![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wpedzona w kompleksy
Cytat:
Wiedziałam, że tak napiszesz, czasami dobrze tak ludzi podpuścić ![]() Ale zerknęłam na twój poprzedni wątek i muszę stwierdzić, że potrzebny ci psycholog. Masz bardzo niskie poczucie własnej wartości. Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-08-19 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
to,ze np nie mam z nim zadnych problemow typu kłótnie, roznice pogladow typu podejscie do wspolnego mieszkania slubu dzieci itp, jakies wychodzenie na piwka z kolegami i wylaczanie tel , pracuje, jest inteligenty zaradny, rodzinny opiekunczy dla mnie, uwielbiam spedzac z nim czas w domu jak i na imprezie, mozemy isc we dwojke na miasto i ubawimy sie lepiej niz z paczka znajomych, moge z nim rozmawiac jak z przyjacielem, mozemy razem smiac sie i plakac ,i wiem,ze moge na niego liczyc
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
chyba tego nie zakladam, tylko bardzo sie tego boje. owszem mam i zdaje sobie z tego sprawe,ze rujnuje mi to zycie,ale nie wiem czasem co jest moim wymyslem a co sytuacja o ktora powinnam sie martwic
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam tak z dwiema koleżankami, które zachowywały się jak autorka. Gdy mówiłam im, że przesadzają i same sobie wymyślają problemy, to tylko się nakręcały. Ale gdy im przytakiwałam, że mają rację, to nagle ukochany stawał się cudowny. Więc zastosowałam ten trik teraz. Dziewczyna wymieniła tyle zalet swojego związku, że już pewnie sama nie wie, o co jej chodziło. Chyba właśnie zaczęłam trollować, tylko czekać aż bana dostanę ![]() Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-08-19 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny tutaj mają rację. Dla mnie jednak niezrozumiałą kwestią jest pofarbowanie włosów i wizyty w solarium. Rozumiem wprowadzać jakieś zmiany ale robienie siebie z siebie kogoś kimś się nie jest, jest dla mnie chorym pomysłem.
I wyluzuj trochę, bo to że facet w poprzednim związku Cię zdradził nie znaczy że i teraz tak będzie. Taka zazdrość i przewrażliwienie prędzej Wam ten związek popsuje.
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a kto wie, może ta zmiana jest dla niej korzystna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Ciekawe czy Panie,ktore tak kurczowo trzymaja sie teorii ,ze fizycznosc jest zbedna cecha w poczuciu atrakcyjnosci ,nie chca podobac sie swoim mezczyznom. ja nie twierdze,ze on mnie ma kochac tylko za cycki i ladna buzie ale chce wiedziec,ze go podniecam, podobam mu sie tez za to jak wygladam ,szczegolnie kiedy sie kochamy , kazda kobieta nawet samotna lubi czuc sie atrakcyjna rowniez fizycznie
![]() ![]() Edytowane przez Gucci_rush Czas edycji: 2014-08-19 o 17:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I postaw po prostu na lepsze relacje z partnerem, na rozmowę, na proste, uczuciowe gesty. Ale nie rozmowę o "rżnięciu" i o trójkątach, a o fajnych, normalnych, codziennych rzeczach, o Was, o tym co w sobie lubicie. Zacznij szukać pozytywów, zamiast negatywów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dot.: wpędzona w kompleksy
Autorko, sądzę, że każdy tutaj chce Ci pomóc. Moim zdaniem daj sobie czas i zastanów się nad tym co jest źródłem Twojego problemu. Czytając tytuł wątku pomyślałam, że ktoś Cię krytykował itd. a odnoszę wrażenie, że teraz piszesz, że wcale nie jest tak źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Autorko, nie zadawaj facetowi prowokacyjnych pytań i nie stwarzaj dwuznacznych sytuacji bo odpowiedź może Ci się nie spodobać. Nie rozumiem Twoich dylematów i uważam je za wydumane i wyolbrzymione. Jeśli Tobie podoba się Justin Bieber (a fuuuuuuu!) to nie oznacza, że będziesz zdradzać swojego TŻ uganiając się i śliniąc na widok każdego faceta w typie Justina Biebera (a fuuuuuuu). I nie rozumiem zdania z pierwszego postu, że jak będzie chciał iść z inną to zrobicie to w trójkącie. Po diabła takie rzeczy gadasz? Ty w ogóle sama siebie szanujesz?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-08-19 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Chodzilo mi raczej o to ,ze bylabym w stanie zrozumiec jego ciekawosc inna kobieta ze wzgledu na to,ze bylam pierwsza. Potraktowalam to w kategorii,ze jesli chce czegos probowac to ze mna. Truskawianka, moim zrodlem problemu od zawsze byl moj dom rodzinny, moja matka zdradzala ojca a mnie zawsze traktowala w kategorii zla koniecznego, cale zycie wszystko robie zle jestem zerem jestem beznadziejna itd, wszystko co robilam musialo byc podporzadkowane jej wymyslom i musialo dobrze wygladac przed jej kolezzankami. to bardzo zniszczyllo moje wewnetrzne poczucie wartosci,z ktorym mam do dzis problem. odbija sie to na moim zyciu i zwiazku, a moj partner niestety nie potrafi jakos mi pomoc i podniesc te samoocene. nie obwiniam go o to, po prostu czasem mam ochote wykrzyczec to wszystko z siebie, czesto mam dni w ktorych nie moge patrzec w lustro,czuje sie beznadziejna,sa dni w ktorych wszystko jest cudownie a przzychodzi czas kiedy mam wrazenie,ze moje zycie jest denne nudne i szare i pelne problemow
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Dot.: wpędzona w kompleksy
Myślę ze powinnas z nim o tym porozmawiać poza tym będąc dluzej w takim związku jeśli twój partner sie nie zmieni mozesz popaść w depresje. A prawda jest taka ze ja facet jest niewierny z natury to choćby był z jakąś pięknością świata to i tak zdradzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
byc moze byl to z mojej strony jakis akt desperacji.
zawsze wydawalo mi sie,ze po to masz te druga polowke,aby cie wspierala w trudnych chwilach, mam naprawic siebie ? jak ?
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Wspieranie to nie rozwiązywanie problemów za drugą osobę. Poczytaj o takich problemach jak twoje, porozmawiaj z przyjacielem/przyjaciółką i facetem szczerze i poważnie, idź na terapię. I zacznij sama siebie słuchać bo powtórzysz problemy z domu...
Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2014-08-21 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Stara gadanina jak świat - jeśli Ty sobie nie pomożesz to nikt Ci nie pomoże, a facet może odczuwać Twoje zachowanie nawet gorzej niż Ty - spada na niego duży ciężar - Ty i Twoja niska samoocena, Twoje zmartwienia, wahania nastroju Życzę Ci wytrwałości i powodzenia ![]() Edytowane przez truskawianka Czas edycji: 2014-08-21 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.