|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy facet, który nie miał nigdy dziewczyny w wieku 25 lat jest skreślony? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 21,95% |
NIE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
96 | 78,05% |
Głosujący: 123. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: [ANKIETA] Czy facet, który nie miał nigdy dziewczyny w wieku 25 lat jest skreśl
Nigdy nie ogarne tych rozkmin dotyczacych wieku. Ja nie wiem, dla was jest jakas magiczna granica, ktorej nie nalezy przekraczac w samotnosci czy jak? Mozna spotkac swojego partnera w wieku 16, mozna w wieku 26, a mozna w wieku 50 lat.
Problemem nie jest wiek, a CHARAKTER. Cos, co powoduje, ze dziewczyny nie chca sie z wami umawiac. Masz jakies pasje? Dbasz o siebie? (w tym rowniez dbanie o zdrowie-poczytaj watki kolegi ktory ci sie tu wypowiedzial, bo on ma z tym ewidentny problem i upiera sie, ze to nie ma wplywu na jego relacje z plcia przeciwna ![]() Za to sie wez, a nie za rozkminianie ile masz lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Dot.: [ANKIETA] Czy facet, który nie miał nigdy dziewczyny w wieku 25 lat jest skreśl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Od razu wyobrażam sobie milion teorii co z tym chłopakiem jest nie tak, że nie stworzył żadnej, JAKIEJKOLWIEK, bliższej relacji z kobietą przez tyle lat. Sama się negatywnie nakręcam, ale to silniejsze ode mnie.
Znam mnóstwo par, w tym i takie, gdzie przy super dziewczynie była całkowita ciamajda, albo przy miss straszny brzydal. A jednak co? Znaleźli te swoje połówki i są szczęśliwi. Więc dlaczego komuś nie udało się przez ćwierć wieku? Nie wspominając tu o seksie, ale nawet za rękę nie trzymać, nie pocałować?. Dla mnie to totalna abstrakcja. I serio, nie przekonacie mnie, że z takim chłopakiem/facetem jest wszystko w porządku. Poza tym lubię starszych mężczyzn, nie tylko jeśli chodzi o ich wiedzę czy zachowanie, ale TAKŻE PRZEZ DOŚWIADCZENIE ZWIĄZKOWE. Nie chcę kogoś prowadzić za rękę. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-19 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Kolego prawiczku - nigdy do niczego się nie przyznawaj. Bądź jak wiele kobiet. Mów "przeszłość do przeszłość, tamten rozdział jest już zamknięty". Ewentualnie powiedz coś o tym, że nie miałeś szczęścia w miłości i utnij temat.
Osobiście polecałbym skupić się na młodszych dziewczynach (tak mniej więcej w wieku 20 lat), no i oczywiście na tych spokojniejszych na pierwszy rzut oka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Faceta bez doświadczenia można porównać do nowo otwartego zakładu samochodowego w mieście. Większość ludzi wybierze innego, sprawdzonego mechanika a jednak znajdą się ludzie którzy dadzą temu nowemu spróbować, zarobić. Powody są różne. Jedni stwierdzą, że skoro jest nowy to będzie się starał. Drudzy będą zadowoleni, że mogą go sobie "wychować" pod siebie. Jeszcze inni zwrócą uwagę na brak złych nawyków.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Każdego pierwsza miłośc kiedyś się kończy. I to przeważnie kobieta zrywa, nie facet.
(Są oczywiście przypadki, że pierwsza miłość jest tą ostatnią - ale to margines) ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Wiem że mnie podpuszczasz, ale nie będę karmić trolla ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Generalizowanie. Znam ludzi którzy spotykają kogoś jako już kolejną partnerkę i traktują ją jak największą księżniczkę a i znam takich którzy mają ją dopiero pierwszą i wygląda to zupełnie odwrotnie.
Zresztą, zawsze mnie to dobija w obecnym świecie. Najpierw się chyba trzeba poznać a dopiero potem myśleć o związku. Natomiast teraz wszyscy chcą odwrotnie. Pierwsze co to związek, potem dopiero poznawanie siebie i nagle wszyscy mega doświadczeni bo zmieniają partnerów jak rękawiczki przez niedopasowanie. Co z tego, że te doświadczenie to tylko zazwyczaj błędnie wyniesione schematy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2014-08-19 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Oesu, was bawi, że lubię facetów, którzy już coś przeszli. I nie chodzi tu o to samo co zawody sportowe. Przeszli już kłótnie, zazdrość, poznawanie rodzin, mniejsze i większe problemy. Srednio ogarnięty człowiek potrafi z czegoś takiego wyciągać wnioski. I tak, też jestem za kolejnością, najpierw poznanie się, potem związek. Ale relacja typu związek to zupełnie co innego niż etap przyjaźni, koleżeństwa czy randkowania. O to mi chodziło. A wspomniany tutaj typ, który łatwo podrywa, ale nie potrafi niczego utrzymać tych wniosków nie wyciąga.
Ot nie chciałabym 25 latka bez żadnego doświadczenia. JA bym nie chciała, tyle. Każdy ma preferencje, czy jeśli chodzi o wygląd, charakter, cichy, spokojny, brunet, blondyn, a u mnie jeszcze dochodzi ta kwestia. I nie mówcie mi, ze hurrrr ale charakter. Człowiek nie składa się z tylko jednego aspektu. Dużo zmiennych składa się na jego osobę. Żeby tworzyć dobry związek muszą się one pokrywać z oczekiwaniami partnera. Na pocieszenie powiem, że po drugiej stronie stoi multum kobiet, które wolą być pierwszą, najpierwszą i żeby to z nią wszystko odkrywać. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-19 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Dalej. Przechodzenie wszystkiego. Nie spotkałaś nigdy w życiu kogoś gdzie ktoś nowy wszedł do nowej pracy/klasy. Szczyl bez doświadczenia który samą charyzmą i inteligencją nawet bez wiedzy ustawiał wszystkich po kątach? "Życie" to nie jest coś super skomplikowanego czego ponad przeciętny człowiek nie jest w stanie ogarnąć. Poza tym właśnie ten okres "poznawania się" ma pokazać czego można się po kimś spodziewać w danej sytuacji. Przewidzieć zachowanie. Wyciąganie wniosków, że skoro ktoś już coś przeszedł to wie jak się zachować "idealnie" jest słabe. Jedyne co to wiadomo wcześniej przytoczony argument spraw łóżkowych. Tu niestety wszystkiego nie da się przeskoczyć i prawdopodobnie od początku fajerwerków nie będzie. A i jeszcze to, że sama jesteś za odpowiednią kolejnością w sensie poznawianie siebie -> związek. Skwituje to jednym. Każda tak mówi : )) Oczywiście każdy ma prawo do własnego gustu. Po prostu chciałem pokazać, że ktoś doświadczony to wcale nie zawsze znaczy lepszy. Cytat:
Edytowane przez king_backspacer Czas edycji: 2014-08-19 o 12:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Ziomek nie możesz się przyznać, bo raczej w 99% będzie to koniec z szansą na coś więcej. Kobiety w Twoim targecie nie lubią już niedoświadczonych. Nie będziesz już tym słodkim nieśmiałym licealistą, tylko jesteś dorosłym chłopek w kwiecie życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Swojego obecnego TŻ poznałam kiedy miał 27 lat, jestem jego pierwszą dziewczyną. Ogólnie uważam, nikt nigdy nie jest skreślony, a miłość zawsze przychodzi. Unikaj tylko desperacji
![]() ![]()
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Pytałaś się go ile odrzuceń i wyśmiania doświadczył po drodze? Pewnie sporo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smutne, że tak trzepiecie jedną i tą samą płytę. Czas trochę otworzyć umysły.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Leszy, jesli spojrzysz na datę rejestracji na wizazu, zorientujesz sie, ze juz dlugo podczytuje to forum. Zawsze uwazalam Cię za męski głos rozsądku na tym forum. Taki jedyny bez desperacji, stulejki, kompleksów względem kobiet, nie uwazajacego się za mistrza pua. Ogólnie za chyba fajnego, normalnego faceta.
No. Poslodzilam, teraz do sedna. Tym bardziej dziwi mnie, ze uważasz czyjeś osobiste preferencje za trzepanie tej samej płyty i zamknięty umysł. Po prostu część kobiet nie chce dwudziesto kilku letniego prawiczka. Chociaż bylby swietnym gościom, chcą kogoś z podobnymi lub większymi doświadczeniami. Ot to cała filozofia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja uwaga była skierowana personalnie do tamtego użyszkodnika, ponieważ jest to konto-dubel ziomek_maly, który też cały czas gadał, że jak szybko z kimś nie będziesz, to będziesz sam. Co jest oczywistą bzdurą, bo to jedynie jedna z możliwości. Na pewno nie było moim celem używanie tamtej wiadomości jako prawdy objawionej, bo w kwestii osobistych preferencji nie ma takiej ![]() Mogłem rzeczywiście uściślić, a nie pisać ogólnie "wy". Nie byłoby nieporozumienia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.