![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowoczesne i fajne meble-gdzie kupić?
polokokta - a to dobre, bo model, który mi się podoba, z kolei się nazywa Zeus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
:d:d:d:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
też lubie ikee ale ostatnio coraz bardziej marze o takich prawdziwych nowoczesnych meblach
![]() Edytowane przez illuminatemydreams Czas edycji: 2014-11-08 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a mam jeszcze pytanie. Kupiłam biały narożnik ,kolor ścian to jasno szary i mam wrażenie, że jest tak trochę mdło. Na parapecie ustawiłam sporo zieleni ale nie za wiele pomogło. Może jakiś mocniejszy w barwach akcent? czarny? czerwony? No sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jeśli chodzi o fajne nowoczesne meble to moma studio ma ciekawe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Ikarka, akurat do bieli i szarości łatwo dobrać dodatki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Zależy co rozumiesz przez kosmiczną cenę
![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2014-12-08 o 19:16 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Cześć .
Wyszperałem w necie fajne i nowoczesne kino domowe . Tak w skrucie (po złożeniu wygłąda jak skrzynia a po całkowitym rozłożeniu bajeranckie kino . Zresztą zobaczcie sami (to nie jest żadna reklama ) xxx Ja osobiście jestem bardzo zadowolony ![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2014-12-23 o 17:11 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
![]()
Jeżeli szukacie czegoś unikalnego - najlepiej pomyśleć o ręcznie wykonanych meblach. Jest sporo małych marek które zajmują się takimi realizacjami. My oczywiście zapraszamy do poznania naszej oferty (można nas wyszukać, nie chcemy spamować) - ale warto zainteresować się różnymi markami designerskimi i zapomnieć o masówkach typu Ikea.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
GoyaLi, całe szczęście nie mam narożnika przy samej ścianie
![]() ![]() Saaheli, dzięki za pomysły. Ten turkus bardzo przypadł mi do gustu i pewnie pozwolę sobie na szaleństwa w tym kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Najlepiej szukać w internecie. Tam jest mnóstwo ciekawych rzeczy, np.xxx
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-02-26 o 22:19 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
No fakt, internet jest źródłem inspiracji. Możesz śledzić np. pinteresta - co chwilę tam się pojawiają fotki, które pokazują możliwości, inspirują
![]() ![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-02-24 o 19:51 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Dobre meble powinny być przede wszystkim solidne czyli takie, które nie rozpadną się powiedzmy po roku użytkowania. Dlatego też myślę, że drewniane meble (np. sosnowe) fajnie odnajdą się we wnętrzu.
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-02-26 o 22:18 Powód: ukryty link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem, jeżeli chcemy mieć meble trwałe i nierozpadające się, to tylko solidne, drewniane meble zdają ten egzamin. Oczywiście, takie meble są zazwyczaj droższe, bo większość tanich mebli robionych jest ze sklejki albo.. z papieru! (meble chińskie). No i sumie więcej chyba kasy wydamy na ich wymianę lub naprawę, bo niestety szybciej się zużywają. Drewniane meble potrafią naprawdę trzymać się latami. Widziałam takie meble, które są dwa razy starsze ode mnie
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-18 o 10:19 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Też tak sądzę ale jak się remontuje mieszkanie czy buduje nowe to często brak funduszy na drewniane meble. A czasem te z płyty też są bardzo solidne. My kupiliśmy meble z Forte i jest ok.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
jestem w trakcie meblowanie mieszkania po remoncie, trafiłam na sklep: perlavita.com.pl, zamówiłam meblościankę i narożnik, skusił mnie wygląd i cena, już nie mogę się doczekać dostawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Fajne, nowoczesne meble można znaleźć np. na xxx , głównie dlatego, że reklamują się tam mniejsze sklepy meblowe, które często posiadają wysoki standard przy całkiem korzystnych cenach, ale nie dotrzesz do nich, bo zasięg ich promocji jest raczej bardzo lokalny.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-25 o 14:26 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Witam
Polecam firmę xxx. Mają w pełni wyposażoną halę produkcyjną. Robią z jakiego materiału chcesz, także z Corianu, stali, melaminy, HPL, czy też z konglomeratu kwarcowo-granitowego. Mają własną malarnię proszkową i krawędziarkę do gięcia blachy. Są w stanie wszystko zrobić. Jak coś to więcej jest na ich stronie:xxx Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-04-02 o 18:02 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Smarrita, jestem z centralnej Polski ale dziękuję za propozycję.
100pytando, komoda super. Bardzo mi się podoba.Z tego co widziałam na zdjęciu to ma lakierowane fronty. Czy to praktyczne? Bo pewnie widać na niej, każdą najmniejszą ryskę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam w komisie skórzaną sofę, po przywiezieniu do domu okazało się, że była wypastowana jakąś zielona pastą. Nigdy więcej nie kupię żadnych mebli w komisie. Teraz najczęściej zamawiam w Agacie bo mają naprawdę duży wybór od różnych producentów. No i zareklamować można w razie czego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Haha Malinka33... serio zieloną pastą posmarowali kanapę? I to prawda, najlepiej jest kupować w sklepie i nieużywane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie ostatnio zamawiałam z Agaty dwie pufy "Newlook". Pierwszy raz zamawiałam meble przez Internet i na początki miałam kilka obaw, ale jestem mega zadowolona.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
Jeśli chcecie czegoś NAPRAWDĘ fajnego, to sprawdźcie www.artstylmeble.pl. Przyjaciółka zamawiała u nich sypialnię i wygląda bosko! Jak weszłam do niej, to aż nie chciało się stamtąd wyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bodzio robi paskudztwa. Od kanapy, po szafy. Wszystko babcino-ciotkowate. A co do BRW to jakość dość średnia. Wyglądają ładnie na fotkach. Mam ich 4 meble i wszystkie reklamowałam. W każdym coś nie grało. W jednym blat, w drugim bok, w trzecim drzwi z dziurą. Hitem był stolik pod tv. 7 elementów miało zdarte rogi. Przy tej jakości są mocno drogie. ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Lampka stojąca obok kanapy. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Ostatnio bardzo usilnie szukam obrazów wielkoformatowych. Takie wiecie oprawione w ramę lub opiete na drewnianym szkielecie. Niestety w Leroy Merlin lub Ikei nie ma zbyt dużego wyboru, raczej same ramki sprzedaj i to jeszcze w wiekszości tylko szklane. Czy jest ktoś w stanie poratować mnie jakos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Piękne krzesła
http://www.pagedcollection.pl/pl/rodzina.php?grupa=prop ale czy takie z bocznymi poręczami są wygodne? albo te z ikea- ktoś może kupował? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Ja zakochałam się w meblach ze strony xxx Są idealne i takie nowoczesne. Może tam sobie zobaczysz? Uważam, że są idealne i do tego takie dostojne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Polecam Ci zobaczyć jakie piękne mebelki mają na stronie xxx No niesamowite i jakie nowoczesne. Od razu się zakochałam i kupuję to komody to krzesła itd. Uważam, że to najlepszy sklep. Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-05-29 o 22:45 Powód: linki reklamowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
Kochan nowoczesne meble. Inspiruję się stylem nowoczesnym, ale i romantycznym. Uwielbiam białe meble. Ostatnio nawet kupiłam sobie niezłą komodę do salonu xxx Co sądzicie? Jak dla mnie idealna
![]() Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-05-29 o 22:45 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Te meble zupełnie nie są nowoczesne- są stylizowane, a krzesła z okropnie krzykliwymi obiciami i w stylu- cytując "Seksmisję"- późne rokokoko
![]() Dla mnie wcale nie idealne, bo nie lubię romantycznego stylu- chodziło mi o proste, inspirowane latami 60-tymi. Poza tym reklama jest na wizażu płatna i za chwilę zadziała moderator ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.