![]() |
#31 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Gdzie spędzają czas wykształcone "stare" panny?
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47663284]U mnie tak samo wyglada. Wnioskowac mozna zatem, ze spacja jest Ci blizej nieznana. Miejmy nadzieje, ze niedlugo odkryjesz jej tajemnice zanim ktos straci wzrok.
Taa, planowales i plan znalazl swoj finisz na Wizazu, gdzie pytasz jak kogos poznac. Chytry plan. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Idac dalej tropem tej marnej metafory mozna dodac, ze autor bedzie dlugo stal na przystanku moknac i oczekajac na to, aby choc podmiejski autobus otworzyl przed nim swoje drzwi.[/QUOTE] Oh, starałam się być po prostu delikatna. I taktowna. Przecież nie napiszę, że w końcu pozostaną mu rozklekotane konne furmanki względnie drezyna z napędem ręcznym. Ja jestem słodka i niewinna, więc żmijowatość zostawiam Tobie ![]() Oczywiście to żart, bo cenię Cię akurat za szczerość i nie uważam za żmiję.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Nie przesadzaj kochana i wykładów z ortografii mi tu nie rób.
Po prostu szybko piszę i drobny błąd może mi się trafić.To raczej takie przyzwyczajenie,ale jeśli już tak Cię to drażni to postaram się być bezbłędny. Jeśli po takich przecinkach oceniasz człowieka, to może nie mów już nic, będzie lepiej dla nas obu.Chcesz mi dogryźć to znajdź inny powód, ale wątpię że będzie trafiony. Nie takich odpowiedzi się spodziewałem, nie ukrywam. Wiele z Was aż uderza jadem po oczach. Zastanawiam się tylko czy czasami nie trafiłem w kobiety pozbawione swych błon w dziwnych okolicznościach tylnego siedzenia samochodu lub dyskotekowej toalety,które drażni facet, który ma w sobie więcej godności niż Wy same... Szacunek do tych 10% rozmówczyń ![]() Cytat:
Zatkało? Jutro odbiję Twe kolejne wypociny z taką samą ochotą jak i dziś, ale jestem już śpiący więc - Dobranoc ![]() Edytowane przez sloncemeksyku Czas edycji: 2014-08-11 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47663442]A skąd Ty wiesz tak od pierwszego spotkania, że się nie myją?
Skoro nie chcesz puszczalskiej, za to wymagasz kultury osobistej, to sam się też tak zachowuj i nie leź od razu przy pierwszym spotkaniu na tylne siedzenie, żeby obmacać kobietę i sprawdzić czy się myje. Najpierw należy wymagać od siebie, dopiero potem od innych. Strach odpisywać gdzie chodzą te inteligentne, kulturalne i umyte, bo potem będą miały pretensje, że się na nie nasyła nie wiadomo kogo.[/QUOTE] O tak. Nie wiem, czy chciałabym komuś wyświadczyć taką niedźwiedzią przysługę. A swoją droga, to ciężko mi zrozumieć sens tego pytania. Takie kobiety nie mają ściśle wyznaczonych miejsc, do których by się teleportowały. Można jest spotkać w codziennym życiu. Można też skorzystać z portali randkowych lub też z biur matrymonialnych. Nawet jeśli spotka się tam jakąś dziwna osobę, to nie należy się zrażać. Ale takie rzeczy powinny być oczywiste dla poukładanego mężczyzny w tym wieku. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-08-11 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Ok, teraz poważnie. Ja rozumiem, że każdy ma jakieś wymagania w stosunku do przyszłego partnera. Higiena osobista to dla większości ludzi norma i stawianie higieny jako kryterium jest nieco..groteskowe. Stawianie sztywnych kryteriów także. Bo wiesz, gdy się spotyka "tę jedyną"/"tego jedynego" to nagle większość stawianych wymagań bierze w łeb. Do tego stopnia, że nie śledzisz, w jakich okolicznościach przestała być dziewicą, czy jest panną, czy rozwódką. Po prostu czujesz, że to ta osoba a cała reszta zaczyna jakby mniej się liczyć. Jeśli naprawdę tak chcesz szukać partnerki to pozostają Ci portale randkowe lub biura matrymonialne. Tam chyba wypełnia się ankiety dotyczące oczekiwań względem partnera. Jednak co zrobisz, jeśli dobiorą Ci tam kilka potencjalnych kandydatek spełniających Twoje wymagania a Ty nadal będziesz czuć, że "to nie jest to". Radzę Ci więc zachować większą otwartość, bo to, co napisałeś odbieram jako kontrakt handlowy. No tak to brzmi, choć zapewne nie to miałeś na myśli.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jaka kategoria wiekowa dziewczyn się tutaj wypowiada, ale naprawdę jest dużo osób 30+ , które nie znalazły jeszcze partnera/partnerki i wcale nie są to wyłącznie osoby po rozwodach/z dziećmi.
Po prostu tak czasem w życiu wychodzi, że po prostu nie wychodzi ![]() Sama mieszczę się w kategorii wiekowej ogłoszenia i wcale nie uważam, że jest ze mną coś nie tak bo w wieku 30lat budzę się z ręką w nocniku, jak napisała tu jedna z wizażanek ![]() ![]() Pytasz gdzie poznać świetną kobietę....zakładając, że jej paczka znajomych ma już obrączki na palcu i swoje sprawy, albo często też i dzieci, to musi sobie organizować czas sama....pracy....sprawunk i....fitness....basen.... spotkania ze znajomymi często we własnych mieszkaniach, ciągle w tym samym gronie....czasami wyjście na miasto, ale to w celu konwersacji i plot, a nie na tzw. "rwanie chwastów". Jak widzisz masz niewiele szans na poznanie takiej dziewczyny, a ona ma niewiele okazji na zostanie poznaną. Takie czasy więc chyba jedynie zostaje internet, a tam trzeba dużo przesiać by odzielnić jedno ziarno od plew ![]() PS Ogłoszenie uważam za kreatywne,trochę żartobliwe i z przymrużeniem oka. Może trzeba być 30+ by zrozumieć jego ton ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Naczelna Nastolatka
|
fleur, zrób rachunek sumienia czy Twoja błona została poświęcona na ołtarzu miłości. Bo jeśli to był tylko seks to raczej nie masz szans.
![]() Pomyśl czy jakiś jednorożec przemykał jak tą błonę poświęcałaś. Wtedy zapewne masz szansę u autora ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z pogrubionym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Autor jest bardzo dow-cipny ![]() Cytat:
A co do tego, ze nas przejrzal to wiadome to bylo od poczatku. Gdzie nam, puszczalskim latawicom, do takiego dzentelmena? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-08-11 o 21:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem co czytałaś, ale jeśli posty autora to podziwiam Twoje pokłady dobrej woli. Chyba, że nadajecie na tych samych falach, może napisz do niego PW.
#45 |
Zakorzenienie
|
Również nie do końca odebrałam post pozytywnie, ale dziewczyny nie oszukujmy się... jest też mnóstwo ogłoszeń kobiet o podobnej treści. Która kobieta chciałaby niechlujnego faceta? Wszystkie piszą piękny, zadbany, pachnący, wykształcony... Kolega chyba nie do końca dobrze wyraził swoje intencje.
Odpowiadając na pytanie: * biblioteki, * kawiarnie, * park - czytanie książki, słuchanie muzyki, po prostu relaks w niedziele w Parku Kościuszki można posłuchać muzyki, Od Bacha do.. ![]() * wydarzenia kulturalne tj.: kino pod chmurką na Mariackiej, KOK -Kobiety Oblegają Kino - w Rialcie, letnie spektakle teatralne: Lato w Malarni - Teatr Śląski, Letni Ogród Teatralny - Teatr Korez, CKK, w klubach i pubach organizowane filmy krótkometrażowe, występy na żywo. * zajęcia przeróżne, związane też z zainteresowaniem: tańce pełno wyboru, siłownia, joga (w Katowicach są te organizowane wieczory z medytacją), zajęcia typowe dla kobiet. * zakupy * no i imprezy mimo wszystko No mnóstwo! Jest w czym wybierać ![]() A Perseidy, jeżeli chcesz kogoś zaprosić, to nie do Parku Kościuszki, słaba widoczność, chyba że obrzeża. W tym roku lepiej poszukać innego miejsca, mniej oświetlonego, jeżeli pogoda pozwoli.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47664124]
A Ty za mloda czy za stara? A co do tego, ze nas przejrzal to wiadome to bylo od poczatku. Gdzie nam, puszczalskim latawicom, do takiego dzentelmena?[/QUOTE] Jeszcze 3 lata za młoda. Ale może zrobi wyjątek, jestem wyjątkowo dojrzała jak na swój wiek. Raz mi nawet dowodu nie sprawdzili, gdy piwo kupowałam, więc pewnie też wyglądam na starszą ![]() Ale najważniejsze, że jestem damą- myję się raz w tygodniu, co pewnie przywołuje te feniksy ![]() A wy się nie nadajecie dla prawdziwego mężczyzny ![]() Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-08-11 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- bez dzieci -bez żony ( taki mały szczególik o którym mężczyzna zapomina napomknąć) -bez byłych żon -inteligentnego -wykształconego -zadbanego (m.in szeroko rozumiana kwestia higieny) - takiego co nie pcha się na pierwszym spotkaniu z łapami - jednym słowem mężczyzny na całe życie , z którym uda mi się stworzyć świetny związek dla obu stron ![]() Co w tym złego, że mam wymagania i oczekiwania. Chyba lepiej od razu nakreślić sytuację ![]() ![]() PS Do Katowic mam z jakieś 450 km ![]() ![]() Edytowane przez akna1102 Czas edycji: 2014-08-11 o 22:13 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziwią mnie mężczyźni, ponieważ w wieku... nazwijmy to młodzieńczym próbują rozdziewiczyć wszystko co się rusza, a gdy dojdą do wniosku, że pora się ustatkować to szukają cnotek-niewydymek. Gdzie tu konsekwencja? Krytykujesz kobiety korzystające z portali randkowych, a sam jesteś w dokładnie takiej samej sytuacji jak one. I robisz to samo co one. Jak mówi staropolskie przysłowie: "przyganiał kocioł garnkowi". Ale wiesz, że podryw na auto działa tylko na idiotki? Kulturalna i inteligentna kobieta będzie miała większe wymagania... ![]() Czasem mam wrażenie, że niektórzy mężczyźni szukają materiału na żonę w domach publicznych lub pod latarnią, a potem wydaje im się, że wszystkie kobiety takie są... I w dodatku się nie myją. Ludzie! Niezamężna kobieta w wieku 28-33 lat to nie jest jeszcze stara panna. Skąd Ci się to wzięło? Nie żyjemy już w średniowieczu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nic dziwnego że wszystkie inteligentne, myjące się
![]() Z takim podejściem i osobistym ogarnięciem na chwilę obecną masz dużą szansę na związek z nieinteligentną, zdesperowaną, niestabilną emocjonalnie czy niemyjącą się, sorrry takie życie trola. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem coście tak napadły na niego.
Mnie wystarczyło kilka wątków na Wizazu o standardach higieny osobistej pań, żeby przestać się dziwować, "czemuj tako śmiardzi" tu i ówdzie ![]() A śmiardzi bo np: - "ja to się nie pocę". która to logika, skutkuje połączeniem jednego drugim i nie myciem ę zbyt częstym. - jak się włosy za często myje, to... nie wiem... chyba się od tego tyje, przynajmniej niektórzy tak chyba sądzą. - aby mieć czyste "majty", należy nosić i zmieniać wkładki higieniczne (bo od mycia się wymydli a od prania majty rozpuszczą) I jakoś nie przeszkadza fakt, ze majty to mozna zmienić, a "kaśka" odcięta od dostepu powietrza w okładach z olaboga w TV powiedzieli że przepuszczajacych powietrze!) wkładek... kiśnie. A tu zdziwka, ze człowiek szuka jednak czystej, a nie z wkładką i nie pocącej się ![]() No i cóż, jakbym byłą w sytuacji szukania partnera na życie, to tez bym miała wymagania. Bo czemu mam w imię romatyzmu brać co podleci ![]() Jakbym sobie zachciała pana bez wiekszej ilości partnerek na koncie - to co z tego? Bez dzieci? No tu tylu ludzi mieć nie chce nawet swoich, ale komuś partnera/kę z cudzymi wciskać pierwsze nagle. :/ A że jamestown się unosi to w ogóle nie kumam, przecież dziewczyno sama jesteś tak samo marudna. Rolnika nie, bez wykształcenia nie, bez stylu w ubieraniu nie, takiego nie, śmakiego nie. No kolega ma tak samo po prostu.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2014-08-12 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Do zes teraz dowalila mądrością. Ale jak nie widzisz różnicy miedzy wymaganiami a brakiem kontaktu z rzeczywistoscia to co ja Ci mogę poradzic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem jak innym wrednym z tego wątku, ale mi osobiście nie przeszkadzają wymagania jako takie, rozumiem, że każdy jakieś ma. Natomiast sposób przekazania owych wymagań i sugestia, że kobiety się dzielą na puszczalskie i święte dziewice, mnie odrzuca na kilometr. Tak samo jak ton pierwszego postu, w którym dla mnie jest dużo samouwielbienia oraz wyższości nad innymi.
No i jeszcze ta nieszczęsna spacja... Nie lubię tak napisanych tekstów, definiują moje zdanie o rozgarnięciu autora. No ale ja jestem stara i wredna, może młodsze i łagodniejsze dostrzegą w autorze potencjał. Powodzenia.
#58 |
Wtajemniczenie
|
Nawiązując do poprzednich postów myślę, że to postawa życiowa kolegi spowodowała taki a nie inny obrót sprawy.
Pytasz, gdzie takie kobiety spędzają wolny czas? Tam gdzie wszystkie pozostałe. To już kwestia zainteresowań i zapatrywań, co więcej te kobiety często nie są same- otacza je grono znajomych i przyjaciół. Kino, teatr, stadion, park, metro, tramwaj- mogą być wszędzie. Chyba, że aspirujesz na superwysokie półki to poszukaj partnerki na liście 100najbogatszych kobiet ![]() Jak to ująłeś "stare panny" nie zbijają się w kupki, nie duszą we własnym sosie, relacje z mężczyznami mają bardzo często na zasadzie kumpelskiej bo są świadome własnej wartości i nie widzą w każdym facecie reproduktora, a po prostu- człowieka. Może jeżeli trochę zmodyfikujesz filtr, przez jaki patrzysz na świat, to poznasz wartościową kobietę. Powodzenia ![]()
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |||||
BAN stały
|
Powoli, bo nie nadążam
![]() Po tych kilku zdaniach jesteś w stanie tak okazale ocenić moją osobę? To,że facet zadał proste pytanie,jest kłębkiem problemów? Może ten facet ma już dość randkowych przygód,prostych,pustych "lasek", które za jego dwa słowa, idą z nim do łóżka? Może nie popełnił błędu zakładając rodzinę z pierwszą lepszą napotkaną cizią,wolał poczekać,dorosnąć by za pół roku nie przekrzykiwać się na wokandzie sprawy rozwodowej? Są setki powodów,sytuacji,przygód w życiu,ale Ty jesteś tak ograniczona, że nie pozwala Ci to na szersze myślenie.Masz pewien tok postępowania i nie dopuszczasz innych rozwiązań niż te stereotypowe i prostoliniowe z podobnym scenariuszem jak Twój szary żywot. Cytat:
Cytat:
Umawiam się z wieloma dziewczynami(do kobiet to im brakuje...) i na pierwszej randce potrafię zrobić z taką delikwentką na prawdę wiele,zaczynając na "badaniu" piersi,a kończąc na penetrowaniu jej okolic intymnych.(przepraszam za dosadność ![]() Spotykałem się również z mężatkami.Proszą Panie o szczegóły?....... Więc szukając odpowiedniej partnerki,nie podaję tu MENU,a jedynie próbuję zabezpieczyć się od tego co jest nie godziwe dla kobiety której mógłbym poświecić resztę swojego kolorowego życia. Cytat:
Widzę,że jako jedna z niewielu, odnalazłaś sens tego tematu. Cytat:
Cytat:
Pracuje w farmacji więc jako takie fundamenty posiadam by kupić Ci pralkę automatyczną czy wczasy w Bułgarii na raty. Spotykam się zazwyczaj w pub-ach na ul.Mariackiej w Katowicach,tudzież w okolicznych klubach muzycznych jeśli chodzi Ci o strefę rozrywkową zakrapianą dobrym alkoholem,a poziom jest tam wszak powiedziałbym europejski. Moja Polska utkana jest z nieco innej bawełny niż ta która utrzymuje Twoje piersi w pionie...a to za sprawą pani księgowej,która zasila moje konto w banku, comiesięczną wpłatą, za serce jakie wkładam w swoją pracę zawodową i jestem nią sowicie wynagradzany. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47664845]Dziwią mnie mężczyźni, ponieważ w wieku... nazwijmy to młodzieńczym próbują rozdziewiczyć wszystko co się rusza, a gdy dojdą do wniosku, że pora się ustatkować to szukają cnotek-niewydymek. Gdzie tu konsekwencja? [/QUOTE] ..a czy ja dokonałem tu dziesiątek gwałtów,czy może wszystko co się rusza samo rozkłada nogi? Nie ma nic na siłę,miejcie do siebie pretensje,że nie potraficie dać z siebie nic więcej facetowi niż kawałek sprężystej błony. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47664845]Krytykujesz kobiety korzystające z portali randkowych, a sam jesteś w dokładnie takiej samej sytuacji jak one. I robisz to samo co one. Jak mówi staropolskie przysłowie: "przyganiał kocioł garnkowi". [/QUOTE] Jak mam nie krytykować resztek moralności i braku godności? [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47664845]Ale wiesz, że podryw na auto działa tylko na idiotki? Kulturalna i inteligentna kobieta będzie miała większe wymagania... ![]() JAKIE AUTO? O CZYM TY PISZESZ? Jeśli podrywam to "na siebie" i idzie mi znakomicie.Problem w tym,że wokoło pustka jeśli chodzi o kobiety wartościowe. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47664845]Czasem mam wrażenie, że niektórzy mężczyźni[/QUOTE] Ja czasem mam wrażenie,że powinnaś zjeść: ![]() Pani dacn również serwuję coś na odprężenie... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.