brak jakiejkolwiek gry wstępnej - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-03, 20:12   #31
201607040940
Konto usunięte

Dot.: brak jakiejkolwiek gry wstępnej

Cytat:
Napisane przez hypnose22 Pokaż wiadomość
myśle, że bez sensu odgrywać jakąś pantomimę, w sytuacji w której facet nie jest głuchy, i wiele razy słyszał, czego oczekuje od niego autorka.
Może ma jakieś zahamowania, nie umie, ale jak widać nie chce nic z tym problemem zrobić.
jeżeli ma zahamowania dobrze byłoby pogadać o tym, że ma opory, bo bakterie... bo zapach...., bo włosy..... Byłoby od czego zacząć i nad czym pracować. Ale on wie czego pragnie Autorka i tego nie robi. A ona stara się i to bardzo.

A poniżej przydatny link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=755270
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-03, 23:31   #32
kikunga
Zadomowienie

To nieprawda,że każda kobieta potrzebuje gry wstępnej :P
tylko,że facet Autorki wie o tym,że Ona chce a ma to gdzieś zwyczajnie.Jeśli rozmowy nic nie dają to zaproponuj seksuologa i tyle,jak się nie zgodzi to znaczy,że w ogóle ma Ciebie całą w poważaniu.Na siłę nic nie zmienisz.
Stary 2014-09-04, 19:03   #33
green way
Zadomowienie

Twój facet to prostak i tyle w temacie. Jeżeli dotychczas nie udało Wam się owocnie porozmawiać, to pewnie już się nie uda, bo obawiam się, że on po prostu nie umie rozmawiać na tematy związane z seksem, pewnie nawet nie zna podstawowych słów i nazewnictwa. No cóż, można Ci tylko współczuć wyboru partnera życiowego. Swoją drogą coraz częściej się zastanawiam gdzie kobiety znajdują takie indywidua i dlaczego są aż tak.zdesperowane, żeby dobrowolnie skazywać się na taką męczarnię wspólnego "pożycia". Ale z drugiej strony każdy ma wolną wolę i wybór, więc ma to co ma.

Edytowane przez green way
Czas edycji: 2014-09-04 o 19:06
green way jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-05, 09:57   #34
ingula
Raczkowanie

no z tym się akurat nie zgodzę, pod wieloma innymi względami jest świetny. ambitny, pracowity, zabawny...chyba nie sądzisz, że ktoś związuje się z facetem z braku laku...chociaż nie wiem...ja-bynajmniej. jeżeli byłby beznadziejny totalnie to bym z nim nie była...ale problem jest tylko w łóżku.tylko i aż.

przedwczoraj udało mi się go zaciągnąć pod wspólny prysznic (dał się namówić na to 2 raz w ciągu miesiąca mieszkania ze sobą...o co tu chodzi???) i to, co mnie mocno...hmmm...zdziwiło to fakt, że w ogóle nie chciał dotknąć moich miejsc intymnych...wzięłam jego rękę, sama ją mu położyłam i już poszło dalej ale kurczę...nie wiem, może to, że ja mu "myłam jajka" było niewystarczającą zachętą do "zrób coś ze mną" :P
po prysznicu z nim pogadałam...znaczy powiedziałam mu, że chciałabym żeby było więcej gry wstępnej, że sprawia mi to przyjemność i żeby był bardziej skory do współpracy ze mną kiedy nakierowuję mu rękę i pokazuję jak ma robić...on się zbulwersował, że przecież ostatnio też o tym rozmawialiśmy i mi zrobił minetkę (tak, faktycznie...3 tygodnie temu, dzień po rozmowie bo go poprosiłam...potem znów o tym zapomniał) więc mu mówię że nie chcę się ciągle upominać, że chcę żeby to wychodziło z jego woli a nie dlatego, że ja mu każę. nie wiem co z tego będzie, zobaczymy.
ingula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-05, 10:05   #35
201607040946
Konto usunięte

Może ma spadek libido?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-05, 19:31   #36
dziuba85
Zakorzenienie

Powiem tak: współczuję.
Wg mnie, gdyby Ci to nie przeszkadzało, to ok. Jednak Ty wiesz czego chcesz a On nie umie Ci tego dać. Jak myślisz długo tak wytrzymasz?

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-05, 20:49   #37
kalincia
BAN stały

Jeśli chcesz i tak z kimś takim być, to szykuj się na romans, bo długo sytuacji nie wytrzymasz.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-06, 18:13   #38
mad111
BAN stały

Dziwny ten twój partner z pocałowaniem (nie powiem w co) spełnił bym twoje erotyczne zachcianki a on mając wszystko na tacy taki kapryśny.
mad111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-06, 23:11   #39
mala153
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1969 Pokaż wiadomość
jeżeli ma zahamowania dobrze byłoby pogadać o tym, że ma opory, bo bakterie... bo zapach...., bo włosy..... Byłoby od czego zacząć i nad czym pracować. Ale on wie czego pragnie Autorka i tego nie robi. A ona stara się i to bardzo.

A poniżej przydatny link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=755270

Dobry sex oparty jest na zaspokajaniu siebie nawzajem , oparty jest na zaufaniu i otwarciu sie na potrzeby partnera.
Jesli z soba mieszkacie to uwazam ze powinnas z nim na spokojnie o tym porozmawiac. Zapytaj sie dlaczego tak jest...wlasnie3 jak kolezanka wyzej napisala...czy ma opory bo nie wiem wlosy czy nie ma doswiadczenia w lizaniu kobiety...To jest wazne....

Razem kwiecień 2008 💏
Zaręczyny Wigilia 2010👪
Ślub 17 czerwca 2011👰
mala153 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-07, 13:43   #40
lolyxp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ingula Pokaż wiadomość
Hej!
mam problem (choć może dla niektórych to nie problem...dla mnie owszem), jestem ze swoim facetem 8 miesięcy,obecnie mieszkamy ze sobą. problem w tym, że on zupełnie nie czuje potrzeby gry wstępnej. podczas całego związku namówiłam go 2 razy na seks oralny, z którym totalnie sobie nie poradził, staram się czasem nakierować jego dłoń, pokazać mu jak lubię ale on jakoś dziwnie usztywnia rękę jakby dawał mi do zrozumienia, że nie chce...ciężko go namówić, żeby zanurzył we mnie odrobinę więcej niż sam czubek palca...a i tak wtedy po chwili idzie do łazienki umyć ręce z takim ułożeniem dłoni jakby zanurzył palec w jakiejś obleśnej substancji...(tak to przynajmniej wygląda) jakiś czas temu spytałam go co najbardziej lubi i co by zmienił w naszym seksie, powiedział, że nic.spytał mnie, ja mówię, że chciałabym więcej gry wstępnej z naciskiem na seks oralny i palcówkę. powiedział "dobrze" i i tak nic się nie zmieniło... ja ze swojej strony zazwyczaj spełniam jego zachcianki (pończochy, seks oralny dla niego, przebieranki...) dlatego tym bardziej mi przykro, że nie mam nic w zamian...co powinnam zrobić w takiej sytuacji?

może jest gejem skoro brzydzi się dotykać swojej kobiety........ masakra.

Edytowane przez lolyxp
Czas edycji: 2014-09-07 o 19:19
lolyxp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-08, 14:42   #41
ingula
Raczkowanie

no i była kolejna rozmowa...i ogólnie czuję,że odechciało mu się jakichkolwiek zbliżeń bo chyba ma dosyć ciągłych rozmów na ten sam temat...

zastanawiałam się też nad tym dlaczego on nie chce we mnie dochodzić...biorę od kilku ładnych lat tabletki...ja wiem, że nic nie daje 100% pewności ale tabsy są skuteczniejsze niż gumki...poza tym w preejakulacie także znajdują się plemniki a tym się jakoś nie przejmuje... kilka razy zaproponowałam żeby doszedł we mnie i słyszałam tylko "następnym razem"...i oczywiście następny raz nigdy się nie wydarzał ...

stwierdzam, że to człowiek niereformowalny w tej kwestii...i chyba po prostu muszę się z tym pogodzić...
ingula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-08, 17:35   #42
Raspberry19
Raczkowanie

autorko, nie wiem czy widziałaś mój wątek, ale mam podobny problem, to znaczy trochę się różni tym, że mój facet ma duże libido, ale jest leniem jeśli chodzi o zaspokajanie mnie ( tak w skrócie). Najgorsze jest to, że dziewczyny na forum piszą, że najlepiej zostawić bo to źle rokuje itp, ale ja wiem, że to wszystko nie jest takie proste. Mi by strasznie ciężko było rozstać się z moim TŻ przez to, bo oprócz tego, że mamy lichą gre wstępną, to jest super między nami.

Jednakże... sądzę, że dziewczyny mają trochę racji, że prędzej czy później możemy odczuwać rozżalenie, frustracje, dlatego też ja planuje działać, na początku delikatnie dawać mu znać czego potrzebuje, że mi tego brakuje, później wyłożę kawę na ławę i powiem, że nie zamierzam się prosić o zaspokajanie oralne skoro generalnie faceci robią to swoim kobietom z przyjemnością, a jak to nie poskutkuje to pomyślę o rozstaniu.

Pomyśl nad tym, czy dasz radę wytrzymać tę łóżkową sytuacje przez całe życie?
Raspberry19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości