![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: beżowe lakiery
A ja zakupiłam ten lakier Sally Hansen polecany przez Chomiczkę.
Krążyłam z nim wokół Inglota i nawet znalazłam 2 podobne kolorki, ale jednak wzięłam Sally Hansen. Kolorek jest tak idealnie cielisty, że w pierwszej chwili (po dwukrotnym pomalowaniu) doszłam do wniosku, że go w ogóle nie widać. Po jakimś czasie, w innym świetle, stwierdziłam że jednak jest widoczny, a efekt jaki daje to wg mnie taka dyskretna elegancja. Lakier nieźle przetrwał weekendowe prace porządkowo-kuchenne. A kiedy postanowiłam go odświeżyć i pociągnęłam Mega Shine’em to osiągnąłam już ekstra klasę! Ja więc jestem zadowolona. Nawet jeśli kiedyś znudzi mi się taki kolor to spokojnie mogę go używać jako bazę do frencha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Agnes, a co to takiego ten Mega Shine? Czy to jest w takiej srebrnej buteleczce z SH?
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
![]()
dziewczyny, wspominalyscie o lakierze L'oreal Jet Set nr 200- cielisty bez- czy chodzi Wam o ten z serii Jet Set Shine? bo tylko ta seria jest dostepna obecnie w sklepach. ogladalam go dzis, z tymze on ma takie malusienkie drobinki (pewnie wszystkie lakiery z kolekcji Shine je maja)...
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
![]()
up up. pewnie chodzi Wam jednak o te lakiery Jet Set Shine, bo starych Jet Set'ow nigdzie nie mozna juz dostac...
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Ja słyszałam w Tv, w programie o modzie, że właśnie beżowy kolorek na pazurkach bedzie na topie w tym sezonie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis kupilam sobie bezowy lakier Miss Selene z Golden Rose za... 2,5 zl!
![]() ![]() W ogole to widzialam sporo bezowych lakierow nie-perlowych, chocby z Maybelline Water Shine itp... Czy wam chodzi o jakis konkretny, mniej zwykly efekt niz normalne bezowe lakiery?? Bo troche nie jarze, ze tak szukacie, szukacie i znalezc nie mozecie... ![]() (choc jesli chodzi o tzw widzimisie, to wiem dobrze, o co chodzi ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dziwię się, że Glamour zamiescił Sheer pale pnik avonu w artykule o beżowych lakierach. Avon jest różowy!!!!!
Swoją droga to zmieszałam ten sheer pale pink z beżowym inglotem i otrzymałam mój prywatny lakier marzeń! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny a mogłybyście podać numerek tego lakieru z inglota. Wczoraj przeglądałam inglota i za cholerke niewiem który byłby najlepszy.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Pierre Rene i Inglot maja lakiery w takich kolorkach, wiem bo sama używalam, ale niestety już nie pamiętam numeru lakieru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
![]()
wczoraj bylam przy stoisku Inglota, maja tam co najmniej 4-5 lakiery w odcieniu bezu,ale nie chcialam kupowac w ciemno, bo nie wiem, ktory jest bardziej kryjacy. dzis dla odmiany mam krwista czerwien na paznokciach
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
a ja polecam inglota nr 332 fajnie kryje i jest całkiem matowy bez żadnych drobinek
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Ja jestem zadowolona z Bourjois
![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
To ja może zacznę od tego, że pomysł na wątek miałyście świetny
![]() Ja nie potrafię używać innych kolorów niż beżowe, bo się źle czuję z czymkolwiek na paznokciach, więc wszelkie tematy zaczynające się od "beżowy" podłapuję z radością ![]() Cytat:
Ja ze swojej strony poleciłabym beż ze starej serii Color Trend (Avon) - to był świetny lakier, ale jak zmienili opakowania, to kolor już nie wrócił ![]() Ale - jeżeli jesteście konsultantkami albo macie żyłkę poszukiwacza, to może go jeszcze dostaniecie ![]() Obecie używam Manhattanu, ale kryje dopiero przy drugiej warstwie. To dokładnie Manhattan Trend Sercet French Colors.
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Ja proponuję Meybelline , odcień o nazwie ( uwaga! nie znany) BEKKETRON( czt. bejketron) Można go dostać w zwykłych sklepach tej firmy! Polecam! Kosztuje on ok. 12zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Odkopuję starocia, bo po pierwsze - wątek bardzo fajny, po drugie - znalazłam beż idealny.
Kosztował 6zł ![]() Golden Rose z odżywką i utwardzaczem w kolorze 110. Naprawdę długo się trzyma, ładnie błyszczy, już pierwsza warstwa jest kryjąca... Polecam. I pozdrawiam ![]()
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Jak nie zapomnę, to pewnie że wkleję.
Akurat dzisiaj go zmyłam, ale że często zmieniam lakiery, to niedługo znowu się nim pomaluję i foty wrzucę. Jestem bledzioch z natury, a ten lakier nie jest ani trochę siny ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
![]()
Znalazlam kolejny, sliczny bezowy odcien, jest to lakier Rimmel French Manicure w kolorze "cafe au lait" nr 464, (ostatnio Rimmel powiekszyl kolekcje lakierow do frencha o odcienie czekoladowo-kawowe), b.latwo sie rozprowadza,2 warstwy daja super efekt, kosztuje 15zl. mam ochote wyprobowac jeszcze inny odcien z tej nowej kolekcji- "milk chocolate"
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
A owszem, Rimmel jeśli chodzi o odcienie, ostatnio się postarał
![]() Zastanawiałam się między wypisanymi przez Ciebie odcieniami i w końcu stwierdziłam, że albo kupię dwa (bo nie mogę się zdecydować), albo żadnego. Żałuję tej decyzji ![]() Chomiczko, a jaką masz naturalną karnację? Boję się, że u bledzioszka efekt będzie... hm, nieco trupi, bo te odcienie są nieco kawowo-szare.
![]() |
#52 |
zielony stworek
|
Delia Coral nr 68
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() a wczoraj dokupilam jeszcze nastepny kolor "milk chocolate", dam znac jak sie sprawuje ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Mi się podobał lakier Inglota nr 50, taki bardzo delikatny i półprzezroczysty. Dla mnie idealny. Musze sobie kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Ja za to polecam Inglota 82
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
![]()
Odswiezam watek
![]() ze swojej strony polecam rowniez Inglota 874-matowy, kryjacy beż, choc w zaleznosci od rodzaju swiatla caszami wpada w beżo-róż. planuje rowniez zakup polecanego tu Inglota 332.
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
![]()
Jesli chodzi o lakier Colorama- kolor Cappucino (nr 37), ktory byl tu polecany, to nie jest to cielisty bez
![]() kupilam go ostatnio i jest perlowy (w butelce wyglada nawet lekko bezowo), na paznokciach (malowany 2krotnie) to wlasnie ta perla najbardziej rzuca sie w oczy i wyglada jak srebrny ![]() tak wiec nie polecam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
czesc
odkurzam wątek moze jakies nowe lakiery zaproponujecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, orientujecie się czy dostanę gdzieś podobny odcień?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Dużo fajnych kolorków możecie zamówić z Avonu. Jest tam dużo perełkowych odcieni. Jeżeli któraś z was nie ma w domu katalogu to proszę www.avonet.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.