kerastese – nektar termiczny do modelowania włosów suchych 10ml Kerastese – odżywka do włosów bardzo suchych i uwrażliwionych 10ml Kerastese – szampon odżywczy do włosów suchych i uwrażliwionych 10ml Mixa Sensitive Skin Expert CC krem łagodzący przeciwko zaczerwienieniom 2ml Radical – szampon do włosów przetłuszczających 5ml Head&Shoulders szampon przeciwłupieżowy 10ml Playboy Play it Sexi Body Lotion 6ml Farmona Tutti Frutti masło do ciała liczi i rambutan 7ml Avon żel pod prysznic 2 saszetki Bruno Banani Za Twoje: Lolita i żel cedr ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Tak, potwierdzam, lecę na priva ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.