![]() |
#31 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Woodstock - wasze zdanie
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też słucham, powiedzmy, takiej muzyki (wolę cięższą, szybszą), ale jakoś się nie pcham do tych tłumów, nie każdego to musi jarać ![]() Podoba mi się niebieska część Twojego podpisu ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-08-01 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O tej pannie z tipsem to taka moja luźna dygresja ![]() To tak jakbym ja sie miała wypowiedzieć na temat dlaczego nie chodze na dyskoteki? ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak wyglądają moje paznokcie: http://4.bp.blogspot.com/-nkFi_-h0pz...wietlikiem.jpg jakbyś miała wątpliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Buc
|
Cytat:
nie wiedziałam, że bycie nawaloną w miejscu publicznym jest nielegalne. ehehe. ![]() a swoją drogą - komuś się nie podoba to nie jedzie, podoba się to jedze, po jasną cholerę oceniac czy festiwal czy innych ludzi?
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Festiwal jak festiwal
![]() Edytowane przez susuanne Czas edycji: 2014-08-01 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
a cóż to za festiwal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze chciałam pojechać, jeszcze mi się nie udało
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co, myślisz, ze jak ich wyzwala to nie wrócą? Na otwarta imprezę? No nie sadze. Jakiej opinii? Opinie wyrabiają Woodowi media, ludzie, którzy tam nigdy nie byli, bo 'o Boże, tam cpanie, seks i chlanie'. Nie znam ani jednej osoby, która by tam była, wróciła i mówiła ze spotkała samych zbokoli i cpunow. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Służby porządkowe oczywiście też są i pilnują sprawy - jednak wyjaśnij mi w jaki sposób zorganizować służbę pilnującą pół miliona ludzi, by nie uprawiała seksu/robiła dziwnych scen? Ile ich musi być? Wszędzie i jednocześnie? Może połączyć wood z festiwalem policji i straży miejskiej ![]() I ponownie pytam - jak wyprosisz kogoś z otwartej imprezy? Możesz wyprowadzić z terenu (nie wiem na jakiej podstawie...) to wróci, ew możesz zamknąć za kratkami - wyobraź sobie paraliż i ilość zamkniętych ludzi... specjalne więzienia turystyczne składane jak lidl ![]() Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2014-08-01 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Ja chciałam tylko dopisać, że na woodstocku są też prysznice płatne, z ciepłą wodą i zamkniętą kabiną, więc jak ktoś nie chce się myć w kranach to ma alternatywę. Ja jeździłam kiedyś pociągiem ze Szczecina do Żar sama i jakoś żyję. Do Kostrzynia już autkiem i wygodnie parkuję na wydzielonym parkingu. Strasznie demonizują ten festiwal i tyle.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
byłam parę razy, pierwszy raz za dzieciaka dużą grupą (miałam 16 lat, ludzi było ok 30 z mojej miejscowości), później juz jako dorosła osoba i za każdym razem jestem oczarowana i zakochana w tej imprezie. Jasne że zdarzają się sytuacje niezbyt przyjemne (osobiście nigdy mnie nie dotknęły) ale tak jest na każdym wielkim zbiorowisku ludzi. Jak ktoś jedzie się bawić to się bawi, jak ktoś jedzie ćpać to ćpa, ale na siłę nikt nikomu nie wsadza w usta czy w rękę. Tam o dziwo jest ogromna tolerancja na dziwność i inność. Śmieszą mnie opinie ludzi krtykujących Woodstock mimo że nawet tam nie byli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tych wszystkich krytykujących tego typu festiwale - jeśli ktoś chce widzieć te wszystkie straszne rzeczy, które tam się dzieją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Gipssis też sobie tą pannę wyobraziłam mimowolnie jako amatorkę disco z tipsami
![]() Moje zdanie jest takie, że demonizują strasznie i to każdą informację o tej imprezie. Tak jak ostatnio czytam, że pociągi przepełnione w kierunku kostrzyna i zaraz awantura: to wina tych ćpunów, punków, brudasów(wszystko na jednym tchu wymienione). Ale nikt z tych moherów(wiek nieważny a stan umysłu) nie pomyśli logicznie, że pkp woodstock co roku zaskakuje normalnie tak samo jak zima drogowców ![]() Ja byłam parę razy, bawiłam się świetnie. Moja koleżanka od dzieciaka jeździ tam z rodzicami, widziałam tam sama wiele rodzin z dziećmi. Dodam do tego, że na co dzień straszny ze mnie czyścioch i uwielbiam się myć ale jakoś dałam radę i było naprawdę ekstra za każdym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
W temacie niebezpiecznego woodstocku, herezji, przemocy i cholerawieczego, które się tam dzieją - przez policję odnotowane zostało 148 zdarzeń (większość to posiadanie narkotyków i drobne kradzieże) na ok 750tys ludzi.
Ktoś wskaże miasto z 3/4 miliona mieszkańców, gdzie w ciągu weekendu jest mniej zanotowanych zdarzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Byłam 4 razy i jestem na nie. Może dlatego, że wolę zdecydowanie bardziej kameralne festiwale (na 10 tys. ludzi a nie 750 tys.)...
Najgorsze - toi-toie. Nie wiem, jak to sie dzieje, że ludzie srają DOOKOŁA, no klapa zasrana, u góry zasrane, wszystko zasrane. Kur*** jak można nie umieć ucelować?? Jak oni to robią?? ![]() W tym roku zamiast kranów pojawiły się natryski - to zdecydowanie na +, tylko że ich liczba też się zmniejszyła... :/ Ludzie są spoko, ale są też tacy, którzy tylko komentują cycki itd Na + wszelkiego rodzaju warsztaty. To jest bardzo fajne, niestety często pokrywa się z koncertami (tymi przed godz. 21), więc ciężko się rozdwoić. Zasrane lasy. Cytat:
Ogólnie widywałam lepsze festiwale i jakoś do mnie nie przemawia argument "otwarci na inność", "tolerancja" itd., bo na innych festiwalach też tak jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Na pewno lepszy niż Sunrise w Kołobrzegu. Miałem wątpliwą przyjemność podróżować z uczestnikami tego festiwalu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Byłam na Woodstocku 2 razy(2012 i 2014 r.) i z pewnością jeszcze tam wrócę ![]() ![]() ![]() ![]() Woodstock to nie tylko koncerty to również spotkania ze znanymi osobami w ASP oraz pokazanie wschodniej kultury w pokojowej wiosce Kryszny. Na Asp byłam na spotkaniu z Janem Komasą i 2 aktorami z ,,Miasto 44". W pokojowej wiosce oglądałam różne tańce i pantomimy. Oczywiście mógłby ktoś stwierdzić, że członkom Kryszny zależy by zachęcić do wstąpienie w ich szeregi. Ja natomiast uważam, że robią to delikatnie i można to traktować jako poznanie kultury- zajęcia z jogi, gotowania, tańce, pantomimy, koncerty rock,punk,reggae. Jechałam w tym roku pociągiem musicregio(woodstockowy) z Poznania 2 sierpnia o godzinie 8:55 to było naprawdę spokojnie, bez problemu zdrzemnęłam się nawet ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli ktoś się boi o czystość to zachęcam do spędzania chociaż jednego dnia na Woodstocku- naprawdę warto! A jeśli ktoś się pobrudzi, to zawsze jest darmowa umywalnia, można chwilę poczekać i jest się czystym- czasem się zdarzy, że ktoś w trakcie czekania oblewa innych, ale groźne to nie jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Zarcie krisznowcow coraz drozsze, ja te same porcje jadlam za 5 a niektorzy za chyba jeszcze mniej.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jak korzystałam z prysznicy płatnych to miałam ciepłą wodę, widocznie miałaś pecha. Ale fakt, jak ktoś jest mocno przywiązany do higieny, czystości itd. nie powinien tam się wybierać. To samo jak ktoś nie lubi tłumów, imprez masowych, nie ma przecież obowiązku na woodstock jechać. Dużym plusem tego festiwalu jest to, że jest całkowicie za darmo ale dla niektórych z oczywistych wzgledów to bedzie minus i ja to rozumiem. Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-08-05 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka, ze jak ktos będzie chciał się przyczepic to się przyczepi. To sa tylko 3-4 dni, można przezyc myjac się w zimnej wodzie, my mamy zawsze chusteczki nawilzone, w razie awari są ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ja jezdzilam do miasta sie umyc prysznic 2 zl xd
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
jestę wieszczę
|
Jechałam pociągiem z woodstockowiczami, burd nie było, za to było bardzo zabawnie i sympatycznie. Na pewno dużo lepiej, niż z młodzieżą "umcy, umcy, zone, zone, lubię jabłko obgryzione", która patrzy na człowieka, jakby od razu oceniali, że masz gacie z targu
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Przy całej sympatii, ekhem... http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/138253a2/Brudstok-2014-_18
(+18). A według tego, co mi znajomi mówili to takie przypadki niestety można mnożyć. Choć nagrywający wcale nie mądrzejszy ![]() Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2014-08-05 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moi drodzy, nawet na płatnym Openerze bywają problemy na polu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;47582802]Przy całej sympatii, ekhem... http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/138253a2/Brudstok-2014-_18
(+18). A według tego, co mi znajomi mówili to takie przypadki niestety można mnożyć. Choć nagrywający wcale nie mądrzejszy ![]() Co jest szokującego w tym co robi nagrana para? Przytulają się, trochę obmacują, całują. Nie uprawiają seksu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Tu mnie z kolei rozbroił kontrast, z jednej strony wszystkie możliwe gołe części ciała, a zaraz potem pokazane małe dzieci
![]() ![]() Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2014-08-05 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Biała Dama
|
Nie byłam nigdy, po pierwsze odstraszają mnie warunki, czyścioch jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.